Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
btw, van valakinek a topikbol vagy volt valakinek 295je?`
munkatars visszavitte a GTX970SLIt, aztan nekialltunk agyalni, es a 295 tunik meg mindig a legjobb vetelnek mindent figyelembe veve.
igazabol ha le kell vizezni extran ugyanott vagyok, mint a 290 matrix platinum cffel, csak mig a 295bol kinezem hogy nem suti meg magat a gyari hutessel sem, addig a MP CF kapcsan tul sok a kerdojel.
neztuk 8GBket is, 290x DD kb egy arban van CFben a 295el, viszont, megint ott a kerdes, hogy a hutessel mi lesz. vaporX szinten kb 295 folott megy meg elfogadhatoan dragabban, csak viszont ha arra nem eleg a leghutese, akkor a gatyam is ramegy a custom FC blokkokra.
nvidiabol epp mindkettonknek kicsit elege van ertheto okokbol., plusz a 980 ahova nekunk kell ott mar csak fogyasztasban jobb kb 25%al.
uj szeria meg lehet junius, csak aftermarket hutos custom peldanyok ugyse jonnek elso 1-2 honapban (fc blokk se), plusz elejen az arpremium, szeptember-novemberig meg amig normalizalodnak az arak es elul az ujdonsag varazsa meg igazabol nem varnek.
igazabol az a baj, hogy egyben draga, plusz nem tudom azt megcsinalni, mint a 970nel, hogy vettem egyet "majd mellerakok meg egyet ha olcsobb lesz" alapon.
a cosmost lehetolet nem cserelnem (tul ergonomikus), extern radit meg a macskak miatt nem akarok
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Óvodások homokozója
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.