Új hozzászólás Aktív témák

• do3om

addikt

válasz Abu85 #31852 üzenetére

Abu a Vega FE kariknak is olyan jó a kihozatala mint az 56-64-nek? Mert akkor a Titan V hamar beelőzi az eladásokban amint kijön ;]

Én nem nézegetem a boltok elérhetőségét csak beleolvasok a számomra még tiltott topikba: A tiltásból hátralévő idő: 96 nap, 08:35:25 - amiért pár hónapja azt mertem mondani hogy nem fog jönni egyik gyártó sem jó darabig a Vegával mert sajnos olyan jól sikerült hogy nem igen harapnak rá. Ezt érdemeltem amiért valótlan állítottam :DDD

Ott meg annak örülnek ha kiderül valami EU-ba is szállító bolt esetleg kap pár darabot. Ami valljuk be elég szánalom így december lassan közepén. Nekem gyanús hogy nem igen úgy megy a gyártás hogy a futószalag dobálja ki magából a kész termékeket megállás nélkül hanem örülnek ha összekaparnak egy szállításra is érdemes mennyiséget.

Van valami igen komoly probléma ezen a téren a vegaval? Nem érzem hogy a kereslet akkora lenne amit nem lehet kielégítene ha minden rendben van (hacsak hallivúd fel nem szippantja mindet ;] ). Kíváncsi lennék a tervezetthez képest valójában mekkora a mennyiség amit képesek gyártani.

Új hozzászólás Aktív témák