Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
El nem tudom képzelni mit nem értettél meg abból a postból annyira, hogy ilyen "dinamikával" reagáltál rá.
LOL, a másik AMD-s fanboy is megjelent...
El nem tudom képzelni, mit nem lehetett megérteni azon a teszten: lásd a későbbi magyarázatot a min. fps-re: belekapaszkodott egy szalmaszálba, és még azzal is mellétrafált... 
Amióta kijöttek a Maxwellek mindenki a nem létező Radeon lemaradásról beszél pusztán csak azért, mert nem kívánták le/vissza butítani a saját technológiájukat azért, hogy kevesebbet fogyasszon.
Látom, bekajáltad Abu marhaságait. Hja, AMD oldalon úgy kényelmes.
Nekem speciel úgy hiányoznak a 128/256bites Hawaiiok hogy azt elmondani se tudom..

Tipikus savanyú a szőlő kategória...
Amíg teljesítményben nem okoz problémát (és a tesztek szerint nem igazán van gond ezen a téren, nemde?), addig tőlem 64 bites is lehet a cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- RTX 3070 Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
El nem tudom képzelni, mit nem lehetett megérteni azon a teszten: lásd a későbbi magyarázatot a min. fps-re: belekapaszkodott egy szalmaszálba, és még azzal is mellétrafált...