Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
El nem tudom képzelni mit nem értettél meg abból a postból annyira, hogy ilyen "dinamikával" reagáltál rá.
LOL, a másik AMD-s fanboy is megjelent...
El nem tudom képzelni, mit nem lehetett megérteni azon a teszten: lásd a későbbi magyarázatot a min. fps-re: belekapaszkodott egy szalmaszálba, és még azzal is mellétrafált...
Amióta kijöttek a Maxwellek mindenki a nem létező Radeon lemaradásról beszél pusztán csak azért, mert nem kívánták le/vissza butítani a saját technológiájukat azért, hogy kevesebbet fogyasszon.
Látom, bekajáltad Abu marhaságait. Hja, AMD oldalon úgy kényelmes.
Nekem speciel úgy hiányoznak a 128/256bites Hawaiiok hogy azt elmondani se tudom..
Tipikus savanyú a szőlő kategória...
Amíg teljesítményben nem okoz problémát (és a tesztek szerint nem igazán van gond ezen a téren, nemde?), addig tőlem 64 bites is lehet a cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest