- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Persze. De én úgy gondoltam, hogy az AMD-nek az lenne a kifizetődő, ha több vásárlót szerezne magának, és így akár jó alternatívát kínálna a váltásra minden kategóriában. De erről úgy látom szó sincs igazán.
Lesz a RX480 (meg az 580), egy nagy űr, majd a 1070 és az annál erősebb és drágább Vega. Miért nem húznak egy merészet és csinálnak egy igazán bestbuy árazást? Csak én álmodom ilyenekről? Én nem vagyok elvakult NV-s, szívesen váltanék AMD-re ha van értelme, de így nem lesz nem?Milyen "fuck logic, right?"?! A 4850-re ugrott a nép mint légy a szarra anno, és megérte, és akkor az AMD pariban is volt. Hosszú távon nem lenne jobb stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Nvidia GeForce GTX 660 videókártya
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest