Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Persze. De én úgy gondoltam, hogy az AMD-nek az lenne a kifizetődő, ha több vásárlót szerezne magának, és így akár jó alternatívát kínálna a váltásra minden kategóriában. De erről úgy látom szó sincs igazán.
Lesz a RX480 (meg az 580), egy nagy űr, majd a 1070 és az annál erősebb és drágább Vega. Miért nem húznak egy merészet és csinálnak egy igazán bestbuy árazást? Csak én álmodom ilyenekről? Én nem vagyok elvakult NV-s, szívesen váltanék AMD-re ha van értelme, de így nem lesz nem?Milyen "fuck logic, right?"?! A 4850-re ugrott a nép mint légy a szarra anno, és megérte, és akkor az AMD pariban is volt. Hosszú távon nem lenne jobb stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest