Hirdetés
- Gamepad
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Lényegében ami DX11 játékban, és még normál beállitásban sem igazán volt nekem elég smooth. Crysis 3-at én szintén azon a részen tettem félre, hogy majd egyszer...
Witcher 3 időnként zavaró lassulásokat produkált. Battlefield 4 játékban tapasztaltam ilyet a Shanghai küldetésben. A Crysis 1 High Textura Pack szintén problémás játék, pedig ez nélkül nálam szépen ment. Aztán a Call of Duty részeket, Metro Last Light játékot probáltam mielőtt elment a kedvem a további játéktól. Metro Last Light elfogadható volt, de a COD AW törölve lett végleg a gépemről. Én már nem idegesitem magam ezen, majd a GTX 1070 fejlesztés után megoldodnak a gondok. CPU limit és a 4GB videómemóriából kifutást néhol teljességgel kizártnak tartom, mert Afterburner-t visszanéztem. HDD-t használok a jobbik fajtából (nem 5400 RPM-es Green), de az SSD hiánya talán nem ekkora gond. Töltési idők javulhatnak a játékban, de a játékot és a videókártyát talán ennyire nem fogja meg. Alaplap BIOS a legfrissebb, és a Windows már újra lett telepitve. Videókártya BIOS-t és a Wattman-t nem piszkáltam. Power Limit +10%-on van. Rövidre fogva ennyit mondhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gamepad
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robogó, kismotor
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Witcher 3 időnként zavaró lassulásokat produkált. Battlefield 4 játékban tapasztaltam ilyet a Shanghai küldetésben. A Crysis 1 High Textura Pack szintén problémás játék, pedig ez nélkül nálam szépen ment. Aztán a Call of Duty részeket, Metro Last Light játékot probáltam mielőtt elment a kedvem a további játéktól. Metro Last Light elfogadható volt, de a COD AW törölve lett végleg a gépemről. Én már nem idegesitem magam ezen, majd a GTX 1070 fejlesztés után megoldodnak a gondok. CPU limit és a 4GB videómemóriából kifutást néhol teljességgel kizártnak tartom, mert Afterburner-t visszanéztem. HDD-t használok a jobbik fajtából (nem 5400 RPM-es Green), de az SSD hiánya talán nem ekkora gond. Töltési idők javulhatnak a játékban, de a játékot és a videókártyát talán ennyire nem fogja meg. Alaplap BIOS a legfrissebb, és a Windows már újra lett telepitve. Videókártya BIOS-t és a Wattman-t nem piszkáltam. Power Limit +10%-on van. Rövidre fogva ennyit mondhatok.