Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon jó érvek.
Nekem mai napig számit a Crysis (Crysis Warhead), Crysis 3 játékokban mérhető gyorsulás és az előrelépések a játékbeállitások minőségében. Ezek a kedvencek látványvilágban és grafikában sem rosszak. Witcher 3 és Battlefield 4 szintén ilyen meghatározó marad évekig. Remélem a nagyobb AAA játékcimek gondolnak majd a DX11 megfelelő portjára, mert egy ideig még megmaradok a Win7 64bit SP1 oprendszeren. Vulkan API nekem megfelelne a Mantle helyett, a DX12 egy ideig számomra felejtős. Játékra használom a gépet és a visszafelé kompatibilitás elsődleges szempont.
Vagyunk még páran igy. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nekem mai napig számit a Crysis (Crysis Warhead), Crysis 3 játékokban mérhető gyorsulás és az előrelépések a játékbeállitások minőségében. Ezek a kedvencek látványvilágban és grafikában sem rosszak. Witcher 3 és Battlefield 4 szintén ilyen meghatározó marad évekig. Remélem a nagyobb AAA játékcimek gondolnak majd a DX11 megfelelő portjára, mert egy ideig még megmaradok a Win7 64bit SP1 oprendszeren. Vulkan API nekem megfelelne a Mantle helyett, a DX12 egy ideig számomra felejtős. Játékra használom a gépet és a visszafelé kompatibilitás elsődleges szempont.
Vagyunk még páran igy.