Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz TTomax #19743 üzenetére

Azt nehezen kepzelem el hogy az egesz EU-ban nem kaphato, csak az OCUK-ban B-Grade-skent :U Amikor majdnem X99-re valtottam, a Nemetektol rendeltem az ASrock lapomat, mert csak ott volt, Amazonon, Ebay es tsai ugyanez. A B Grade-ra nem is adnak rendes garit, raadasul ha rossz, akkor idoben annyit buksz mintha kulfoldrol jonne a garis cucc megbizhato partnertol.

Miert rendelnek most ha nem arra termekre van szuksegem, ha meg mindegy akkor mar reg rendelhetett volna ref-et maganak es elvan mint marci hevesen. Szoval aki direktbe 1060-at akar venni az vehet, aki customos 480-at az meg mar reg elorendelte es kuldik is neki majd penteken, ha vart ra heteket nem 2 napon fog kiakadni, raadasul 2GB-al tobb memoriaja lesz hozza, custom huteses, ez ugye megy CF-ben mert minek szivassuk a vasarloinkat az SLI tiltasaval, a driverek mar (nalam) baromi jol mukodnek, par % a difi a 2 kartya kozott atlagban, szoval az vesz most 1060-at aki eleve ezt is akart.

Hogy Te miert veszel B Grade-s cuccokat azt nem is ertem, EU-ban elunk (meg) igy barmit barhonnan EU-n belul meg lehet szerezni.

Új hozzászólás Aktív témák