Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Engem meg az lep meg, hogy a noise a 3. dobogós helyen végzett és hogy sokaknak az is fontos. Úgy értem, hogy alapnak kéne lennie, hogy a kártyákat hatékony és halk hűtéssel látják el, de hát néhány gyártó még a sok-sok év tapasztalat ellenére sem tud értelmes hűtést tervezni. Szerintem az itt szerzett szavazatok többsége negatív tapasztalatokon alapul. Azért emelem ki a többséget, mert tisztában vagyok vele, hogy néhányan azt szeretik ha 0 hangja van a gépnek, ezért is van létjogosultsága a passzív tápoknak és egyéb passzív hűtőknek is. Én szeretem azért ha kicsit dorombol a PC-m, de nekem is volt olyan kártyám amitől nem hallottam a játékot és még a fejem is megfájdult max fél órát bírtam vele játszani! Komolyan mondom vagy fülessel kellett játszanom vagy úgy felhangosítani, hogy lakótársam jött át másik szobából szólni, hogy vegyem halkabbra mert már a szomszédok is szóltak.
Sapphire HD4890 Vapor-X 2GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sapphire HD4890 Vapor-X 2GB