-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
(Strix HALO )
> Bónusz totális értetlenségem:
> Hogy az egész abból született, hogy nagyobb legyen az akksi...szerintem inkább a 16 colos MacBook Pro -t akarták másolni.
ez pl. 3 Milla Ft az Apple.com -on:
Apple M3 Max chip 16 magos CPU‑val,
40 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
128 GB egyesített memória
4 TB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyarés a Strix HALO-ban is :
16 magos ZEN5 CPU , 40 CU , 50 TOPS, 128 Gb Egyesített memória.
Ha nálunk fele áron lenne ez ( ~ 1.5 Milla ) akkor biztos lenne rá kereslet.
( és szerintem később várható 256 GB-os verzió is )A 128 GB VRAM-al - amúgy még egy kis céges helyi chatgpt szervernek is ideális
( és relative olcsó lenne az nVidia -hoz képest.)> Fentebb láttam az MI300 kérdéses teljesítményét... én azt nem értem,
> hogy ha hiány van, az NV rendelésekre is hosszan várnak állítólag a vevők,
> annyira szar nem lehet az AMD sem, sw oldalról sem talán.
> Hol van a szűk keresztmetszet?jelenleg a nagy cégek ( pl. Microsoft) annyira berendeltek belőle,
hogy a kis ügyfeleknek ( és a piacra ) egyáltalán nem jut.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest