Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rocket

nagyúr

válasz Med1on #246 üzenetére

"Dirt2 december eleje, AVP január. Elég komoly gameknek néznek ki a Dirt2 konzolos értékelései 90% körül mozognak. Szóval az biztos, hogy nem kell várni márciusig a DirectX 11-re"
    Januarban nem valoszinu megjelenik az uj AVP, a DIRT2-vel meg nagyot kaszalhatna az AMD ha nem december 2. heteben jonne, 2 hettel karacsony elott. (legalabbis a kupon szerint ami a HD58xx kartyakhoz van).

"Azért írtam azt a Fermiről, mert úgy láttam, hogy nem nem sok fogalmad van a chip képességeiről. Emulált tesszellálással garantáltan nem lehet utolérni a Cypress fix funkciós egységeit, ráadásul még a textúrázók terén is lehetnek kavarások."

Eleg szelektiven olvasgatod akkor a hozzaszolasokat ha ezt gondolod, azt is leirtam mit fog tenni az NV, hogy ez ne legyen hatrany, el kell csak ernie ne hasznaljak a tesszalaciot.
    Az egyetlen eddig megjelent (Oroszorszagon kivul is, nehogy legyen mibe belekotnod ;) )DX11 Battleforge pl. nem hasznal tesszalaciot hiaba DX11-es jatek, ha november vegeig az NV elinditja a GF100-ra epulo kartyakat (paper launch, very-very soft launch az most lenyegtelen), ez lesz az a jatek ami a tesztekben semmit nem mutat majd a GF100 egyik nagy gyengejebol a hardveres tesszalator hianyabol, mas DX11-es jatek addigra nem lesz, de mar most is van nehany PhxsX cim. (most egyebkent bepotolhatod az ertelmezesi zavarodat, es megkapod a hozzaszolasaim vegeredmenyet amiket kiforgattal, azza, hogy olyan dolgokat kepzeltel bele ami benne se volt.)

"Értelmezési gondok inkább nálad lehetnek. A HD 5850 nem egyenlő a HD 5750-el."

Nem kellett ott ertelmezni semmit, elirtam, az meg teged minosit, hogy ertelmezesi gondnak gondolod.

Új hozzászólás Aktív témák