-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ren Hoek #21530 üzenetére
De ez így is várható volt.
Egyedül én azt néztem be hogy a VR ennyire nem kapható móka lesz.
Na de nem is baj már 55 colon vagyok innen szép nagy ám a világ
Csíkszélesség csökkenéskor nagyon lecsökken az előállítási költség, nem is értem az 1070 1080 miért ilyen drága. Jó 1080 GddrX miatt picit érthető... de hogy ilyenkor kellene nagyon olcsón adni mindent,
aztán a nextgen ha nem lesz ujabb csíkszélességváltás, kap majd uj memóriát meg jócskán megnövelik a méreteket.. na ott biztos nem lesz olcsóság hisz az előállítás már nagyon fog megint durvulni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
- Sapphire Nitro+ Radeon RX-570 8 GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest