Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fasyrt
őstag
Mar bocsanat hogy teleszemetelem a topikot, csak kicsit csalodtam, azt hittem eljött a kanaan. Ha kell boostol szepen allcore 4 GHz föle, ha nem, akkor meg elmegy parszaz MHz-en.
Amikor irtam a hsz-t, akkor volt 3960, amikor elküldtem a postot mar csak 3950 es szerkesztettem, mar csak olyan 3930. Persze fix 95 fok, fel ora Prime 95, small fft. -
ahh már vagy 6 profil van a BIOS-ba
most éppen a 4400-at nyúzom
Emlékeim szerint 1.090v a 4000MHz de hogy hány fok az nem mérvadó, mert pici házam van Silent profillal, Noctua slim 120x15 ventivel LNA adapterrelszóval kb néma ezen a beállításon
(és 4200Mhz-en is) és nagyjából 50C load alatt!
Melyik verziós P95-el teszteled?
-
ha mar ram tuning, kinaljatok meg fesszel. Kizarna sokmindent. Ha 1.5el lemegy a memteszt, akkor keves neki a fesz, csokkenteni kell addig mig nem hibazik, majd egy pici vissza es kesz.
ellenben ha 1.5el is hibazik, akkor nem ram.
nalam 1 evig kapott 1.6voltot, levegovel a bdie, es semmi baja... a 16-20nanos ramnak nem karos annyira az 1.5V, mint a 7nanos ryzennek az 1.45 XD
-
sutyi^
senior tag
Na most szerintem egyszerűbb venni egy 2-4GB-os pendrive-ot és dobni egy FAT32 MBR formatot meg a BIOS fájlt és megnyomni egy gombot, mint meg igényelni az AMD-től a cuccost.
Mert mire elbírálják a Loaner Kit kérelmedet feladják és te megkapod addigra lehet megkapod 3000-es procidat. De a környékeden nincs egy PC bolt ahova be lehet slattyogni egy BIOS frissítésért? Amúgy a BIOS chipre vagy a lap dobozára nincs ráragacsolva hogy milyen BIOS revízióval jött ki a gyárból?
-
sutyi^
senior tag
Nem kell neked loaner kit.
Azon a lapon van BIOS Flashback funkció méghozzá hátlapi gombos. Beépíted a lapot tápellátással együt ahogy kell és egy FAT32-re formázott pendrivera ráhajítod a kicsomagolt BIOS friss fájlt és átnevezed MSI.ROM-ra. Bedugod a dedikált Flash Back-es USB-be megnyomod a gombot és megvárod míg villog a lap baltetején a LED és a flash elkészül
~20-30s4-5 perc. Egyszer újraindítja a gépet utána lekapcsolhatod a tápot.Aztán ha megjön a CPU, már csak berakod és kalap kabát.
-
-
lattam en is ezeket.
en direkt d9vpp-ket valogattam ossze. volt par kit nalam, de egyik se volt jo. A crucial Ballistix Sport AT-mre is azt irta a progi, hogy D9VPP, az meg gond nelkul megy 4000 felett c16al... Csak mikor radobtam a vizet, akkor lattam, hogy nem is D9VPP, hanem C9BJZ lapul rajta...
-
fanti
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700G OEM (egyszer tesztelt)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest