Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz wwenigma #4849 üzenetére
Nem értem az ironikus hangnemet, nem kell felkapni a vizet. Nem állítottam, hogy szar az egész. Azt mondtam, hogy szerintem nem a legjobb út, amit most járnak, és nem azért, mert hülyék, hanem mert belemennek egy felesleges órajel versenybe, amiből alig profitál az átlag user. Én nem tudom, Te mivel hűtöd egyébként, de ha nyomsz egy cinebench-et, nálam 40 fokról alapból 60 fok fölé ugrik két pillanat alatt, ha be van kapcsolva a PBO, pedig víz van rajta. Mondhatnád, hogy szarul beállított ventilátor profil, de elárulom, hogy ha defaultban hagysz mindent, akkor már egy browser nyitásra is felüvölt a ventilátor, de tény, hogy akkor csak 58 fokra ugrik fel, cserébe olyan alapzaj van, hogy besz*rsz.
Ha ezeket a kilengéseket áthidalva magasabb hőfokhoz adod a magasabb ventilátor fordulatszámot, a reakcióidőt pedig az alapvető nulláról 2.6 sec-re teszed, akkor meg már az a helyzet, amit vázoltam. Ezen nem segít semmilyen windows-os profil, de nem is tudna, hiszen a PBO képes 0.800 vcore-ról egy pillantás alatt 1.4XX-re pakolni, és ez a fő gond.
Még egyszer mondom, nem azt írom, hogy szar az egész. Azt írom, hogy felesleges ennyire kiélezni ALAPESETBEN, mert sokaknak okoz ez gondot alig 5-6 százalék pluszért. Akinek erre szüksége van, majd tuningol.
És igen, lehet, hogy alaplap függő is a dolog, meg UEFI függő is, ez biztos. De úgy néz ki, a legtöbb ASUS így viselkedik, csak olvass vissza néhány oldalt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest