Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolika52
csendes tag
Most rakom össze az új gépem.
Gigabyte AB350M-GAMING 3
Ehhez társul a Ryzen 7 1700...
Ez a kettő gondolom jó kombó, és a ramnál jöttek a gondok... Egyrészt, nagyon meglepett, hogy ennyire felszöktek a ram árak, hihetetlen milyen brutál drágák lettek. Elég régóta nem követtem a szg-s hardver piacot, így ez meglepett. Nézegettem az alaplap memória támogatási listáját, aztán 3000mhz olyan rammokat támogat, amik 70től felfelé indulna (2x8gb)
Féltve, de választottam rammot, méghozzá első szempont az ár/érték arány volt így a G.Skill DDR4 16GB /3000 Aegis KIT (F4-3000C16D-16GISB) -ra esett a választásom... Láttam, hogy ugyanilyen chippel b350 ryzen 7 processzor konfiggal tökéletesen üzemel, így berendeltem, de nem hagy nyugodni a dolog, hogy vajon a gigabyte jól fogja kezelni? Mert nem látom a memória listában... Nyugtassatok meg létszi! Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest