- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz komi77 #16278 üzenetére
Szia,
semmiképpen sem megsérteni szerettelek volna, csak arra értettem, ha játékok alatt vannak problémák, akkor az nem stabil sajnos, nem megy "simán" (de most már látom, hogy a "simán" azt arra értetted, hogy OC nélkül).
Nekem most bebootol a windows, el tudnék böngészni 3200-as beállítással CL16-on ugyanazzal a rammal, de egyszercsak kifagyna (még cinebench is lefut).Az irónia pedig csak azért volt, mert viccesnek találtam a "simán" kifejezést, mert jelentheti a CPU OC nélkül, "simán", vagy hogy stabilan. Én azt hittem a stabil értelemben használtad.
De hogy legyen kis ontopic: 3066-on nekem is megy tomahawkon a red corsair hynix modul, fagyás vagy bootloop még nem volt.
Be kell állítanom hozzá a memória subtiming-okat is, különben bootloop/reset. 3200 nem megy nálam egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest