Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dyingsoul #6586 üzenetére
Első körben szerintem állitsd vissza default értékekre, és nézd meg ugy mennyit megy HWinfoval. Nálam általános használat közben megy ennyit:
Ugyanaz a lap + proci. Nem tuningoltam még semmit, annyit állitottam a biosban, hogy Wake on LAN-t bekapcsoltam, illetve a memóriát manuálisan 3200-re tettem, auto fesszel és időzítésekkel (3200 XMP (amit az asus DOCP-nek hiv....
) nem akart menni, mondjuk SoC voltage-et se próbáltam neki emelni, ugy lehet menne az XMP / DOCP). PBO-t se kapcsoltam még be.
(#6592) Dyingsoul PBO be van kapcsolva? Core voltage ugy látom 1,34-re van belőve, ha ezzel a teljesíménnyel elégedett vagy, maradhat így, de ha többet szeretnél kihozni a processzorból, akkor manual vcore-t állísd auto-ra, PBO be, és kezdj el negativ offsetet allitani a vcore-nak apránként, amig stabil marad. Ahogy növeled a negativ offsetet, ugy egyre magasabbra kéne boostoljon a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest