Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike8212
tag
Sziasztok!
Egy problémával szembesültem amit egyedül megoldani sajnos nem tudok.Adott egy Asus TUF x470 plus gaming alaplap, egy R7 2700 társaságában , Corsair LPX @3.2 GHZ rambóval. FSP HYDRO 750 + psu-val. Hétfőn adtam el itt aprón az R7 1700 procimat. Egyből vettem egy R7 2700-at. (lehet rossz embertől ? ) A régi gond nélkül tudta a 3.8-at. A jelenlegi magfeszültségét sehogysem tudom BIOS - ban 1.2 mV - fölé vinni. /offset 0.1937 ennyit tud a lapom, ez 1.37-1.39 mV - annyinak kellene lennie/
Legfrisebb BIOS igen. Bios reset félig volt meg, nem találom a pint. Mi lehet ez ? Aki tud kértem segítsen. Kap egy Heinekkent aki megoldja ez a rejtvényt! De komolyan. Találkozom vele , és megiszunk egy sört, vagy amit akar
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest