- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvg
senior tag
válasz
micafighter #5998 üzenetére
85 alá kéne menni mindenképp. 30 40W ot lefaragsz fogyastásból az nem volna baj. A táp áramkör melegszik már nagyon, ha padlógázt nyomod.
-
OgreImre
senior tag
Nekem unmolded referencia Sapphire Vega 56@64-om van Samsung memóriával.
Tettem rá egy Aplhacool Eiswolf GPX Vega Pro M01 hűtőt backplattel és hozzá egy 280mm radiátort.
Mag max. 50 fokos, hotspot 90C, hbm 54C, vrm Soc 98C és vrm mem 82C.
Mivel ez nem full cover blokk ezért a magon kivűli hőmérsékletek megnőnek az eredeti hűtőhöz képest, azok a ház szellőzéssel vagy direkt ventillátorral csökkenthetőek.
1612Mhz-et tartotta Heaven és TimeSpy alatt 1100mv-on. HBM 1050Mhz 1000mv. -
korcsi
veterán
válasz
golya87 #5990 üzenetére
Van ellenpélda is.
-
Skacok valaki világítson fel mert nem vágom most akkor mi van.
Adott ugye a redditen vagy akár ITT is, hogy lecserélik a VRM felett a thermál padot, TG Minuspad 8-ra.
Ez idáig oké is, de az összes helyen 3mm-t írnak, holott a hivatalos oldalon csak 2mm maximum változat létezik.
Most akkor wtf?Csak mert itthon is néztem és sehol sem találtam 3.0mm vastagot, csak 2-est.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plasticbomb #5979 üzenetére
Rendben, köszi.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #5977 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
Meg lehet oldani, csak nem csinaltam meg meg. Illetve nem vagyok benne biztos, hogy megcsinalom, meg mindig vizezni akarom, csak a franya penzzel szenvedek folyton...
Egyebkent ezert volt furcsa az elejen a HotSpot, sokan azt gondoltak, hogy az a gpu es a hbm koozotti kis resben egy senszor, de az nem letezik, hogy ket 60 fokos modul kozott valami 100+fokon menjen, szal maradtak a doublerek, mint thermal imaging alapjan kiokoskodott utolso lehetoseg.
Azt hozza kell tennem, hogy amikkel jatszom, azok nem igenylik ezt a megtekerest, illetve nem terhelik be a kartyat ennyire... alpha allapotu jatekok (star citizen), illetve bugos motor a masik, s hiaba tudna a vega 100+x fpst, ha 10 perc utan a jatek motor lehuzza 50re (subnautica). Jellemzoen 70Wmodban megy, egyreszt le is toltom p7et, masreszt ugye nem kap terhelest.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
micafighter #5973 üzenetére
Ezt vedd le 100ra (ez a legalacsonyabb ertek, ha jol emlekszem), s akkor 10 msenkent kiolvassa a program a kartya altal biztositott adatokat, a program nem mer, csak olvassa a szenzor infokat. Alap beallitas 2000 ami 2 masodpercenkenti kiolvasast jelent, az meg brutalisan kisimitja a peakeket.
-
-
Kvg
senior tag
válasz
micafighter #5973 üzenetére
Vedd le a ház oldalát 10 fokot nyersz vele és semmibe nem kerül.
-
micafighter
nagyúr
Eddig HWinfoval mértem, de most sajnos valamiért kifagy amikor a szenzorokat próbálja beolvasni.. Alapból portable verzió volt, próbáltam telepiteni is, a legujabb bétát is, mindegyik kifagy.
szerk.: na most a 32bites portable HWinfo lefutott amig megirtam a hsz-t, adok több időt a 64 bitesnek is, lehet csak én voltam túl türelmetlen.. Pár napja még müködött gond nélkül.
365 az a max érték volt, 50%+ power targettel nem tudom mennyire reális, na meg nem tudom ki tudja-e mérni egyáltalán a peakeket a program/érzékelő.
A ház szellőzés az kifejezetten gyenge, Phanteks P400S TG ház alapból nem a szellőzésével jeleskedik, CPU vizes, elől a hűtőblokk 2x120 és 2x140 cm ventivel szív, és 1x120 és 1x140 fújja ki a levegőt a házból jelenleg, minden venti le van vezérelve hogy viszonylag halk gép legyen.
(#5970) korcsi nem önmagában az eltérés a gond, hanem az például, amikor a GPU 80 fok, a VRM pedig 110. A jobb hütéseknél amire Kvg fórumtársunk is gondol (Powercolor, Sapphire) a VRM és a GPU hőfök közel azonos, fogalmazhatunk egyszerüen úgy is, hogy jobbak a VRM hőfokok.
-
-
Kvg
senior tag
válasz
micafighter #5965 üzenetére
365W
HWinfót haszáld te is de lehet ott sem lesz pontos mérés. 10 fokon belül van gpu és vrm így helyes. Most tekintsünk el a hbm írreálian alacsony hőfoktól milyen a ház hűtés.
t72killer helyes.
-
-
korcsi
veterán
"Az a 95 fok lassú halál a kártyának." nyilván!? (a hawaiinak ez volt az üzemi hőmérséklete) , ez ellen kellene tenni valamit, ami nem jár többlet zajjal, javítani kell a hűtő hatásfokán.
Asus
Csak a hővezető cső hűt? A hűtő maga nem? Mutass egy hűtőt ahol hőcső van a VRM-en.
" A mosfet ek nem termelnek annyi hőt, hogy egy gpuval közös hűtéssel gyenge pont lenne a termálpad" ezt sokszor elolvastam, de nem értem. Volt épített vizes 290x-em, számított a pad minősége.
Red dragon direkt fet-es, egy fokkal könnyebb eset.Szóval összefoglalva, nem tetszik (egyet)érteni.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Épp ez volt a téma. P0 - P5höz powerplaytable-t kell szerkeszteni. Ehhez van külön program is, de OverdriveNTool is tudja, ahhoz rendszergazdaként kell indítani (jobb klikk az ikonra, "futtatás rendszergazdaként", vagy jobb klikk, tulajdonságok, haladó, "futtatás rendszergazdaként", és akkor nem kell minden alkalommal jobb klikkel futtatni).
Ez után ismét jobb klikk:
PPTable editor.
-
-
Kvg
senior tag
válasz
Plasticbomb #5959 üzenetére
60 fokos gpu 109 hotspot
Morheus nak sosem lesz megoldva a vrm hűtése. Már eleve forró levegőt kap az kevés süni ami a táp áramkörökön van.. Bátor vagy te is
-
Kvg
senior tag
Az a 95 fok lassú halál a kártyának.
Nem írtad milyen kártya de, a kép alapján ASUS.
Termálpad csere szüksegtelen mivel nem érinkezik a hővezető csővel, ha érinkezne 70 fokos lenne a vrm is . A mosfet ek nem termelnek annyi hőt, hogy egy gpuval közös hűtéssel gyenge pont lenne a termálpad.... pl Powercokor R. Dragon 56 nak tökéletes hűtese van. Nem kell aggódni a vrm miatt.
Tetszik erteni? -
Plasticbomb
addikt
Idle allapot, 21,9 fokos szoba
20 Perc Firestrike Demo Loop
Felnyomta a szoba hofokot 23,1re..
Gyakorlatialg jelenleg nincs hutve egyik backplate doubler sem, es a GPU VR sensorhoz tartozok sem (90fok+os sensorok). December ota nem szedtem szet, csak beraktam a gepbe, illetve masfel honapja egyszer leporoltem.
Ez egy ref Vega64 kartya, Morpheus II Cooler ket Akasa Apache 120mm 1300 RPM PWM ventivel.Beallitasok
Szal. Gyenge az a hutes azon a kartyan, csinalj vele valamit.
UI; Percek ota gondolkodom rajta, hogy mi hianyott most ez alatt a 20 perc loop alatt. Rajottem. Mi a fene tortent a Coil Whineommal? (Annyira halk ahutes, hogy teljesen jol lehetett hallani regebben, amikor rakapcsolt a kartya, mostsemmi, pedig ugyanugy halk a hutes, a masik kartya (az RX480 egy AcceleroIV Extremmel) is idleben va gyak all a venti rajta, szal hangja nincs, hogy elnyomja...)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plasticbomb #5956 üzenetére
& korcsi köszi, magamtól soha nem találtam volna meg
Igy akkor elég egy program is a szerkesztéshez.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
micafighter #5954 üzenetére
Tudja allitani. Jobb klikk a felso ablak kereten, ott van powerplay table menu.
-
korcsi
veterán
válasz
Plasticbomb #5953 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plasticbomb #5952 üzenetére
Én úgy vettem észre az OverdriveNTool nem tudja állitani P0-P5 között, akkor mégis tudná? Ahhoz én külön Softpowerplay szerkesztőt használtam eddig, amivel tetszőleges értékekkel .reg fájlt tudok késziteni.
-
Plasticbomb
addikt
Írj be a ventimaxhoz egy 5500 értéket, meddig tekeri fel így a ventit.
Majd lőj egy képet arról a beállításról!
Kell vegyek friss pasztát, nem találom az előző tubust. Addig nem igazán tudok leskelődni, mennyivel menne jobban a te beállításaiddal az enyém, de ha van időd, akkor lőj egy 3dmark firestrike tesztet s dobd be az eredményt a topik táblázatba.
-
korcsi
veterán
válasz
Plasticbomb #5863 üzenetére
Megjött a táp, kártyát próbálgatom:
Jelenleg ilyen beállításokkal:
Heaven-el (free camera beállítással) tesztelve úgy tűnik hőfok limites, mert 1550MHz felett soha nem megy a GPU, a power limitet 0 és 50 között állítva pedig nem okoz változást.
Érdemes pasztázáson illetve VRM pad cserén gondolkodni, ha nem csak az eredmény hanem a barkács is szempont, volt már épített vizes rendszerem, procit még mondjuk nem delideltem, de kiprobálnám a Thermal Grizzly Conductonaut-t.
Jó kihívásnak tűnik, csak legyen egy pici értelme...
Picit módosítottam a ODNT beállításokon, így megy feljebb is 1650MHz-es P7-el akár 1610-et is.
-
-
hajbel
addikt
válasz
t72killer #5943 üzenetére
Inkább 5-9% Delaware, Minnesota, Oregon, New Hampshire stb államokban nincs áfa, vagy Alaszkában is 1.77%.
-
-
válasz
Plasticbomb #5942 üzenetére
Mivel feleannyi (se) az adó (7-9%), illetve ezen kívül vannak még kisebb "anomáliák". Ettől függetlenül nem vagyok optimista, ahogy a kriptopénzek összeomlásával se igazán tűnt el a "bányászfelár", itt is okosan meg fogják indokolni, miért is adják 20%-al drágábban a karikat, mint kéne. Ilyen ez a mocsok monopóliumok - kartellek között hányódó piac.
-
törölt tag
válasz
t72killer #5940 üzenetére
Tajvanba és Mexikóba költözhet a VGA-gyártás:
"Ezt majd jól mutatja az AMD Vega 20 kódnevű GPU-ja, ami kiterjedésben ugyan nem lesz nagy, de a készülő gyorsítókon nem éppen kedvező árcédula lesz. "
És egyben köszönjük t72killer előrendelését neki soron kívül kiszállítottuk a 2 milió forintos kártya megrendelését AMD -
válasz
Plasticbomb #5939 üzenetére
Elméletben ugye az van, hogy ez vmennyire csökkenti az amerikai fogyasztást, ergo máshol éppenhogy olcsóbban kéne adni a karikat. Na ez az, amiből semmit se fogunk látni, az opportunista kereskedők majd szépen az amcsi árakhoz igazítják az európaiakat, a "Trump hasznot" meg zsebre vágják. Amíg viszik a karikat, bármit megtehetnek.
-
törölt tag
válasz
mumin007 #5935 üzenetére
Mi ezzel egy hónapja telekiabáltuk a találgatós topicot, le lettünk állítva hogy politikai, pedig nem az, ez a valóság !
A Kínai Amerikai tengely megszűnik. Csak ez nem annyira egyszerű mint a cikk írja.
Egyrészt olyan nincs hogy Kínai cpu gpu gyártás. Embargós nincs licenszük.
Másrészt a szerelést is érinti és az alkatrészt is. Tajvan-t a kínaiak úgy tekintik mint Te a Kínai cuccokra.
Az a gagyi gyártás. Míg a Kínai már kezd saját megtőkésedett tulajokkal minőségi terméket gyártani lásd Devil addig a gagyi már Tajvan. Ha a nyák az alkatrész kínai akkor ugyanúgy megy rá az adó.
Az lenne jó Ha AMD-t megvehetné Kína és lenne saját licensze, csak ezt se lehet. Ugye volt egy hasonló kisérlet nemrég a chipgyártóknál.
Szerintem amúgy ezzel kapcsolatos a Vega 20-as PC csúszása aminek már szeptemberben jönnie kellett volna... -
mumin007
tag
Újabb cumi, ami nem segíti az árcsökkenést...sőt...
https://pcworld.hu/pcwpro/elkoltozik-kinabol-a-videokartyak-gyartasa-253937.html -
-
törölt tag
válasz
t72killer #5929 üzenetére
6 Vega 20 ID van, de az nem azt jelenti hogy annyi jön ki...Instinct is lehet belőle vagy bármi más is.. Idén mindenféleképpen vehetsz ha akarsz max nem lesz rajta VGA kimenet
-
Olyannal szivesen járnék bevásárolni, az tuti... Úgy 90, illetve 9 évet vissza pár részvényért, és 100-200at előre néhány hasznos kütyüért
Az ilyen VGA-jósgömbös topikokban nézelődve úgy tűnik, valakik nagyon heggesztik már otthon a saját fluxuskondijaikat
(az elmúlt kb 3-4évben leginkább radeon alapon...)
-
-
törölt tag
rén bó szix sztartrek ?
A Vega 20-al versenyezzél Bencsben ne velünk
-
Bossp
addikt
Shadow of war, Tomb Raider, far cry 5 elég új játékok beépített benchmarkal. + Mondjuk egy kis Szivárvány Hat Szekér beéptett bench higy a cpu is pörögjön
-
Picco
addikt
vegatarianus kollegak, epp cpu/ram/vega tuningot allitgatok, van itt valaki 7-8ik generacios huzott intel procival rendelkezo unatkozo-emlos akinek az eredmenyeivel ossze tudnam merni a konfigomat?
a masik kerdes hogy olyan regen nem csinaltam ilyet hogy azt sem tudom mivel teszteljek
a cel a jatekok alatti teljesitmeny merese es nem pontszamok kergetese. -
törölt tag
Legerősebb AMD laptop:
-
törölt tag
Megvágták az árát.
PowerColor Radeon RX NANO $459.99 -
Nekem mint mondtam ezzel a kartyaval sincs bajom, meg birom huteni, ugy hogy a venti is le van veve nalam.
Es se nem szedtem szet hogy plusz gap padet tegyek ra vagy hasonlo.
Nalam a gep 7/24 megy, amikor nem vagyok elotte akkor banya, amikor szabad idom van meg game, es nyugodt szivvel ott merem hagyni, se szelloztetes nem kell se semmi.
En inkabb elfogadom, hogy melegebb 5 vagy akar 10 fokkal is (ha hasznalhato, es nincs nagy hatranyom belole) cserebe ha olcsobb es meg tobb garit is kapok.
Marpedig per pill ez a helyzet, olcsobb az Asus, es 1 evvel hosszabb is a gari.
Az meg, hogy esetleg 110 FPS helyett 100 van nem hiszem hogy szamit. Amire meg keves lenne a Strix oda a Red Devil es a Nitro+ is az lesz. -
Yany
addikt
Az a gond, hogy a +-5 fok az a Vegák esetében közvetlenül fps-ekben mérhető különbséget is jelent, innentől kezdve a hűtéssel a hangon és a hőmérsékleten kívül azt is definiálja egy gyártó, hogy mennyi fps-t kapsz a pénzedért. Amúgy meg elég jelzésértékű, hogy az Asus ennyiszer elköveti ugyanazt a hibát. Nem kéne bevegyék azt a leszarom tablettát, mert így is már sok az ignore.
Amúgy meg én, mint vásárló úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy kártyát, az 95%, hogy 1-nél több évig a gépben csücsül, akkor pedig a 160e Ft és a 185e Ft között (most csak hasra csaptam), nem a 15e Ft fog dönteni, hanem az, hogy rendes hűtés van-e a kártyán és mondjuk másfél év múlva is nyugodtan alszom, vagy folyton a szobahőmérőt lesem, hogy megint mikor kell szellőztetni, mert az Asus toszott rá, hogy rendes hűtő kerüljön a cuccra. Nem világos, hogy egy olyan gyártó, aki extrém high-end alaplapokat tesz le az asztalra, hogy képes ennyire baki-szerűen eltolni a hűtéseket, mert eszük lenne hozzá, hogy jó legyen. (Anno a Silent Knight II az egyik legjobb CPU hűtő volt az árában minden tekintetben, a Zalman hasonló megoldásainál is jobb mutatói voltak
).
-
törölt tag
Szerintem felesleges dolgon vitatkoztok, de persze jogotok van hozzá tegyétek.
Ezek a számok nagyban függnek attól mi van felflesselve a kártyára, melyik beállítással, meg hogy húzod meg.
Én huby80-val értek egyet, A bevágott cikk is arról szólt hogy ha kapsz egy új kártyát mérj hőmérsékleteket és ha baja volt vele megoldotta.
Tett olyan alkatrészre is hőpárnát ahova gyárilag nem, ez olyan ha 64-re folyékony fémet teszel hűvösebb lesz.
Mindenki saját preferenciái szerint eldönti mi jó neki.
A Doubler a legforróbb pontja mindenképpen a kártyának.t72killer: Az AMD már nem gyárt kártyákat, tavaly eladta a távolkeleti gyártósorát és mint stratégiai partner a Sapphire a bérgyártója.
Ennek ellenére volt AMD ref. csak ez olyan ritka mint a ritka hollóTulajdonképpen a Sapphire ref és az AMD ref között a matrica volt az eltérés amin R (radeon) volt. A többi gyártóval is szigorú szabvány szerint gyártott tehát alkatrész szinten volt azonos minden ref. Minőségben feflele eltérhettél csak lefele nem, de az ár miatt persze ezt senki nem alkalmazta. XFX a kis haszon miatt csak kis példányszámot adott ki a refből szintén.
-
huby80
senior tag
Pont aza lányeg benne hogy még egy év garival könnyen ellehet adni
Öszintén szolva asus termékkel még sosem volt problémám igaz csak videokártya(ebböl sok) és hangkártya járt nálam . Power color kártyám sose volt valamiért idegenkedek töle pedig itt nagyon dicsérik talán ha az asusba csalodok kiprobálom
-
Ezek a jelenlegi nagyker nettó árak most:
Asus AMD RX Vega64 157 780
Sapphire RADEON RX VEGA 64 171 100Kiskeresen meg kb:
Asus AMD RX Vega64 207 380
Sapphire RADEON RX VEGA 64 226 800(#5914) Raggie
Egyébként ott van a Powercolor is, ami kb egyárban van a Strix-ekkel és szintén jobb.Na nem tudom, hogy hol nézted, max külföldön ugyanis itthon, csak 56 van elérhető, az meg kisker 222k...
-
-
Raggie
őstag
Persze minden gyártó gyárthat szar modellt, de itt most a csúcsmodellekről beszélgetünk. Sapphire-nél ez a Nitro+ vagy régen a Vapor-X. Azok nem hiszem, hogy megdöglöttek neked.
Valamint én sem azt mondom, hogy minden ASUS kártya szar csak, hogy a mostani Strix Vegá-k azok. Egy VGA-m sem volt 2 évnél tovább meg, tehát a 3 év gari számomra nem annyira vonzó, mint a plusz teljesítmény.
Egyébként ott van a Powercolor is, ami kb egyárban van a Strix-ekkel és szintén jobb. -
-
huby80
senior tag
Jelenleg itthon az asus olcsob 30-40 ezer forintal mint a sapphir és plusz egy év gari van rá ! én mnindenkép asust vennék ez miatt ! ha esetleg nem jok a vrm hömérséklet megcsinálom hogy jo legyen ennyi ! mellesleg halkan megjegyzem életembe két kártyám dögölött meg mindkettö sapphire volt...
-
Raggie
őstag
Próbálkozni lehet, de itt is +5 fok a VRM.
A doubler a te kártyádon szerintem 100 fok fölött van csak nem azt méri a kártya szenzora. Tehát ha reális összehasonlítást akarsz, akkor a te 89 fokos VRM-edet hasonlítsd az itteni 77 fokoshoz...
ASUS sajnos a VEGA-knál is eléggé kaki(lassú, cserébe meleg és drága is). Neked lehet van egy jó példányod, de internet szerte sokkal több panaszt hallani/olvasni róluk, mint a Powercolor vagy Sapphire kártyákról.
-
Gpu + 20fok vrm szar hűtés ez nem kell leírnod tudjuk. Max +- 5 foknal jó egy olyan vrn hűtés ami egybe van építve a gpu val. Asus pont nem bír ilyet csinálni zafír povercolor nal ez az alap. 580 at is jól megcsinalta a Powercolor... 480 as bénázásból ( ólcsósítás) tanúltak.
Azért ne dobálózzunk már úgy vaktában.
Azért vegyük már figyelembe azt is, hogy 22 fok volt a helyiségben ahol mértek.
Az én képem pedig 06.08-án készült, és megnyugtatlak nem 22 fok volt a nyár derekán a szobában.
De most hogy hűvösebb van majd 1.5 óra PUBG után újra megnézem milyen értékek lesznek.A lényeg, hogy azonos körülmények között, az Asus sem olyan szar mint ahogy az be van állítva.
Ettől még elismerem, hogy legtöbbször egy túlárazott a többi gyártóhoz képest, de még inkább Asus legyen, mint sem ref, vagy giga.
Plusz olyan is van aki leszarja azt az 5 fok különbséget ami van esetleg a Sapphire-hoz képest, cserébe kap +1 év garit. -
Plasticbomb
addikt
Ezt azert ne, kinyilik a bicska a zsebemben tole: Szerinted itt bárkit érdekel hogy viselkededik a vega a bányában? Amennyibe ez érdekel lécci ne flame itt. Ez mega giga ultra fps topic by Vega...
Nem, ez VEGA topik. Amig Vegarol beszelgetunk, akkor a vegarol beszelgetumk, majd ha azt beszelgetjuk, hogy melyik coin milyen aron megy, akkor arra lehet fujolni.
Mellesleg, egyeni meglatas, pl a BOINC is egyfajta mining, megsem ugrottal ra. Masik kerdes, hogy kb hullaszaggal er fel a nyeresegem rajta. Szal erosen megy a fejemben a kisvonat zakatolasa, hogy vissza kene lepni valamelyik rendes COINra. Mert a GRIDCOIN (amit a boincban elvegzett munka utan kap a kartya) kb az emlitett hullaszag kategoriaban versenyez. Viszont aki nem hasznalja ki a plusz lehetoseget az ne fujoljon arra, aki kihasznalja. Visszafele sem megy a savazas, hogy milyen idiota valaki, aki vett egy compute eros kartyat, s csak jatekra hasznalja, heti egyszer.
-
Erről van szó, az ASUS kispórol egy darabja 50centes hővezetőpárnát a konstrukcióból. És tudom, hogy a többi gyártó megcsinálja normálisan.
#5907: az nvidiás strixek pont ugyanígy főzik a VRM-et, ha észrevetted volna, nem a vega ellen van kifogásom, hanem a strix hűtőt nem akarom a konfim környékén se látni. Bár,(!), ha nagyon rámjön a vízépítési gerjedelem, a strix-ek NYÁKja tudtommal kifejezetten jó és lehámozva a léghűtőt, príma vizes karit lehetne faragni belőle.
-
Kvg
senior tag
válasz
t72killer #5905 üzenetére
Szerinted itt bárkit érdekel hogy viselkededik a vega a bányában? Amennyibe ez érdekel lécci ne flame itt. Ez mega giga ultra fps topic by Vega...
Gpu + 20fok vrm szar hűtés ez nem kell leírnod tudjuk. Max +- 5 foknal jó egy olyan vrn hűtés ami egybe van építve a gpu val. Asus pont nem bír ilyet csinálni zafír povercolor nal ez az alap. 580 at is jól megcsinalta a Powercolor... 480 as bénázásból ( ólcsósítás) tanúltak.
-
Ja, megvan
, köszi. Viszont ahogy nézem, bányászat közben mintha egyáltalán nem boostolna (bár lehet nem kell neki, nem értek hozzá), játékban meg nem értem, a GPU core magasabb a ref boostnál, az SOC viszont kevesebb. Illetve a játék elvileg enyhébb igénybevétele mellett is azért sikerült a SOC VRM-eknek jóval melegebbnek lenni, mint a GPU-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest