- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
-
Kvg
senior tag
650W is elég so so. Gyenge pont összességében pci e 6+2 pin csati.
Amit most nem linkek be Red Devil tesztet, (akkor nem értettem miért forró aza pont már tudom), de látni az infra képen hogy maga csatlakozó 90 fok fölé melelegszik a gyenge kontak miatt. Szóval nem is a peak ek jelentik a gondot sokszor hanem az elhasználodott égett korodált csatik....
De ez egy 850W+ tápnál nem gond mert 4 db vga csatija van és mivel moduláris pótólható, esetleg molex átlalkító 500 huf ért. -
Ezek a jelenlegi nagyker nettó árak most:
Asus AMD RX Vega64 157 780
Sapphire RADEON RX VEGA 64 171 100Kiskeresen meg kb:
Asus AMD RX Vega64 207 380
Sapphire RADEON RX VEGA 64 226 800(#5914) Raggie
Egyébként ott van a Powercolor is, ami kb egyárban van a Strix-ekkel és szintén jobb.Na nem tudom, hogy hol nézted, max külföldön ugyanis itthon, csak 56 van elérhető, az meg kisker 222k...
-
Raggie
őstag
Persze minden gyártó gyárthat szar modellt, de itt most a csúcsmodellekről beszélgetünk. Sapphire-nél ez a Nitro+ vagy régen a Vapor-X. Azok nem hiszem, hogy megdöglöttek neked.
Valamint én sem azt mondom, hogy minden ASUS kártya szar csak, hogy a mostani Strix Vegá-k azok. Egy VGA-m sem volt 2 évnél tovább meg, tehát a 3 év gari számomra nem annyira vonzó, mint a plusz teljesítmény.
Egyébként ott van a Powercolor is, ami kb egyárban van a Strix-ekkel és szintén jobb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest