-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertosz91
tag
Üdv srácok!
Egy gyors kérdés.
Ideiglenes kártyának nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek. Az az igazság, hogy 4k-s monitor mellé kéne, de ugye a vega még a közelben sincs, és már a kölcsön 270x-et kéri vissza a gazdája, ezért muszály valamit vennem. Azon vacilálok, hogy 470 4gb vagy 480 8gb. Megér-e egy ideiglenes kártya 88 ezret (Sapphire nitro) vagy vegyem 67-ért a 470-et. Igazából 4k alá mindkettő lepkefing, de akkor is kell valami. Freesync a monitor ezért kéne AMD. Ha mondjuk a 480-at veszem, lehet akkor skippelem a vegat és majd cserélem az utódra. Már lassan döntés képtelen vagyok az ügyben. Nem akarok annyit bukni rajta, mert szerintem ezek a kártyák durván túl vannak árazva. (mindkét oldal)
Igen súlyos harmadik világbeli problémaAz élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA GeForce GT 740 4GB Superclocked - FOXPOST az árban!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
- Eladó ASROCK Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC - garancia 2026.12.05-ig
- Nvidia Tesla T4
- GIGABYTE - RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - elállási időn belül árában 48 hó garancia
- NVIDIA Quadro P4000 3D-2D grafika AutoCAD, Maya, Blender, Adobe Suite és egyéb
- Nvidia Quadro csomag eladó. K620, K2000, 2000
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest