- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaG
aktív tag
válasz
turistakolbi #26593 üzenetére
Koszi utana nezek a shappirenak
... a strix 3ventis nem ferbe a hazamba sajna szoval az kiesett! -
R3laX
addikt
Én lehet így hagyom most a kártyát, elég jól muzsikál a kicsike Msi Rx480 Gaming X 8G még mindig
. Sőt vhogy egyre jobban gyorsul a driverekkel, mióta megvan.
3DMark Fire Strike Graphics Score: 16 152 [link] -
varmi2
nagyúr
válasz
MasterMark #26596 üzenetére
Szerintem be lehet tenni, és a bekapcsolod a cf-t, akkor a 8Gb kari is annyit fog használni, amennyi a másik kártyán lévő ram mennyiség.
-
MasterMark
titán
RX 470 Mining Edition-t szerintetek be lehet tenni második kártyának Crossfire-hez? Illetve ha különbözik a VRAM mennyiség, akkor még működne?
-
törölt tag
Ingyen érdekel valakit rx 480 nitro ventikeret hátlappal és két led nélküi ventivel? Egyszer már tukmáltam.
Nem forgó ventivel kaptam a kártyát, megállapítani nem tudom, hogy a venti vagy a vezérlés ment el, így csak útban van.
Két darab pwm-es coolink ventit aggattam rá y kábellel, ezeket milyen programmal tudom a vga hőfoka alapján vezérelni? -
turistakolbi
aktív tag
Ha halk rx580 at akarsz , akkor a ROG STRIXX jöhet szóba és a Nitro + special.
Ennek a kettőnek halk és jó a hűtése.
Nekem a ROG STRIX O8G-m van.
BF5 alatt hőmérsékletek bal fent
https://clips.twitch.tv/PlainRelentlessGorillaMrDestructoid
ÉS PUBG alatt 100% terhelés mellett
https://clips.twitch.tv/ResourcefulSoftPlumageStrawBearyDe ezek a hőmérsékletek, mind relatív dolgok. Másnak a "nincs gond a hangjával" nekem hangos.
De itt van kis videó.
https://clips.twitch.tv/DaintyProudHam4Head
Gép fölé tartva 20 dBMax 55% on mennek a ventik!!! ilyen 64 cels nél. 60 cels a sweet point. 48-50% ahogy néztem.
-
csenor
senior tag
Én most átállítottam Asus RX570 hűtését manuálisan, így kb 80% százalékon megy a hűtés a Ghost Recon Wildlands közbe. Tartja a 65°C-ot, hang szerintem még teljesen elviselhető.
Ha dolgoztatjuk a kártyákat a max. beállításokkal azért csak melegednek és igénylik a hűtést. -
BalaG
aktív tag
válasz
turistakolbi #26587 üzenetére
Hatjo koszi
Akkor megprobalom valami shappire csereltetni -
R3laX
addikt
válasz
turistakolbi #26589 üzenetére
Ja, nem olyan rossz cucc ez amúgy. Szokni kell ezt a kinézetet, de a hűtője se rossz, ahogy látom.
-
R3laX
addikt
Ezt láttátok már? MSI RX 580 MECH 2 [link]
GamingX helyett, ugye már csak az Nvidia birtokolhatja.
(#26589) turistakolbi: Volt vmi cikk, csak akkoriban még annyira nem érdekelt, hogy felvásárolta az Nvidia a nevet, szóval az AMD már nem kaphat mostantól Gaming X elnevezést. (meg gondolom a hűtőt sem..) . Még Televan fórumozótárs emlékszem meg is jegyezte, hogy mostantól hanyagolja az Msi márkát
.
-
BalaG
aktív tag
Tehat akor egyik rx580 vadiuj vga se jo?
Ha en most vissza viszem az asust es veszek helyette egy xfx vagy gigabytot akkor szamitsak ra hogy ugyan ez lesz a bajom?
Inkabb hasznaltan egy 4s szeria? -
R3laX
addikt
válasz
gyenesmartin #26583 üzenetére
Akkor ez tuti szoftveres, ha ezeknél meg semmi gond. Amiket most felsorolsz is szépen terhelik a kártyát. Próbálj meg akkor még régebbit, mondjuk egy 18.3.1-es crimson drivert.
(#26575) krizsi94: Nálam DDU-val szépen letakarítva a 18.8.2-es előtti driverek mind jók. Wattman-t nem használok, csak MsiAB, meg GamingAPP van fent, de azt csak a led miatt használom. Be van nyomva, hogy be se töltsön, de így a led szépen beáll színre
, és összefér a legújabb MSIAB-vel.
-
varmi2
nagyúr
A módosított biosban általában csak a memória időzítést szokták állítani, a feszültségeket nem. Azt elég programból a windows alól. Egy eset van, amikor a biosban a feszültséghez is hozzá nyúlnak. Ha a bányászrigen nem windows fut, hanem linux, vagy speciális bányász os, ami linux alapú, mert ott nincs lehetőség feszültség csökkentésre, illetve sokáig nem volt. Nézze meg mennyi feszt kap a gpu, ha 1100mV körül, akkor a gyári érték van, ha 900-1000mV körül, azis elég-nek kell lennie, bár kicsit emelhet rajta 1000mV körülre.
-
R3laX
addikt
válasz
gyenesmartin #26571 üzenetére
Bányász kártya? Lehet bányász bios rajta. Meg kéne nézned milyen bios van a kártyán, illetve kérdezned az eladót... Ha az, akkor visszaflashelni rá egy normálisat. Én annyira nem vágom, csak a flashelés részét. Persze ez még lehet kuka is. Hűtés oké rajta?
turistakolbi: Köszi, köszi
, oda is. Elmúlt 3 évben én sem sokat gémelgettem, most jobban visszaálltam a quake champions-ra. Régen több évet toltam a 3-at.
-
krizsi94
csendes tag
Nálam is hasonló a gond,kb 2 driver ezelőtt óta. Pubg alatt 56 fokos a kártya,90%-os venti mellett, Hellblade alatt is ugyanez volt (Msi Rx 480 GamingX). Folyton frissítgetem a drivereket,hátha valamelyik megoldja,eddig sikertelen.
Msi Ab-t csak monitorozásra használok,Wattmanhez sose nyúltam. -
R3laX
addikt
válasz
turistakolbi #26572 üzenetére
Durva, akkor nálad sem jobb a helyzet. Itt kölcsön átvétel folyamatban, az "élettárs" lelépett szitu
-
válasz
turistakolbi #26569 üzenetére
abban én is reménykedem, hogy egyszer lesz más alternatíva is a pubg helyett. Bár én már hetente csak pár órát játszok összesen.
-
turistakolbi
aktív tag
Válás után van ideje az embernek
főleg ha másfél évig a tesódnál csövelsz, hogy összekuporgasd a pénzt a lakásvásárlás hitel önrészéhez
De ezt a témát hanyagoljukha kérhetem.
Lényeg hogy visszatértem a gémer szekcióba és elkezdtem sztreamelni, játszani, és hát itt tartok. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Vettem egy rx 580-ast, de assassins creedeknél (az összesnél) hangyacsata van. Alt+tab után visszalépve a játékba onnantól megy szépen. World of tanksnál csak hangyacsata és nem csinál semmit. Legújabb és az egyel régebbi driverrel is ugyanez. Mi lehet a gond? -
R3laX
addikt
Összefoglalóban amúgy szépen le van írva. Nézd meg a topic első oldalát.[link]
18.8.2 Drivert meg tényleg hanyagoljátok, vmi nagyon nem fasza vele....turistakolbi: Több mint 104 nap folyamatos game 2017 tavasz óta, az kemény
. Akkor tényleg ideje napra menni, meg csajozni
.
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
Create. #26568 üzenetére
Pontosan
Legalább tudjuk hogy létezik ilyen is, hogy valaki ekkora adományt ad !
Megy majd a COD battleroyale, ha minden jó lesz. Ha nem, akkor Battlefield Battleroyale. Ha az sem, akkor POE vagy VOLCEN
De mindenképp játszom valamivel, mivel része az életemnek a gaming. és Nem noob szinten
Ezért is néznek leginkább. Nem vagyok elszállva, "értelmes vagyok"
kappa és jól is játszom
-
válasz
turistakolbi #26567 üzenetére
Azok után, hogy most kaptál új konfigot ajándékba egy nézőtől?😀 a cpu topikból volt ismerős a neved😀
-
turistakolbi
aktív tag
-
BalaG
aktív tag
Hat jolvan igazadvan
...akkor elbohockodom vele max vissza viszem a g***be azt elallok a vasarlastol
.nonpara -
R3laX
addikt
Nálam amúgy a 18.8.2 driver megkattintotta a kártyát. BF5-ben kb 85 fokos volt és 85%-on repült a ventilátor MSI 480 Gaming X-nél... Akinél ez van fent lessen rá, bár nálam lehet az MSI AB-vel akadt össze, franc tudja. A 18.8.1 tökéletesen működik.
-
BalaG
aktív tag
hi all
A minap en is vasaroltam egy RX580 (DUAL-RX580-O8G) -t és most ,hogy kiprobaltam jatek kozbe tényleg durvan hangos!
Nem letelemem hogy maxon fusson 2miliio FPS-be minden de azért nah hamar tud a kartya valamit akkor nyomassuk a game-t , de 2000rpm-el porog a venti es csak 55-60 fokos a kartya
... Mivel allithatok rajta? ..vagyis milyen programmal érdemes és hány fok ami még turheto? -
Sziasztok, több hete volt egy próblámám már Asus Strix RX 570 4G kártyával, hogy Superposition 1080P Extreme alatt csak 1700-1800 pontot hoz. Amúgy hiba nélkül lefut. A GPU csak 1000MHz környékén megy 1250 helyett.
Más tesztprogram alatt is ez van
Teljesen másik konfigban is ez van
Másik driverrel isManuálisan próbáltam emelni: TDP +10%, GPU órajel, Corevoltage változás semmi.
Ryzen 1700 3.8GHz, Enermax Platimax 500 illetve i3-8100, Thermaltake Hamburg 530
Van valakinek még valami ötlete? Vagy ez garanciális? Remélem gariban egyszerűen levezényelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest