- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Radeon settings jelzett, hogy elérhető a 17.7.2. Benyomtam hogy frissítse, közben teljesen szétesett a kép. Próbálta a gép összerakni, majd kb a 10. sikertelen kiísérlet után elszállt a w10 bsod hibával, valamilyen atimag.sys -re mutatott. Újraindult, továbbra is a 17.7.1 driver van fent, de a radeon settings már nem látja az új drivert, a 17.7.1 -et jelzi a legfrissebbnek. Rx570 sapphire kártya.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 360xbox360 #21438 üzenetére
Alza elvileg jövő héten kap Pulset és Strixet is, 210 euró alatt van az áruk. Forintositva nem tudom mennyi. De várólista van rájuk, szóval ahogy befutnak, egyből mennek ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap megérkezett az rx570 sapphire pulse is, bő 1 hetes várakozás után
-
törölt tag
Az első körben nem jutott rx570 nekem az Alzán, na majd a másodikban. Piszok gyorsan elkapkodták a készletet.
-
törölt tag
Én így indítottam :
Legyen úgy kb 200 euróig, szóval az rx580 8gb és gtx1060 6gb kiesett. Az rx580 4gb valamivel erősebb az rx570 -nél, de számomra már nem érte meg a felárat. A gtx1050ti 4gb már gyenge, főleg gtx960 2gb -ról váltva kb semmilyen erőlelépés. Maradt a gtx1060 3gb meg az rx570 4gb. Utóbbi dx12 -ben jobb és +1gb vram. Ár - teljesítményük aránya kb megegyezik. Szóval sok értelme nem volt az 1060 -at választani. Max a fogyasztás szól mellette, de napi 1-2 óra játék mellett ez elenyésző. 3gb vramos kártyát meg sok értelme nincs vásárolni.
-
törölt tag
válasz AllTheBest #20972 üzenetére
Értem
-
törölt tag
Erről vélemény? TPU tesztekben egész jól muzsikált, gtx960 2gb váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest