Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Szép ez a piros csöves rendszer, na jó az arany is.
    Az a csajos videó jutott róla eszembe ahol az új PR es AMD-s csaj hajlítgatta a gépbe a piros üveg ?csöveket.
    Nem tudom itt linkeltétek e azt már.
    Annyira nem érdemes az új piaci cuccokat találgatni mert annyira sok az ismeretlen tényező még AMDnél hogy felesleges bökdösés csak.
    Én is a 4K felé kacsingatok csak nem monitorba hanem TVben. Ncoreon egyik ismert letöltési helyen :) néztem még csak 7 UHD Film van magyarul, de angol oldalakon már jóval több van (szűrésre145)
    Még azért szokni kell ezt a 70-80 Giga/ film dolgot de majd törlünk egy nagy adagot.
    Ki is néztem magamnak egy kedves 55 colos tvt mert azért érded ha már UHD akkor legyen nagy ;) gondoltam majd játszok 1440ben anniyt bír a kis Fury és felskáláztatom Tv-vel 4kra.
    de így ledöbbentettek pár dologgal az eladó szerinti 4 milisec a valójában 37 és 30 ig írják elfogadhatónak PCre.
    Azért monitorhoz képest elég tetemes ám.
    Meg amin nagyon ledöbbentem hogy rá van írva a TVkre hogy 800 Hrz és valójában minden 50 Herces és csak sokszorozzák,120 Herces TV meg csak a felsőkategóriában van "nemolcsó"ért.
    Szóval még nagyon nem egyszerű ez a 4K világ.

Új hozzászólás Aktív témák