Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szép ez a piros csöves rendszer, na jó az arany is.
Az a csajos videó jutott róla eszembe ahol az új PR es AMD-s csaj hajlítgatta a gépbe a piros üveg ?csöveket.
Nem tudom itt linkeltétek e azt már.
Annyira nem érdemes az új piaci cuccokat találgatni mert annyira sok az ismeretlen tényező még AMDnél hogy felesleges bökdösés csak.
Én is a 4K felé kacsingatok csak nem monitorba hanem TVben.Ncoreonegyik ismert letöltési helyen
néztem még csak 7 UHD Film van magyarul, de angol oldalakon már jóval több van (szűrésre145)
Még azért szokni kell ezt a 70-80 Giga/ film dolgot de majd törlünk egy nagy adagot.
Ki is néztem magamnak egy kedves 55 colos tvt mert azért érded ha már UHD akkor legyen nagy
gondoltam majd játszok 1440ben anniyt bír a kis Fury és felskáláztatom Tv-vel 4kra.
de így ledöbbentettek pár dologgal az eladó szerinti 4 milisec a valójában 37 és 30 ig írják elfogadhatónak PCre.
Azért monitorhoz képest elég tetemes ám.
Meg amin nagyon ledöbbentem hogy rá van írva a TVkre hogy 800 Hrz és valójában minden 50 Herces és csak sokszorozzák,120 Herces TV meg csak a felsőkategóriában van "nemolcsó"ért.
Szóval még nagyon nem egyszerű ez a 4K világ.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Veszek RTX 4070!!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
néztem még csak 7 UHD Film van magyarul, de angol oldalakon már jóval több van (szűrésre145)
gondoltam majd játszok 1440ben anniyt bír a kis Fury és felskáláztatom Tv-vel 4kra.