- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell ide semmi fizika! (itt sajnos az van ami elvileg nem lehetne: hogy a gyakorlat üti az elméletet)
(egyébként meg valóban az van amit írtál: hogy ha borda van a CHIP en akkor az át forrósodik és sajnos ez rossz hatással van a CHIP -ekre mert a borda ugye nagyobb felület és aza kis légáramlat amit kap gpu hűtésétől nem képes lehűteni viszont ha nincs borda közvetlenül éri a CHIP eket a levegő és jobban hűlnek, tehát akkor lenne értelme a bordának ha lenne akkora légáramlat hogy képes legyen lehűteni a bordát akkor valóban többet érne de így sajnos nem!)
De mondom tegyél egy próbát, és mondok még egy 5-letet hozzá hogy nem hülyeség! tegyél bordákat a ramok -ra meg a GPU-ra egy AC TT Pro hűtőt amit direktbe 7.V kötsz hogy ne csak leheletnyi légáram legyen! kezd el izzítani FurMark al 15.percet és utána fogd meg a kártya hátoldalán a nyákot pont ott ahol a gpu oldalán a ram chip van meglátod hogy eléggé fog tüzelni még így a nyákon keresztül is a ram CHIP ezután leszeded a bordákat és mehet vissza ugyan eza hűtő ugyan úgy 7.V ra kötve a ventiket és szintén 15.perc FurMark majd mehet a kártya hátoldalán szintén a ram CHIP ek felett a taperolás meglátod hogy sokkal hűvösebb lesz tehát a ram CHIP ek nem forrósodnak annyira!
ilyeneket meg ne feltételezzünk hogy más körülmények, meg ventit ki iktattam, meg a bordákon nem jó a hővezető anyag, meg hogy nem fekszik fel rendesen a chip ekre! nem ma meg nem is tegnap kezdtem a szakmát.......!
De én a témát lezártam...................
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Microsoft Excel topic
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest