- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- CPU léghűtés kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
BeLucZ #18041 üzenetére
Vannak ilyen "anomáliák", nálam például tegnap lazán újraindult a gép, amíg játszottam a kutyával kb 10 percet.... Windows hiba, driver hiba, valami program hibája... Anno még a 8600GT-m is teleszemetelte a képet egyszer Stalker Clear sky alatt a gyári hűtőjével,
fogtam magam, vettem rá egy VF-900CU LED hűtőt, és azzal is előfordult egyszer, de se előtte, se utána nem fordult elő többször... Amíg nem ismétlődik meg többször egymás után, addig nincs probléma. Ráadásul hogy pont terheletlenül csinálta, nem melegedhetett túl, meg semmi ilyesmi probléma nem lehetett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest