Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
antikomcsi #8299 üzenetére
ezt csak poénból próbáltam volna ki össze hasonlítva régebbi rendszerekkel
az tény hogy össze vissza mér viszont működik otthon vagy fogyasztás mérőm ami konnektorból mér és ott kimutatható a változás 2-3 w (ugye alapból 800mhz fesz amúgy nem változik) nem sok de az is valami
-
antikomcsi
veterán
Ez a giga féle progi, annyit ér, mint a giga bios.........., semmit.
Legalábbis és kipróbáltam azokon a gépeken, amiket szívességből összeraktam.
Össze-vissza "mér" főleg a fogyasztás adatok voltak viccesek.
Biosba 4x200-ra állítsd, ez lesz a C'n'Q alja.
Mit tud? Ha már betöltött a rendszer és csak netezel, meg ilyesmi, észre sem veszed, hogy nem 3GHz-en megy a gép.
-
válasz
antikomcsi #8297 üzenetére
tényleg benne és a durva ,hogy még olvastam is köszi.... és sorry
c&q nak meg utána nézek a szoftverekkel amit ajánlottatok...
Még egy kérdés csak érdekesség...
Ugye van az giga véle energy saver , és leszedi a proci teljesítményét fsb*szorzó 99*4 re
0,9v al ( poénból én is ki akartam probálni egy teszt elejéig hogy milyen teljesítménye van így a procinak... ) viszont az istenért nem tudtam beállítani biosba hogy bekapcsoljon a gép ... -
antikomcsi
veterán
1.175V-az alap általában, és lehet annyit adni neki legtöbb esetben, mint a proci többi részének. Tehát akár mehet 1.4 - 1.45V-is neki, többnek már nincs sok értelme.
De ha jól rémlik, Oli írásában ez is benne van.
Ahány ház, annyi szokás. Én meg giga lapot nem veszek az életbe többet.
-
válasz
antikomcsi #8294 üzenetére
lehet 0,05 volt... nem 2 voltal biztos nem küldtem meg.... csak most így fejből megnem mondom
valami 1,125 rémlik
Szvl kb mi a plafon amit lehet adni neki és a hő termelés hol jelentkezik?
-
válasz
antikomcsi #8281 üzenetére
kár mert asus ra nem cserélném, msi re meg főleg nem
Amúgy fura mert ha felrakom az AMD overdrive progiját és át állítom a szorzót működik a c&q
ha kikapcsolom a szoftvert akkor nem....Ha biosba állítom be szint úgy ... kár ... nem hiszem hogy nehéz lett volna megoldani
Kár hogy nincsenek hackelt biosok mint régen amivel kijavították a gyártók hibáit. Az abit an8 hoz meg nf7 hez volt, nemtom emlékeztek e rá , Lebjanach.com on volt elérhető úgy nevezett TIC TAC bios
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #8292 üzenetére
Akkor nincs mit csodálkozni.A gyári ventit cserélni kell, és a másodiknak sem gyári ventit, ha "látványos" eredményt akarsz.
Az 1900 fordulatos slip stream a minimum scythe-ból. Persze hangja az van, de ezért kell az előlapra kötni őket, mert 960-1000-es fordulatra beállítva nem vészes.
(#8293) Steven
Váááááá
Ezt gyorsan felejtsd el.
Megküldenéd 2.175V-al a proci nb-t?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #8291 üzenetére
Ugyanolyat, mint ami gyárilag is van hozzá.
Betettem egy 12-es ventit felülre is, sokat számít. 3.8GHz-en full load 47-48 fok így
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #8285 üzenetére
Milyen típusú ventiket raktál fel rá?
-
beta
aktív tag
válasz
annak h idleben nem megy lejjebb orulni kene, a mugen erdeme h 1 ventivel is ilyen jol teljesit..
nagy legszallitasu ventikkel sokkal tobbet szamitana a push/pull, mert nagy a lamellak kozott a tavolsag ahogy a z600nal is.
-
Oliverda
félisten
válasz
Elég szellősek a Mugen lamellái. Szerintem ezért nem számít annyit a 2. venti.
D1rect: Nem hiszem.
-
Egy gyors kvízkérdés:
Ha 1800Mhz-en használom a ramokat, attól hosszútávon elpilledhet valami?
A gyári 1,7V helyett 1,76-ot kap. -
Motion_Blur
félisten
Kipróbáltam, kb. 2-3 fokot jelent a második venti a Mugen-re. Idle-ben meg szinte semmit. És így azért jóval hangosabb lett a gép
-
Cthulhu Dawn
őstag
Utolsó, még validálható órajel, amit 1.5V-tal kitudtam préselni a processzorból, kb. 20 fokos környezetben [link]. Proci ilyenkor 35-40 fokos volt.
-
antikomcsi
veterán
válasz
echterion #8282 üzenetére
Igen, de Neked nem giga lapod van. Giga lapoknál eddig úgy volt, ha elállítod a szorzót biosban, nem megy a C'n'Q. Direkt olyan a biosa, hogy szívjál vele.
Ezen a téren, még az asrock is előrébb jár. Remélhetőleg előbb-utóbb megoldják ezt a "problémát".
NB-vel kapcsolatban a proci NB-t mondja, nem az alaplapi chipsetet.
-
van arra valakinek megoldása ötlete hogy bírhatnám működésre a c&q-t ,ugyanis nekem BE-s procim van és ha 3400 re beállítom alapfeszen nem müxik (Tudom hogy nem is kéne ) de hátha van erre valami megoldás...
jah és nb vid:
Mennyi a max feszültség amit még nyugodt szívvel lehet adni ..? -
Cthulhu Dawn
őstag
Meg cpu-nb feszt. Most egy kicsit szüneteltetem a stabiltuningolást, 4 ghz projectnek meg szerintem annyi, irtó magas feszültség kéne hozzá. Viszont a napokban majd csinálok egy kis nyitottablaktuningot, kíváncsi vagyok ott milyen eredményeket tudok kihozni, még ha csak egy valid erejéig is. Addig meg tanulmányozom az alaplap kézikönyvét meg a bios-
.t
Amúgy tényleg érdekes, small fft 5 órán keresztül ment, közben még egy keveset CoD 5-öztem is, mivel elfelejtettem ,hogy megy a primet (
), utána blend teszt elindít, pár másodperc múlva kékhalál.
-
Aryan
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #8276 üzenetére
Nekem sem jött össze még a prime stabill 4ghz (nem is erőltettem), nem akarok még feszelni nagyon, a ki asus hűtő nem erre a procira lett tervezve. Majd ha megjön a Prolimatech majd akkor kapni fog.
Érdekes, hogy small FFT-ben jól végig megy, míg blend-ben nem. Gondolom te is csak szorzót emeltél.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Egyelőre stabiltuningal próbálkozom, 1.35V-tal 3,6 elvileg prime stabil, ha mégsem akkor kevés fesszel fölötte, 3,8 viszont már 1.425V-tal is pillanatok alatt elesik (kékhalál) prime Blend tesztnél, viszont small FFT teszt, és közben CoD 5 alatt nem fagyott 3,8-on, ugyanezzel a feszültséggel. 4 Ghz-hez már elég magas feszültség kellhet stabilan.
-
beta
aktív tag
válasz
antikomcsi #8273 üzenetére
kiirja az rendesen pedig altalaban. inkabb az lehetett h a 3dmark inditasa utan meg allitgatta a multikat a srac szvsz.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #8269 üzenetére
elég primitív lapokban (pl az enyémben) is van LLC, de sokan nincsenek tisztában mire való/miért van a "vdrop" [link]
érdemes elolvasni -
antikomcsi
veterán
válasz
simlisgumis #8272 üzenetére
Nagy valószínűséggel a 3dmark úgy számolta a proci órajelét, hogy a 965 alap szórzóját használta. Látja a program, az alapórajel emelést, látja, hogy 965-ös proci van, és tudja, hogy ahhoz 17-es szorzó tartozik, innét kezdev úgy számol, hogy 17x220.
Cpu-z, és egyéb pedig azt is látja, hogy a proci szorzója is emelve lett.
-
simlisgumis
tag
válasz
Motion_Blur #8269 üzenetére
Erre (#8242) old gray kérdeztem ezt (#8251) simlisgumis Erre is kérhetnék ilyen kimerítő választ? Igy tanulok legalább!
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #8270 üzenetére
OKé! Csak hirtelen erre gondoltam.
-
antikomcsi
veterán
válasz
simlisgumis #8268 üzenetére
Ez csak szoftveres érték, és az a 4 ezred elhanyagolható lenne, ami nem is biztos, hogy van, csupán az everest így jelzi ki.
Nagyobb feszültségeket, már lehet nem tudna tartósan tartani, de ahhoz nagyon meg kéne hajtani a procit.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
simlisgumis #8268 üzenetére
Everest felkerekíti a CPU-Z feszét.
Ha nem Asus ROG lapod van, akkor lesz dropp-od. Crosshair III Formulában van olyan opció a biosban, hogy load line calibration. Ha ezt engedélyezed, akkor nincs dropp. Viszont mondjuk egy M4A79T Deluxe lap-ban már nincs ilyen kapcsoló.
Nálam a vdrop mértéke 1.4v => 1.385v, ez még belefér. És ez nem attól függ, hogy auton hagyod a feszt. Ha beállítod fix értékre, akkor se fogja azt tartani terhelés alatt.
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #8260 üzenetére
Azért gondolta hogy droppol a lap mert ha megnézed, a cpuz 1.376 ot ír,az everest pedíg 1.38 at a cpu fesz re.
Valószínű,hogy a bios ban auton hagyta a cpu feszt azért csinálja a lap. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek egy Phenom FX-5000-es procira elég lehet egy AC Freezer 7 Pro hűtő? Azért írtam ide, mert elvileg deneb alapű lesz a kicsike.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Aryan
senior tag
válasz
SirKero #8259 üzenetére
Bocsi, lehet hogy hülyeséget írtam, abból indultam ki, hogy a te procidnak is alapfesze 1.4v, de lehet több is meg kevesebb is. Nekem is kéket dob 3900mhz-en, úgy hogy csak a szorzót piszkáltam és a biosban belőttem mindent "normal'-ra (ez 3800mhz-en mükődött jól).
Amd Overdrive szerintem semmit nem ér, max arra jó, hogy ha prime95 hibát dob akkor nem kell 66x-or újraindítani a gépet, hanem ott nyomod fel az értékeket. De én is bios tuning híve vagyok, nem sw tuning híve.
(#8258) simlisgumis : Nem, Dirt2-őztünk haverokkal este, meg még nem tudom beszerválni a jobb hűtőt, addig nem is piszkálók semmi feszt
(#8264) Cthulhu Dawn: hogy megy a te procid?
-
Azazael
aktív tag
válasz
Zoli-206 #8254 üzenetére
Hat igen a venticsere az eleg nehezkes, bar azert ra lehet fabrikalni egy masikat. En amikor vettem akkor 6900 Ft volt, ugy voltam vele, hogy 3 ev gari, annyira nem lehet rossz. Tobbi AC hutovel is jo tapasztalatom van, nem zajosak, szepen mennek 3-4 ev utan is.
En csak ajanlani tudom, nekem nagyon bevalt, meg mugen 4000 Ft-tal dragabb, ha azon meghal a venti azis legalabb 3000 Ft, akkor az cserevel mar 15. ebbol meg kapsz 2-ot annyiert.
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #8262 üzenetére
Tényleg ezt benéztem
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #8260 üzenetére
Köszi.
Az amd overdrive programot gondolom telepíteni kell és én ilyet nem raktam fel. -
-
milomi
tag
válasz
simlisgumis #8251 üzenetére
a 3D markban tudtommal van CPU teszt is.. + a proci sebessége is befolyásol a végső pontoknál.. pl... HD 2600 XT 256 Mb os . GDDR 4 es Q 6600 al 2,4 GH-z 5170 pont..
3.0 GH-z n pedig már 5283 pont
kis különbség de van
-
simlisgumis
tag
Sok mindent elnéztem már,lehet,hogy most ezt is,de miért van különbség a cpuz és a 3dmark között? Egyik 4400 mhz a másik 3700 mhz.Valaki magyarázza el nekem,nem értek hozzá.Ez is a különböző programok mérési hibái,vagy csak a teszt 3.7 en ment és a max amit a proci tudott az a 4.4?
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #8244 üzenetére
Attól függ mivel hűtötték...
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #8241 üzenetére
Hopp, rosszul linkeltem.
Javítva: [link]
-
old gray
addikt
Sokan nem írnak ebbe a topicba, ennek ellenére durva eredményeket érnek el a C3-as steppinggel, pl.: [link].
(a 3DMark 06 eredmények topicból)
-
Azazael
aktív tag
válasz
Zoli-206 #8228 üzenetére
Hali!
En most egy arctic cooling freezer xtreme-t hasznalok, az 2,9 cm-rel alacsonyabb a mugennel, elvileg befer a giga hazba (az 18,5 cm szeles ha minden igaz).
Hutesi teljesitmenyben abszolut jo, arban is egesz jol all (8000 Ft kornyeke).
Nekem egy PhenomII 945-ost hut, 3,7 Ghzen futkoraszik 1,35V-on 50C korul loadon, idleben C&Q-val 22 fok AOD szerint (a szobahomerseklet 19C).
Plusz kellemesen csendes -
Zoli-206
senior tag
válasz
eladohardver #8236 üzenetére
Ehh
-
milomi
tag
válasz
nebancsa #8231 üzenetére
Hát felénk is ez a helyzet :S de úgy vagyok vele hogy sztem érdemes egy erőebb procit venni ..és nemterhelődik 100 % osan.. hanem csak 20-30 max
am én azthittem az AMD re hogy nemvalami jók... de ahogy megvettem ... azóta is örvendezek mint majom a farkának
és a Q 6600 at 3,2 GHZ re húzva sztem 955 ös kategória... már mint nem neked írom .
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
simlisgumis #8195 üzenetére
Köszi srácok!
Minden esetre anak örülök a leghobban, hogy bebizonyosodott, hogy bőven elég az X4-es Phenom. Mert feleslegesen nem akarnék 150 fonttal többet kiadni egy gépért, csak azért, hogy i7-es legyen.
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Milyen hűtőt ajánlanátok Phenom II X4 965 Black Edition CPU-hoz és elég sokan a Mugen2-t javasoltátok. Úgy néz ki, hogy ez a hűtő a Gigabyte GZ-X7 házamba nem fog sajnos beférni :S
Esetleg tud valaki olyan hűtőt mondani, amelyik a mugen 2-höz hasonló hűtési teljesítménnyel bír és legalább olyan csendes? (és persze be is fér a Gigabyte GZ-X7 házba)
Köszi
-
antikomcsi
veterán
válasz
SirKero #8221 üzenetére
Ezt én is ismerem, ez olyan TX utánzatnak tűnik.
Nyáron bizony izzadni fog alatta a 955-ös.
Amúgy ez most is nyomja a levegőt a bordákra, csak célszerű fordítva felrakni a hűtőt.
Vagy átpattintani a túloldalra a ventit.(#8219) realmadrid92
Terhelve szerintem olyan 50-55 fok, ami nagyban függ a házad belsejének kialakításától.
Nem a 212-esen alapból egy 12centis pwm-es venti van.
Olvasmány:
A továbbiakban javaslom a megfelelő topikban a szakemberek tanácsának kikérését.
-
antikomcsi
veterán
Nem nagyon számít a procinál, addig emelheted az "FSB"-t (nevezzük így az egyszerűség kedvéért) amíg a lap bírja.
Könnyen megtalálod ezt a határt. Leveszed a proci szorzóját, és a memóriát is visszaosztod, és elkezded emlni az "fsb"-t. 250-nél nyugodtan kezdheted, ha valamilyen új lapod van ezt biztosan bírja. Aztán mész fölfele: 4x260-4x270-4x280-stb.. Ahol nem bírja, a rendszer vagy nem is indul, ott a vége. Visszaveszed 5-tel, és megnézed megy e. Gondolom érted, mert nem bonyolult.
Ha megvan az "fsb" vége, a szorzóval variálva megkeresheted a proci felső határát is.
-
milomi
tag
válasz
SirKero #8223 üzenetére
Ő jó a hűtő nincs vele gond... de keveselled majd nézd meg .. mondom a régi proci hűtődről vedd le a ventit.. és ahogy szivja be a levegőt fújra rá a EK LAG ventijére ami szintén több levegőt tud ráfújni a EKLAG ra.. szal igy jó lessz majd .
nekm a Q 6600 ot.. alapból volt 40 fok körül.. terhelés alatt 48-55 és talán 2-3 fokot még a sima venti is sefgitet neki..
-
_Zsolt_
tag
válasz
Motion_Blur #8188 üzenetére
Hali.
Jó hogy írtad múltkor a linket hogy honnan rendelted a mugen2 hűtőt, mert én is megrendeltem és szintén rev B-t kaptam.
Szerintem így nagyon jó ár érte. -
milomi
tag
válasz
SirKero #8221 üzenetére
ienem van nekem is..... de magába semmit nem érsz el vele... a volt procid Ventijét vedd le.. és a gép házra csavarozd rá úgy hogy be a nagyhűtő felé szivja be a levegőt.. fújja rá a tuning hűtőre. .. ! mindegy . az a lényeg hogy 2 ventit legyen 1 irányba fújja rá a levegőt.. mert magába hid el nemér sokmindent... a ventit 2 irányba tudod ráteni 2 oldalról.. az a lényeg hogy erirányba fújaa a kettő a levegőt am .. 3 ért adtam el
EK LAG
-
SirKero
őstag
válasz
realmadrid92 #8219 üzenetére
-
realmadrid92
tag
válasz
antikomcsi #8218 üzenetére
És a Cooler Master Hyper 212 Plus-szal terhelve az amd955-m mennyi lehet max?
ill. alapból csak egy 9cm-es venti van rajta? -
antikomcsi
veterán
válasz
agemate #8217 üzenetére
TX3-at még csak x2 240-es procikon próbáltam. Az adatokhoz írt 17 decibel az totál felejtős. Ha egy kicsit izzasztva volt a proci, visított, mint az állat. Nem egy halk darab a gyári ventivel az biztos.
955-965-re, mint feljebb is látod az olcsóbb 7K-s kategóriából a TX3 nagytesóját a 212 plus-t érdemes venni.
-
agemate
addikt
Valakinek van TX3 955-ön vagy 965-ön? Ha igen, megosztaná velem a tapasztalatait (hőmérséklet, hang, ilyesmi) privátban?
-
antikomcsi
veterán
válasz
realmadrid92 #8215 üzenetére
Hello!
Ezek az értékek nem tűnnek soknak a gyári hűtöhöz, inkább megszokottnak mondanám.
7K körül kapsz egy CM Hyper 212 plus hűtőt, amit 2db. ventivel használva jobb lesz, mint a gyári hűtő. A következő kategória szerintem 12K-nál kezdődik, de ha nem olyat veszel, hanem az olcsóbbat, akkor ennél a 7K-s hűtőnél nem érdemes drágábbat venni.
-
realmadrid92
tag
sziasztok, bár már linkeltem, küldök még egy prime tesztet
Sztem gyári hűtővel is ez nagyon soknak tűnik nekem, és későbbiekben a venti fordulata 5700 fölé is ment....(iszonyat hangja van)
Egy hűtőt szeretnék venni, ami 50 fok közelébe tartja a procit terhelve max 8-9k
Alapon egyébként 35-38 fokos.
( ezek az eredmények 45 prime futtatása után keletkeztek)
kösz a válaszokat -
SirKero
őstag
válasz
jones965 #8213 üzenetére
Köszönöm.
Természetesen AMD-re gondoltam / keverem még őket most váltok platformot Intel+nvidia helyett AMD+ATI lesz / . Feszültség emeléses tuning nem hiszem,hogy lesz egy 955BE C3-t vettem ez szerintem visz mindent amit az alapfesz emelés nélküli húzással el lehet érni egy Gígabyte MA770T-UD3P lapban. -
jones965
Modder
válasz
SirKero #8212 üzenetére
Elvileg nem, gyakorlatilag bármi történhet,
Gondolom az ATI procinál az AMD-re gondoltál, tehát ezek a procik a gyártástechnológiának köszönhetően kevésbé érzékenyek a magasabb feszre, mint az intel. A jobb alaplapok rosz tuning beállításnál vissza állnak az előzőleg jól működő értékre. CPU recall. -
SirKero
őstag
Ha AMD procit húzok és valamit rosszul állítok be neki tönkre tudom tenni? Az Intel-nél / Gigabyre alaplapban / egyszerűen csak újra indult a gép és vissza állt alap beállításokra mielőtt károsodott volna.
Lehet,hogy láma a kérdés de sosem volt ATI procim most van először és nem akarok marhaságot csinálni vele. -
Oliverda
félisten
válasz
jones965 #8206 üzenetére
Ugyan a Dell 3008WFP "csak" bruttó 340K kiskerben. Alig több mint duplája mint amennyibe most egy 5970 kerül. Nem kell 3D tervezőnek lenni hozzá, ismerek olyan embert akinek 2 ilyen is van az asztalán mégsem 3D-zik sőt még nem is nagyon játszik. Én is el tudnám képzelni nem arról van szó.
-
jones965
Modder
válasz
eladohardver #8204 üzenetére
Amennyiben valós a cpu-z által kiírt fesz érték, akkor nagyon jó kis procid van.
(#8205) Oliverda:-hmm, ~450.E ft áron 3D-s tervezőknek ajánlott, viszont ők meg nem ilyen kártyát vesznek.
-
jones965
Modder
válasz
Oliverda #8201 üzenetére
A válaszod más megközelítésben ugyan, de tartalmilag az álltalam leírtakat támassza alá.
Jelenleg nincs olyan megjelenítő ( hétköznapi használatban), ahol ezek a kártyák megmutatnák a tudások javát.
Egy dologban viszont igaza van Motion_Blur-nak, az olcsóbb phenom hozza a drágább i7 teljesítményét a játékokban. -
laca71
aktív tag
válasz
antikomcsi #8199 üzenetére
Szia !
Van valami határ amit nem ajánlott túllépni FSB emelésnél ?
Ez lock-os proci .Köszönöm:Laca
-
Oliverda
félisten
válasz
jones965 #8200 üzenetére
Na de most komlyan... aki ilyen kártyát vesz az vajon milyen felbontású megjelenítőt használ? Szvsz minimum 1920x1080 de még ehhez is szinte felesleges egy 5970.
Ezek a 800x600as tesztek meg max érdekességnek jók de hasznuk nem sok van. Ki használ manapság már ilyen felbontást PC-n? Lassan a mobilok kijelzőjének felbontása is nagyobb lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest