- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Kezdő vagyok AMD témában. Procit vennék kb. 2 héten belül és 2 esélyest látok újonnan abban az árkategóriában ami a tárcánknak megfelel. Amennyire látom a Ryzen 5 ugye régebbi, de a Cache nagyobb benne. Emiatt lenne a nagyobb ár? A 7-es jobban tetszik mert szerintem a több mag hosszabb távon kifizetődőbb. Ki mit mond erre?
-
ViZion
félisten
Nah, a Kib**ott világvégét megnéztem, elég jóféle, kicsit vontatott, angol, de elmegy. Komoly gondolatok vannak benne amúgy.
Légiót is végigtoltam, elvont, a végén durva csavar, fura, de ez bírja.
Most az another life-ot nézem. Kicsit sablonos, kicsit unalmas. A szereplőket is megszoktuk már sztem. Zenéket viszont nagyon eltalálták: not real anymore -
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #16291 üzenetére
ilyen pokemon-klón, csak ezek nem cukik, hanem ilyen harcos izék. Utáltam már amikor a TV-ben adták akkor is.
El kellene adnom a fölösleges cuccokat, de ehh, lusta vagyok fotózni meg mittomén. A nagy radi is megvan még, meg egy ventivezérlő. Meg egy valag vizes motyó. -
Apucy01
őstag
skacok ocsón és még abbó is a felit bakugan harci szettet és tárolót tud valaki?
-
ViZion
félisten
A kedvencek itt jobbra nektek is átrendezi magát? Miért szar ez a fos?
-
ViZion
félisten
The expanse... season 4 [link]
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #16265 üzenetére
RX5500 a RX570 váltja,a RX5600 váltaná RX590 -et,ha lenne, RX5700/XT meg a Vega56/64 helyére jött. Polarist tudnak gyártani a Glofo -nál, TMSC -nél meg a gyártási kapacitás hiánya miatt tömegével az előre leadott 5700 -as széria megrendelései vannak.5500 -ból kevés tud készülni,amit az OEM -ek le is szipkáznak.És az OEM -ek szerintem többet is fizetnek a meglévő 5500 -as készletekért,mint amennyit a vásárlók adnának érte.
Én kint szeretnék egy év múlva kint egy Next gen ryzen és navi mini pc -t összeállítani 32GB memóriával,megfelelő SSD tárhellyel. De az még a jövő zenéje lesz.
A most megvásárol notebookot meg hozom haza,szülőknek jó lesz netre és facebookra még egy darabig. -
Televan74
nagyúr
Radeon RX 5500 vs Radeon RX 570
..... RX 570 in late 2019 - ésszerű beállítások mellett még mindig jó kártya 1080p/60fps -re.
-
Wasquez
senior tag
válasz
ViZion #16261 üzenetére
Ezt a tesztet pont megnéztem rajta, 8800gt volt benne, azzal a vga is 4,4%-os volt!
Most az 43%-os lett, egy darabig van örömködés!
Szerintem a minecraft is még határeset élvezhetőségben, amúgy sem történik semmi hirtelen esemény benne, majd játszik mással, ha nagyon nem bírja. Végső esetben meg csinálok belőle egy ht pc-t, és akkor megejtek egy proci deszka cserét. Most ebből úsztam meg a legjobban, a nagy teljesítmény nyereség nem vészes áron! -
Gyuri27
félisten
válasz
Wasquez #16256 üzenetére
És te még rendes játékot is kaptál hozzá.
Értem én hogy 6 watt, de egy idlében hagyott kicsit erősebb proci se fogyaszt sokkal többet.
Jaja ilyen aljasok az alzánál.
CJ4567: simán vettem volna. Szépen beállitva szerintem vállalható.
Aztán ugye custom hűtőt lehet venni. Tudom + pénz. De egy rendes ac hűtő kb örökös mint a szegénység.
Harmadrészt nézd meg mit gyorsultak az rx-k nv-nél meg lassulás lett pl 580.
Gyanitom a vegákkal is ez a helyzet. Akkor talán nem volt a legjobb vétel. Most viszont más a baba fekvése. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Gyuri27 #16255 üzenetére
Aláírásodra reagálnék, szívesen vettem volna Nv helyett AMD-t, de csak referencia V56 volt eladó V56-ból, custom hűtés sehol, szóval maradt a 1070, mert türelmem meg nem volt.
(jó ez a 1070, de szerettem, amikor egy gombnyomással azonnal volt OSD, akár játék közben állíthattam a tuningot, vagy egyes játékokban külön fentebb venni a színeket, és a többi, amit az AMD szép felülettel tudott.
) (ja, és nem kellett külön fiók ahhoz, hogy felvehessem a játékot.)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Televan74 #16257 üzenetére
Én már összeszedtem arra a bizonyos fekete péntekre pár dolgot
Anyagi csőd
100/50 dollár projektorra
20/10 dollár powerbankra
10/5 dollár vezeték nélküóli töltőállványra
60/18 dollár Huawei cuccokra bár ez nem érdekel
20/10 dollár drónraMeg vettem már egy Kossel Delta Linear Plus-t tegnap.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Gyuri27 #16255 üzenetére
Amit mondtál, RX 570 [link]
Tudom, de egyenlőre úgy tűnik, hogy az igényelt játékok szépen elfutnak ezt a vacakot kivéve.
Majd ha szükséges lesz, akkor lépünk tovább!
Egy előnye van a N3150-nek, a 6W fogyasztás, nem kapok idegbajt, amikor otthagyja bekapcsolva órákra a gépet!Alza jól behúzott a csőbe!
Egy kávégép is becsusszant, nem figyeltem, túl jó áron volt! -
Gyuri27
félisten
válasz
Wasquez #16254 üzenetére
Háde cimbi. Abba 2080ti-t is rakhatnál.
Milyen vga? 570?
Aszongya nem lett olcsóbb a vga. Az lehet. De ugyanazért a pénzért többet kaptál.
Most ott tartok, hogy 990mv-n nyuszom a kicsit.
Volt hs, wot, hots, bf stabil.
Majd valamelyik nap mikor lesz időm megyek 980-ra. Aztán 970-re. Remélem a 950 meglesz. Mert akkor az a gyári 1150-hez képest bacccó. -
Wasquez
senior tag
válasz
Gyuri27 #16250 üzenetére
Ma jött meg a kártya, szépen megy minden a gépen! Számomra érthetetlen kedvenc játék a minecraft ami laggol nagyon így is. Egy N3150-es gép van csak alatta, ezért nem csodálkozom nagyon rajta, de azon igen, hogy miért nem a vga-t terheli ez a gagyi játék!?
Az alzás kuponozástól nem lett olcsóbb, csak lett egy plusz hangszóró, meg egy fülhallgató, a sztenderd doboz pingponglabdával!
Köszi a tippet! -
Gyuri27
félisten
-
norbert1998
nagyúr
Jelentem, ez a játék valami veszett szép
Alapból EPIC beállításokon indul, és bár az OSD monitorozás valamiért nem ment, nagyrészt a 60fps korlát fogta vissza a rencert 1080p maxon, láttam a grafikonon kilépve. VGA 75 fokos, proci 70 fokos volt max értéken. Teccik. De egér+billel ganyé. Kigurulásra berakja a Z betűt, holott majdnem többet kell, mind egy darksoulsban
Majd ráküldöm az x360ce-t, meg szerzek egy xbox kontrollert már végre, egy rendeset. -
norbert1998
nagyúr
21:48-kor fejezte be, ami egész pontosan 100 perc.
-
ViZion
félisten
Nézem a légió 3. évadot (röviden: X-men féle dolog, a Xavier prof fia egy isten, aki egy jóval öregebb istennel harcol, közben -véletlenül- majdnem elpusztítják a világot. Kb. részenként változik, h ki a jó és ki a gonosz...). Bakker, ez dúúúván elvont film, lehet vmit be kellene szedni hozzá. Egy fél whiskey után mondjuk fain.
[link]
[link] -
CJ4567
nagyúr
válasz
norbert1998 #16231 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Küldhetek, viszont nem biztos, hogy nálad ugyan ez stabil lesz, ráadásul abban se vagyok biztos, hogy most az SVI2 TFN 1,3V-ja az igaz, vagy az alaplap 1,360V-ja, de hűteni tudom, szóval nem zavar.
-
Beretvás
veterán
válasz
-
Gyuri27
félisten
válasz
User/lap error.
Engedd el. -
CJ4567
nagyúr
válasz
norbert1998 #16226 üzenetére
Nehogy leessen a feszültség telepítés közben
az én alaplapom is dropolja rendesen a feszültséget, de legalább 1.3V-on stabil a 4.1GHz. -
CJ4567
nagyúr
válasz
norbert1998 #16223 üzenetére
Jó telepítési időt kívánok.
-
norbert1998
nagyúr
Gyün lefelé!
/sportoslány/
-
Gyuri27
félisten
Beszólni azt igen zsákosok. De se ajándék, se kp oszt tele vagytok mint nyikoláj tetüvel.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74 #16213 üzenetére
Engem hivsz patásnak te te rikárdó? Há nem mencseszterbe mész. Mer annak hült helye lesz amikor felogrok veled a holdra és balabacclak a városba.
Megyek én a konfigér. Bár a benzinre is kérni kell most pénzt.
Megvettem ugye a vasat.
Karácsonyi aikat intézem (apróságok). Most csinálják az autót. Hátsó kerékcsapágy, olajcsere egy füsttel. Mondom ha már fel lesz emelve. Legyen az is. 20k a cucc. Azt még nem tudom mit kér az ember.
Azt se hogy biztos jóe a csapágy. Ha nem akkor még 5-6k. Meg ugye hátul dobfék. Oszt nem tudom az hogy néz ki belülről.
Ha az is cserés akkor 8-10k darabja.
Szóval pénz az nincs. -
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #16210 üzenetére
Winchester - lesz a székhelyem,így elsőre. Januárra szervezik a szállást és a melóhelyet.Ha beilleszkedek,akkor a következő 25 évemet kint töltöm és csak látogatóba jövök haza,míg szüleim élnek.
Patás! Ha lesz sok guba kint akkor ott is rakok össze egy új AMD -s konfigot. Múltkor azért mondtam hogy lehet jönni,mert lesz egy gép itthon kihasználatlanul.
-
Televan74
nagyúr
Vettem egy új Notebookot ASUS TUF Gaming FX505DY-AL041!
AMD -s,szép piros fekete! -
ViZion
félisten
Én semmit nem értek, de nem baj, boldog vagyok.
Ugyanitt füstölt főtt fürjtojás eladó. Ketchupus, csípős ketchupos, enyhén és durván chillis, vmint fokhagymás ízben.
Trolloknak sóstúrós is van, csak arra picit várni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest