- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Apucy01 #18099 üzenetére
Én meg nem vagyok hajlandó.
Nem az a bajom, hogy belenéz az ms a seggemlukába. Nézzen ha nekik ez öröm.
Hanem hogy én azaz ÉN dönthessem el hogy nézzen vagy sem. Vagy, hogy ki nézzen bele.
azaz egy mozdulattal had kapcsoljam már ki azt a funkciót, ficsőrt ami nekem nem kell vagy zavar.
Olyan ez mint ha autót vennék amibe mindig szól a rádió és csak a dankó. Mindig megy a fütés. Mindig fel vannak húzva az ablakok.
Na ez nekem, nekünk a bajom, bajunk. -
Televan74
nagyúr
Mi ez a pöcs méregetés az OS körül. Win7 is jó, a Win 10 is. És a bemutató alapján én biztos hogy ki fogom próbálni a Win 11 -et is.
Win 7 -el és a Win 10 -el is voltak apró problémáim, de mindegyiknél megoldottam és megelégedetten használtam/használom. -
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #18088 üzenetére
Én ezekhez már túl fáradt vagyok. Reggel 6 -kor keltem,28 fős családi kerti party -t túléltem. Tudom covid meg minden, de mindenki be van oltva, és jó volt egy kicsit szabadabban társaságban lenni. Hasonlóan mint régen.
Tessék egy kis cukorszirup!Rendszergazda a cégnél hibázott, mert azért szúrópróba szerűen egy két gépen elvégezhetett Win10 telepítést, mielőtt a teljes cég átállt volna..
Nálam a Brother laser nyomtatóval vannak olyan driver gondok, hogy az alap első WIn10 -es driver nagyon jól megy, de azt update után megbolondul. Nem nyomtat, stb. Le is van tiltva még az update keresés is. -
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
Gyakorlati tapasztalat, a cégnél a "haladni kell a kórral" jeligére cserélgetik a W7 rendszereket, mert a 10 köll. Persze a legtöbb progiból is kerül rá friss, mert van píz lóvéra.
Nah, pl. nálam a váltás flottul ment, az új office egy fos, de amúgy nincsenek bajok. Kolléganők -kettőnél is- megbolondult minden, fagyogatnak, lassú, stb. Okát nem találjuk, tiszta install sem segített, egyszerűen fos, a levelező is akad, sokkal lassabban nyomtat, stb. Jah, nyomtatója elállítódik, erre sem találtunk magyarázatot. Egyiket kinyomja jól, ahogy be van állítva, másik doksit -akár 5 percen belül- meg úgy, mintha nem lenne saját drivere, win default szarul nyomással. Szal. a win7 kezdeti bajait kireszelték, használható volt már, nem kellett volna elengedni.
A sok jelentés, meg viccboxal mindennel kapcsolat lehet vkinek hiányzik, én tudnék élni nélküle. Így most van fent egy plussz tűzfa is, mert a winfost is el kell zárni a hálótól. Meglepő dolgok vannak ám itt... még az explorer is menne a netre... minek? Hova? -
Apucy01
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ViZion #18059 üzenetére
Intelnél a bekapcsolt Intel PTT már elegendő, ez Skylake/Kaby Lakenél már bekapcsolható, előző generációkat nem ismerem. (Egy B250M Mortar Max + G4560-at tudtam tesztelni, ezen bekapcsolt Intel PTT mellett a tpm.msc már TPM 2.0-t jelentett.)
AMD-nél Ryzen 2xxx-től elvileg bekapcsolható az AMD fTPM, ez is elegendő. 3xxx-től biztosan támogatott.
-
myckey
veterán
Mi újsegg?
jön az új windóz? -
ViZion
félisten
hmmm... ahogy nézem, TPM modul is kell a deszkára, az sokaknak nincs, asszem nekem se.
-
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
,,Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.''
-
ViZion
félisten
faszbúkom tiltva van, de itt a miénk oldala asszem...
[link] -
-
ViZion
félisten
Kutyából nem lesz szalonna...
... de lecsóba, gulyásba, kolbiba mehet -
ViZion
félisten
fotós cuccokhoz ért vki?
Asszonynak kellene ócó Dslr gép, h ismerkedjen vele. Használtan. 20k-ért van már 1 obival, de nem tudom, h szabad-e ilyet venni. -
Televan74
nagyúr
válasz
hokuszpk #18029 üzenetére
Veszettség?
Inkább én szúrnák a kínai hölgyikéket mint hogy engem oltsanak kínaival. Amúgy pénteken kaptam meg a másodikat(Pfizer)! Ami ugyan hülyeség ellen nem véd, de talán ellenállóbb leszek a koronavírussal szemben. Bár idén a nyaralás elmarad, nincs a tengerparton kedvem maszkot hordani!
-
hokuszpk
nagyúr
a kínai vakcina mellékhatása...
-
Televan74
nagyúr
Kis esti zene! [link]
-
Televan74
nagyúr
Én szoktam ilyen esetben vga cserébe kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest