Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Flipper Zero
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Televan74
nagyúr
Ma egy órát álltam (mint fütykös a meleg vízben) a Tesco parkolójába és vártam a Foxpostot. Utána elmentem megszellőztettem a virslimet és hazajöttem. Átöltöztem a kutyasétáéhoz akkor jött az sms hogy átvehető a csomag! Most holnap mehetek vissza a városba.
-
Apucy01
őstag
Kíváncsi leszek hogy az eb úr megpróbálja e a ccx tuningot..
-
-
hehh, kiteszem a lában egy fél órára, erre má' a második lapot veszi...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha újabb gyártású 3600-at kapott, akkor valamennyi szerencsével valószínűleg 1,16-1,18V (terhelés alatt) körül all-core 4200-at tud, 1,25-1,26V körül meg akár 4300-at is.
(Megint belenyúltam a tutiba, a 2600 1,28V-on tudott 4100-at, a 3600-am 1,25V-on elvan 4300-on.
Így a PBO-s feszültség alatt vagyok, magasabb órajelen.
) -
Televan74
nagyúr
Jöhetnek a papírzsepik és egy kis Twerk!
-
Televan74
nagyúr
Majd dobok egy ibt. Csak kutyázom!
-
Televan74
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Megint hiányzik a Asrock venti beállítása. Azt a lapot ismerem.Asuson kerestem egy darabig az XMP -t is.Asrock lapnál szeretem hogy adott hőmérséklethez adott ventillátor fordulatot tudok állítani. 5 fokozatban. És a hatodik a kritikus hőfok mikor 100% állítja a fordulatot.
Asus TUF Gaming B550 - Plus. És mi más mint az Asrock B550 Steel Legend.
Amúgy a proci Aida stress test alatt nem érte el a 44C°. OC csak a memórián volt 3600Mhz -et bírja.
-
Televan74
nagyúr
Ezek a Pepsi reklámok!
-
Televan74
nagyúr
Futottam egy két kört az Asus lappal, megy vissza, helyette Asrock jön. Azt jobban szeretem. A proci viszont fantasztikus. Kösz AMD!
-
Televan74
nagyúr
A gép forog, az alkotó pihen!
-
Apucy01
őstag
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt egy foxcon lapom, azt akartam cserélni, és rábeszéltek erre mert mennyire jó lesz nekem tuningban. Hát nem egy tuningbajnok lap volt. Nem volt a biosban v core állítási lehetőség.Tényleg akkoriban kezdtem a géppel foglalkozni és nem vágtam mi merre. Pénz volt ész nem....
-
Televan74
nagyúr
RTX 3080 20GB Pricing & Ampere Q4 Availability Leak [+Zen 3 Thoughts]
Ampere várók de meglettek vezetve!
A Zen3 kapcsán is igaza van,az AMD annyit kér érte amennyit szeretne.Intelnek nincs rá válasza.És igaza van abban is hogy ha nem szeretnéd a legjobbat megfizetni,ott van a Zen2 annak már viszonylag beállt az ára.
Amit még mindig nem tudok hova tenni az a 3000 -es XT modellek.Mert ha ha mostani árakat nézzük akkor a 3600XT rakok még 20.000 Ft ot és van is egy 3700X -em. -
-
Televan74
nagyúr
Holnap szerelés. Ma mindent kitakarítottam a gépbe.Várja az új lapot és processzort.Kíváncsi leszek az új Anúsz lapomra.Asrock Steel Legend B550 -es lapot kicsit túlárazták. Bár ha nem tetszik a most rendelt lehet megy vissza 14 naposba és jöhet a szikla.
-
-
Gyuri27
félisten

-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Xbox Series X vs PS5
Nem mondom hogy annyira rossz lenne a Xbox hűtése, de szerintem nagyon le van fogva a levegő. -
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
PS5 -ről lecsúsztam, ilyenkor pánikhangulatba kerülök. Osztottam szoroztam és ez lett a matek vége.Még a 6700 -as RT -s Radeon -t várom nagyon.
PS5 meg elnapolva jövő őszig,akkor legalább már lesz belőle talán még bundle is.A lemezes ára kicsit elriasztott.A játékok 25.000-27.000 Ft -os ára sem a legmeggyőzőbb. -
-
Televan74
nagyúr
válasz
stratova
üzenetére
Nem is szoktam kapkodni a vásárlással, én megfontolt vagyok!

Akármilyen jó a 5600X processzor, azért nem éri meg a felárat.Tény hogy rengeteg 1600AF/2600(X)/3600(X) van még a boltok polcain.Nem kell nekik olcsóbban adni,nincs miért hisz jó lett. Sokan hiányolják a sima 5600 -ast.
Én meg kullogva, farkamat behúzva bevállalok egy 3600 -at és váron a RT -s kártyákat.
Alapban ASUS TUF B550(M) -be gondolkodom. M -s most az alzánál 41.000 Ft.
-
stratova
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Beáraznak. A piacon van/lesz 3 generációnyai 6-8 n magos procijuk. A készletet is ki kell seperni, szerintem egy árvágásra pár hónapot azért várni kell. Jó, (rossz) vicc, hogy egy 10400F 2600 ár alatt van, ugyanakkor 10600 77-78, 10600K pedig 86-ról indul így egy R5 5600X 90+ start annyira nem váratlan, bár eléggé magabiztosan van Intel (262-263$) fölé (299$) árazva. tudom multi core többet tud, de látszik, hogy AMD nyeregben érzi magát.
-
valóban minden drágul, másrészt továbbra sem megoldott (OS szinten) a normális többszálas skálázódás, szal. a +2 mag bizony drága. De átlag gémernek 6 meg elég kellene legyen azért. Akinek meg 500k VGA van a gépben, annak nem lesz drága ehhez a proci sem...
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74
üzenetére
Ember most ha 8 mag akkor kemény a dákó? A teljesitményt nézd. A 3600X 50 dodóval inditott olcsóbban. És most játékokban ez rátesz arra 25%-t. Azaz kapsz valamit a pénzedért.
De gondolom a péknek, hentesnek is megmondod hogy szar szemét mert emelkedtek az árak (amúgy mindennek megy fel az ára). Gondolom mindenkit szidsz mit a bokrot.
-
Televan74
nagyúr
Bemásolom ide a hozzászólásom!
Nekem az a 300€ ár kicsit sok egy hatmagosért. AMD is kezd pofátlan lenni. Így nem lesz új zendülés!
-
-
Gyuri27
félisten
[link] Zen3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aki kettő új lapot is vesz az meg száraz kenyeret..

Idén nem tudtunk nyaralni menni Görögországba!