- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
BUÉK
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Televan74 #20167 üzenetére
Tudom, tudom. Csak Ciri mindenkinek az aranyos kis gyermek volt, akit a sorsa húz erősen, és mi pedig a védelmező Geralt voltunk. Az útján szívesen elkísérem Cirit, azt szerettem a harmadik részben is, mikor vele voltunk, de nem érzem úgy, hogy a szexuális útján is szeretném követni őt. Persze, lehet, hogy ezt csak most érzem így, de valahogy akkor is ez van bennem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Televan74 #20165 üzenetére
Tiltja a céges háló a videót
Szerintem itt elég maszkulin lesz Ciri alkata, nem a tipikus jó gáré. Plusz tiszteletlenség lenne, ha túlszexualizálnák a karakterét, én legalábbis úgy érzem. Tehát szerintem nem lesz például benne ilyesmi jelenet majd. Bár, nemtudom, a könyv részletezte például a szüzessége elvesztését.
-
norbert1998
nagyúr
[link]
Nem mondom meg, mi ez -
norbert1998
nagyúr
válasz
Televan74 #19928 üzenetére
Mindened eggyel nagyobb, kivéve a felbontás
Én 1440-ben tolom, de csak 60 Hz a monitor. Jól meg is saraztak nemrég érte, hogy hogy lehet olyanon játszani
Hát, mondom, ha adsz hozzá pénzt, monitorra meg videókártyára, nagyon szívesen játszok 144 fps-sel mindent, de a max beállítások és a 32 col, 1440-ből nem engedek
Nameg TFT meg TN se kell, ívelt meg pláne nem. Most IPS van.
De úgyis "retrózok". Azoknak nincs nagy igénye. Talán 2012-től indulva az összes említésre méltó játékot szépen sorban egymás után. Most épp Wolfenstein Old Blood megy, de az éppenséggel egy kétnapos játék
Néha PS3 emulálás is akad, ahhoz mondjuk nagyon kevés ez a processzor, de pl. az összes God of War-t végig tudtam játszani, ami kijött PS3-ra.
Konkrétan csak a Ragnarök nincs még meg, de azt ugye PS4/5 vagy várni PC.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Gyuri27 #19926 üzenetére
Elkapott egy agymenés, hogy le kellene cserélni a jelenlegi konfigot, de az az igazság, hogy nagyon nem is használom ki
5600@4,5 GHz, undervolttal, 6700XT valami szar msi undercooled
Meg egy 12 éves FSP tápUtóbbit mondjuk tényleg azonnal ki kell dobni, ha oda érek, hog valamit cserélek.
-
norbert1998
nagyúr
Na mi van itt? Ez a topik is beült ha nem vagyok itt?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Televan74 #19333 üzenetére
Itt én voltam az informatikus ismerős
Volt is kálváriája a régi OFF-ban az előjövő problémáknak
Komponenseket vettem, építettem a gépet, egyedül, nem kész gépet vettem.
-FX8350
-4GB gagyi RAM
-Sapphire HD7850
-csájníz 550W táp (ami egy hét alatt 300W falból kivett teljesítmény után elfüstölt) - helyette egyből FSP Hexa 550 (brozne) azóta is ez van
-Asrock 970 Pro3 (ez egy szar volt)
-csájníz házikó ami alíg engedett levegőt. Utána jött Ormánytól a Fractal Design Core 3000. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #19206 üzenetére
Holnap megyek kocsiért, ha nem jön közbe semmi. Kezet ráztunk szombaton, de foglalót nem tettem le egy parkolóházban.
Maradt a Rekéta Renault, de a lóerőkből kicsit többet kapok, 180-at. Képek jönnek, ha már megvan.
-
norbert1998
nagyúr
Hvaer is azt mondja, 3050 ti-t kéne venni. Sas 480-asa van nála most, mert nem kellett neki a 1070ti, így cseréltünk. Mos mégis erősebbet akar.
Mondom neki, a 3050 ti 180 ezer, és gyengébb, mint a 1070 ti. Miért jó az neked?
Nekem meg összesen kb 50-55 ezerbe van a 1070 ti, majdnem egy éve bizniszeltem vele. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Mahrenburg #19168 üzenetére
Ethereumban, természetesen.
Nem sietem el a válogatást. Viszont eddig majdnem mindegyikbe beleultem, amit felirtam, hogy a papírforma szerint szóba jöhet. És sok mindent le is húztam a listáról.
Meglepő volt például, hogy a Volvo C30 instant törlésre került.
Nem lepett meg, hogy a legfullossabb, legerősebb Bravo sem ütötte meg a mércét. Ahogy a H Astra GTC sem.Két legfőbb versenyző van főként, a kevésbé racionális oldalról. E90 320d, vagy XE20 IS220d. Esetleg E80 120d. Ezek azért a jó helyen hajtanak. FL előtt a németek motorja nem is volt gyászos. Azonban a Lexus motorja például tud elég bajos lenni egy egyszerű alul méretezés miatt. Túl kicsi lett a dugattyú olaj vissza eresztő járatai, eldugul a kosztól, túlmelegszik a motor, hengerfejes lesz. Akár gorbulhet is a hengerfej, valamint repedhet a blokk. Dugattyú és gyűrű csere volt visszahivasban, de vajon azt épp vissza is vittek-e, amit én épp elhoznek?
Racionálisabb oldalról C5, 508, 159, Giulietta, J Astra GTC, Lagúna 3 coupe, 8gen Civic. Például. De még van azért más is soron.
-
norbert1998
nagyúr
Amúgy a Fincsibe autót akar venni
Valami bugis kellene, úgy 2006 utánról, lehetőleg kétmilliót ne lépje át, de jelentős gyorsulásokat tudjon egy Megane-hoz képest.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Foglaltam két szállást a nyárra, de még nem tudom, melyiket lenne célszerű a másik javára eldobni. Starigrad és Novigrad a két környék. Isztrián már voltam egy előző barátnőmmel, de gondolom azért van még ott is látnivaló. Mit gondoltok, melyik lehet célszerűbb?
-
norbert1998
nagyúr
Na mi a helyzet erre hölgyek urak, mi történt azóta, hogy...? Nem jártam itt már vagy... Túl régóta, 1500 üzenete minimum. Hát üdv!
Én közben mérnök lettem -
norbert1998
nagyúr
válasz
Beretvás #17123 üzenetére
Nyuginyugi, nem vérre megy. Épp ez a szó jött. Nincs rá írva az avatarodra, hány éves vagy
én 16 éves korom óta vagyok az OFF-osban, ha jól emlékszem. Tudom, hogy még most, 6 évvel később is az egyik (ha nem A) legfiatalabb vagyok.
Jobban tetszett volna, ha azt mondom, akaratos foszer vagy?
Ketesztfiam....
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mahrenburg #17108 üzenetére
Hát... Nem tudom, melyik lenne a jobb eme eldöntendő kérdésed válaszlehetőségei közül....
A lényeg, hogy BIOS update után egy kövér kékhalál sorozat várt. Majd utána se kép se hang, CPU hibára hivatkozva (LED szerint). Ezt 14 darab BIOS reset, főkapcsoló csapkodás és reboot követte, éppen mielőtt a downgrade-nek nekiálltam volna kezdett el ismét műkdöni. Előtte még a BIOS-ba se jutottam be sokszor. Csak közvetlen főkapcsoló lenyomás után. Hogy mi baja volt, nem tudom... De most jó.
-
norbert1998
nagyúr
Frissitettem biost. Majd mesélek. 2 óra szopás...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
ViZion #17011 üzenetére
Pontosan. Ráadásul elfér a laptop, billentyű, jegyzet akármi egyszerre az asztalon így már.
Amúgy úgy indult ki a dolog, hogy kaptam egy TV-t monitornak, valami LG-t, amiről úgy tudtuk, 1080p. Beraktam a helyére, kiderült, hogy 768p csak, 32"-on, közel szemrák.
Úgyhogy bánatomban nyomtattam Vesa Mount-ot meg kimentem pár tipliért a bungiba és felraktam ezt a falra. Nem csak a hely jobb amúgy, maga az élmény is, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi változott igazából, azon kívül, hogy talán egy 5 centivel magasabban van a monitor. Sokkal kötetlenebb az élmény. -
norbert1998
nagyúr
Aloha. El a topik?
Jött lánc meg lánckerék a motorra. Tegnapelőtt lehullott a mezőn róla, pedig 30-40 km-el előtte lett faján meghúzva.
Elöregedett. -
norbert1998
nagyúr
válasz
ViZion #16927 üzenetére
Persze, nem azt mondom, hogy német minőségben csinálják a dolgokat, illetve a politika is ráteszi a nyomát mindenre, de kezdenek ráébredni az emberek, hogy nem akarnak megdögleni a munkában, a szabályzások hiányában, a szemétben, stb.
Érződik, hogy drágulnak a dolgok a kínai kramancok közt is. De nézd meg, hogy 10 éve egy átalg random NYÁK milyen minőséget képvieslt, és most milyet. Képesek komplex mozgó gépeket összerakni úgy, hogy működjön is! 10+ éve a kínai fúrókalapács 3 lyukat brt, 3 darab volt a családban, 9 lyukra volt elegendő a 3 gép. Ugyanazon lyukat egy géppel garantáltan megcsinálod a mostani felhozatalból. (Elnyíródott a kúpfogaskerék foga, nem forgott a tokmány többé).Amúgy annak a motorja lett a CNC maróm főorsója évekig
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Televan74 #16786 üzenetére
Hogy siklanak ezek? Mert nekem a 3dconnexion van a halálán. Sajnos típushiba volt, az első pár széria bal egérgombja meghal idővel. Garipapír nincs, mert nyertem
Bár egyszer intéztek nekem RMA-t, de az 2 héttel a nyerés után volt.
Viszont ez úgy siklik! Rálehelek és eltűnt az pad túlolalára
Viszont spéci pad van hozzá, amin más eégr nem ment jól. A pad maga 10 ezer, 25*25 centis
Ezt is nyertem
Nade, nem akarok 50 ezerért egeret venni, ha nem muszáj, ha ez esetleg meghalna. Kell olcsóbb opció. Egeres topikban kérdeztem, egy árva válasz nem jött rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged