- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Beretvás #14098 üzenetére
Most volt linusnak, hogy nagy tuningra, konstans ambient hő mellé, rendes házban, hosszú terhelésen a lég jobb, mint a legnagyobb játékvíz is. Csak az árkülönbség még kétszeres legalább, nem beszélve a komplexitásról. Tehát kb egy az egybe leintettek a játékvizről mindenkit.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
ViZion #14097 üzenetére
"Van jelentősége, h uefi vagy MBR lesz a telepítés?"
2TB alatt kb. akkor van, ha 4-nel tobb primary particiot akarsz ra.
esetleg ha secure bootot.
viszont tok jo, hogy nemelyik bios ha uefi particiot eszlel, akkor csak komoly erofeszitesek aran lehet lebeszelni rola, hogy onnan bootoljon. lerobbant diszkrol adatmentesi kiserleteknel zsibbaszto. -
ViZion
félisten
válasz
Televan74 #14093 üzenetére
Nekem a múltkor egy nap kétszer is utaltak pénzt. Nagyon rendesek. Csak a csatolt fájlban kellett volna ellenőriznem az adataimat, h jó helyre utalják a pénzt.
Nah, SSD itt van, eddig fürjeztem, most agyalok, h bepattintsam-e. Van jelentősége, h uefi vagy MBR lesz a telepítés?
-
Televan74
nagyúr
válasz
norbert1998 #14095 üzenetére
Régen használtam még a @tolna.net szolgáltatói címet,ma már csak inkább a gmail -es a nyerő. Gmail -ra én sem kapok ilyeneket.
-
Televan74
nagyúr
A francnak kell maszturbálnom bekapcsolt webkamera és mikrofon mellett.Most fizethetek 2400$ értékű bitcoint a hackereknek. Jaj szegény fejemnek ha nem fizetek,mert felrakják a facebookomra meg egyéb helyekre.
Hogy tudnak ilyen,meg ehhez hasonló emailekkel fárasztani.Múltkor már volt egy hasonló akkor blokkolni akarták a gépemet,ha nem fizetek.Adott két napot,de azóta eltelt vagy három hónap.
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #14086 üzenetére
1 TB WD blú. Relatíve ócó, nem túl gyors, de sok jelentősége nincs is.
Norbertó, nem tudom hány éves vagy, én gyerek voltam, amikor történt. Bemondták, h ne együnk kb. semmit a kertből, mert nincs baj, de hát az a biztos... Jah, nem volt baj. És mi a kevesebbet kaptuk. Nagyapám legyintett, hiszen úgyis megmossuk, megfőzzük, ugyanmár. Meg rádiókatív? Azmegmámeginmi, kitalálják a sok hülyeséget, erreperszevanidő.
Szal. ettük tovább a hatalmas salátákat, uborkát, paradicsomot, mindent. Későn szóltak, nem is volt hatékony, mindenki terelt. Rohadjanak meg, ha még esetleg élnének. Emberek (tíz?, száz?)ezreit áldozták fel, csak a párt meg a szovjet barátság ne sérüljön. Dokumentumfilmek is vannak, rengeteg magyar melóst megvezettek, beküldték a halálzónába, vége. Azt sem mondták a családjuknak, h bocs. Mondjuk a saját népüket sem kímélték. Volt a baleset után nem sokkal (pár év talán) egy színdarab, nagyrészt a megtörténteket dolgozta fel. Nem vagyok színházbajáró, de az megütött. Film is visszaadja kicsit, tudják, h vége, nem mondják ki, teszik a dolgukat, mintha számítana... a párt meg terel, tusol, takargat. A társadalmunk alapjainak a betegsége ami a legdurvább, elfelejtik, h a vezetők a népért vannak és nem fordítva. Tíz körömmel a hatalomért, akkor is, ha életekbe kerül. Ennyi: -
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #14087 üzenetére
Jó hogy nem szelíd..
-
ViZion
félisten
Nah, sűrű a hét, sok a dolog. Villanypásztor üzemel, válogatjuk a fürjeket, a pipik tojnak sokat, a kakaskák meg mennek a levesbe, legalábbis a többségük.
Ha kiürül a régi helyük, akkor bontom, nagyobbat, szebbet építek, -remélhetőleg, a szerzett tapasztalataimat felhasználva.Holnap jön az egy tera NVME SSD, hétvégén belepattintom, 'oszt hagyszalaggyon.
Csernobilt néztem, első részt. Nekem nem jött be. Sokan feldolgozták, jól hozza a hangulatot, de elég volt ennyi. Az akkori médiára/vezetésre ez a legjellemzőbb: [link]
-
Beretvás
veterán
Na mi a helyzet naplopók? Elvagytok veszve... Semmi vga csere bere, vagy napba hajigálás? Hát mi ez már itt?
-
Gyuri27
félisten
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Habugi #14075 üzenetére
Írtam már középföldén, hogy elengedem
Vizion : és a villanypásztor
Van otthon gyújtógyertya, ugye? Kötsz rá egy drótot a pozitív felére, lenyomod a földbe, a kerámia részt fogóval megfogod és a "karmos" felét neki tolod a pásztornak*. Szikráznia kell, és hallanod is kell az akciót. Én is így tesztelem itthon, ha a kutya gyanúsan közel merészkedik
*Gyertyapipa csatlakozóra a drótot, menetet a pásztornak. Így egyszerűbb.De való igaz, a lehugyozós módszer sokkalta szórakoztatóbb
-
Beretvás
veterán
válasz
ViZion #14077 üzenetére
Nyuszi vagy koma..
fogjad meg ezt is mit fosol..
Én múltkor a 220 at fogdostam direkt..
Csak később mértem ki , hogy az bizony 220 volt..
én meg nézegettem hogy ráz a cucc..
" építettem egy kicsike polisztirol vágót" és annak a trafója volt zárlatos.. Képet teszek ha valakit érdekel.
-
ViZion
félisten
Átverésekről...
Most vettem villanypásztort, jó erőset, mert na'. A régi 5000 V-os volt, talán 1 km-et lehetett rákötni, ez meg 10000 V és elvileg 3 km kanócon végigcsapatja a delejt. Felszereltem. Na de honnan fogom tudni, h működik?
A régit gazolgatás közben megérintettem, az baszós volt. Ezt nem merem kipróbálni, lassan letelik a 14 nap...Bakker, annyit költünk a házra, h lassan irigykedem a homelessekre. Hihetetlen pénznyelő.
-
Televan74
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz
norbert1998 #14073 üzenetére
Ereszd már el ezt az ügyet, ennél te okosabb vagy.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14073 üzenetére
Személyesen tud átb@szni..
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #14068 üzenetére
Nah, 20k, abból van neki 10... ha semmi rokona nem tud neki 10k-t adni, erre a 4 hétre, ami még fizuig van, akkor ott baj van. Én is vettem részletre PH!-n, de nem sok hónapra, csak 2 hétre, mert eladtam a procit, küldtem a másik felét. Szal. ez gyanús. Lehet, h nem akar átverni, de nah. Esetleg alkudj vele, 2×15k, és úgy esetleg 5k a bukó... de nehezen hiszem el, h 2 pizza árát nem tudja összeszedni. Bár lehet, h diák, vagy ilyesmi.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14066 üzenetére
Hajts el a picsába, ez madárfogás..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Beretvás #14065 üzenetére
Annél már csak az ACHTUNG! a jobb, de csak ergonómiában. Bágni valóban jobb a WaRning-al.
Kaptam egy ajánlatot a monitorra. Emberünk 94 uj rendszer szerinti pozitivval bír, itt lakik a környéken, és részletre venné meg, de kétszeres áron (értds kézbe 20 helyett 4*10.et adna havi rendszerességgel).
Az a baj, hogy ez túl jó ajánlatnak tűnik. Nem tudom, hogy mitévő legyek, őszintén -
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #14059 üzenetére
Olyan van hogy stíííl fűrész te hurut. Húskvarrna. Láncfűrészről nem is hallottunk.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14061 üzenetére
IS
Nem is rossz ez az UW monitor..
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14059 üzenetére
Viszi az életlenül is..
-
stratova
veterán
válasz
norbert1998 #14055 üzenetére
~Egy kis malac DoF, DoF, DoF.~
-
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27 #14049 üzenetére
Há kellett a jó fenének az "okos" monitor. De lassan a wc ülőke is okos lesz.. Vegyél valamit okosság nélkül manapság..
Elszomorító.. Minap is mibe futottam bele? Okos "bojler"avagy vízmelegítő....
Na kérem nekem az ne okoskodjon.
(#14050) ViZion: valami ilyenre tippelek én is.
-
-
Beretvás
veterán
Ide is beteszem hátha ti koboldok trollok mindenfélék nálam okosabbak vagytok..
-
Beretvás
veterán
Meg is jött a monitor, most szóltak az üzletből.
-
ViZion
félisten
válasz
Televan74 #14028 üzenetére
Hát a 2. részen szétröhögtem magam, a 3 birka, izé robot nagy király...
Spoiler:
- A Te őseid mik voltak? (miközben egy posztapokaliptikus városban sétálnak, mindenütt, romok, csontok)
-Hát egészen a bébimonitorokig vezethetők vissza...
-Nem igazán vannak már bébik
-Jah, elég szar munkát végeztünk... -
ViZion
félisten
Love, Death & Robots
Animációs, de nagyon meggyőző.Más. TrolloloGyuri, aki mindenkit bedob a napba: fogd meg a füled, 'oszt dob el a monitorért magad...
-
Televan74
nagyúr
Megjött a lapomhoz az új bios. De addig még nem döntöttem,addig nem teszem fel.Majd meglátom mennyibe fájna a processzor csere. De ahhoz először az új kártya kell,mert ha kihajtja a mostani procim 1080p -ben akkor marad ami most van.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Televan74 #13983 üzenetére
No csak sikerült elszalasztani a dátumot, viszont az ajándék kupon redeem már ugye megvolt korábban, de még nem lett aktiválva steam fiókra a játék innen. Megnéztem és simán engedné steam fiókhoz kötni, szóval szvsz. csak a kupon kódok redeem-jére lesz/volt érvényes a határidő korlátozás
-
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #14004 üzenetére
[link] - a cikkben majdnem a legalja.
Én olvasatomba: Mivel a csíkszélesség csökkentésével már csak költségesen tudtak volna továbblépni,azért 3D irányba rétegeket hozta létre egymásra pakolva a 2D -s rétegeket.Ezzel érték el az olcsóbb nagy tárolókapacitású meghatókat.
-
Televan74
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #14001 üzenetére
Vagy kitudja.
Thx.Megyek szétnézek aprón. Szeretem ha fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest