- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
norbert1998 #15295 üzenetére
B450 Steel Legend szerintem egy értelmes lap 35-ért.
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15292 üzenetére
Mondtá eleget.
Akkor bótból egy rendes 450-es lap 24-ért (vagy 14 pénzé egy 320-s) meg 16 giga ram 22 pénzé. -
-
ViZion
félisten
ehh, mizu? Warframe-t tolom, kellemes. Nagyon jó emberkékkel találkoztam, adtak ingyé cuccokat, miegymás.
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15280 üzenetére
Hallottál már a gonoszról a csúf kopasz ccx-ről?
Ha mindegy akkor adok érte 5 pénzt. +2-t postára. Küldheted is.
Ha lapot veszel ramot is kell. Arra is megalkudhatunk.
Legyen 15 pénz. -
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15278 üzenetére
Azért a lapárt sokat nem kapsz. Nem vagy kint vele a sárból.
Nem különb egy 320-tól.Bár a ha-n minden elképzelhető.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74 #15276 üzenetére
Én tisztában vagyok azzal mennyinek kellene lennie- De hát nem annyi.
Mert ha annyi lenne már rizsáról irnék.Nem kellene nekem 6/12. Egy jó 4/8 is elég lenne az olcsóbból.
Egy 350-es lap (minden feten borda meg 4 ram slot) elég is lenne.
Ez kb 30-ba lenne idális esetben.
+ a ram. Mivel van boltba 20-22k-árt 2666-3000 ram ez is kb 15 pénz lenne.
Így megállna az egész 40-45 pénzbe. Ennyit adnék érte. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15274 üzenetére
Tényleg nem néztél árakat. 40-41 bótba most a 2600.
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15272 üzenetére
Ezek után? Kapsz egy ma nem bánt Gyuri bácsi kártyát.
No de viccet félre.
Az aprós árakat nézve nemigen lesz 2600-am mert hiába 40k a boltban nem sokkal adják olcsóbban. Annyit én meg nem tudok költeni.
Meg mint irtam lap-ram-cpu kellene egyben. Ami bejáratott kitesztelt megszeretett. -
norbert1998
nagyúr
Te jó ég. Kézzel font RAM-ok
[link]
(50 éves rakéta számítógép) -
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15268 üzenetére
A proci boltból 41 pénz a lap 25 (bár a 2 slot és a fele fet borda nélküliség baj szerintem). Asrock AB350M PRO4 R2.0 alaplap ez 22 pénz bótba, Asrock B450M PRO4-F alaplap ez 24k.
Szal 66k minden új boltból. A 60k-s használt ár nekem nem pálya.Mit csinálnék 2 sunával? Nézném, hogy ők mit csinálnak egymással. Ennyi. Zsákosok!
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15264 üzenetére
Mersz-e árat irni te briganti? Na mondjad.
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #15264 üzenetére
...mit kezdene 2 sunával?
-
Gyuri27
félisten
P.nám kivan.
Aprón nem lehet értelmes áron rizsa félkonfigot (vagy lapot-procit-ramat) venni.
Mert vagy túl van árazva. Vagy elviszik 2 pillanat alatt ha jó áron van.
Ezek biztos kancsó intelesek. -
Apucy01
őstag
Halálra röhögtem magam az intelen
[link]
-
Televan74
nagyúr
válasz
norbert1998 #15259 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Nincs elég játékom. Ma észre kellett vennem hogy 2800 Ft -ért behúzható a Valkyria Chronicles 4. Az első rész kétszer megvolt és nagyon tetszett.
RX 5700 XT vs RTX 2070 SUPER vs RTX 2080 Test in 9 Games - Not bad AMD!
És akkor még nem is említettem hogy a A Plague Tale Innocence magyarítása is tesztelés fázisba van.
-
norbert1998
nagyúr
Nincs is jobb, mint amikor a teraszburkolat festés/csiszolás közben eszedbe jut, hogy mondjuk egy 10 kicsi rénszarvas kategóriás jutub egyvelegre rájössz, hogy mennyit dob az egész bulin
Ilyen ezer éve nem hallott dolgok, mint a Bonnie és Clyde, Nelly az elefánt, Kismalac, stbUi: Péntek délután óta egyedül voltam
-
Televan74
nagyúr
Elkészült a Shadow of the Tomb Raider és a Assassin's Creed Unity magyarítása, a Resident Evil 2 megy már tesztelés alatt van, egy darabig nem fogok unatkozni.
-
-
Televan74
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15241 üzenetére
Abban biztos voltam, hogy nem értesz hozzá.
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15239 üzenetére
Nem tudom miről hadoválsz koma.
De mindegy is.
Küld a procid mer dádá! -
Televan74
nagyúr
válasz
norbert1998 #15237 üzenetére
E szerint nem. [link]
-
Apucy01
őstag
jó lesz ez csak azt nem vágom mi a rákért nem mászik föl a proci 4600 ra???????
-
Televan74
nagyúr
13 nap volt mire Kínából megérkezett repülővel az árú.3 nap kellett mire a magyar posta átvette.Remélem jövő héten megkapom.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #15230 üzenetére
Fasza de miről van szó..
-
norbert1998
nagyúr
65 fps-re ment fel.
Minden alap 61.
Gpu tuning (1108/1700(?)), 64.
Rá a proci 4-en 65 fps.Aztán a játék maga meg ilyen FOS körül megy. 1.4-es Res scale-en tud 50-55 fps-t. Teccik. De bealudtam közben
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15222 üzenetére
Nem vagyok túl nagy. De először akkorát ütök amekkorát bírok. Utána kétszer akkorát.
Ha ezek után még élsz (ami kizárt) olyat rád teszek koma, hogy azt már soha nem veszik le rólad.
Ha nem néztél gyürüket akkor mit néztél te nagyon kigyó? Győzike sóóóót?Bolhás: nem mondtam, hogy akinek jobb gépe van és burzsoá azzal nem beszélek?
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15217 üzenetére
Nekid is adjon az isten olyan hosszú nyakat mint a zsiráfnak te zsákos, hogy itt csúfolódsz velem.
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #15212 üzenetére
lol... szomorú, ha tényleg ilyen vagy. Mitől lenne jöttment, aki kint dolgozik, mint én? Mire tartod magad jobb embernek? Miért lennének ők rosszabbak, mint mi? És nem a migránsokról volt szó, ez jóval azelőtt volt, mellesleg a német gazdaságban már rég elég jelentős szerepe van a "kekebaccóknak", amennyiben a törökökre, arabokra gondolsz. Vannak maradiak, de vannak, akik már teljesen "németek", török csajjal dolgoztam, egyedül élt, lakott, stb. Amúgy otthon ezt nem lehet, csak ha már feleség, akkor mehet a háztól.
Sebaj, haladjunk tovább. -
Popes
őstag
Marad poénos napbavágós beszelgetős a topik vagy már itt is személyeskedés lesz az alap?
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #15209 üzenetére
Ugorjunk, nem akarlak meggyőzni, most mondták, h 85000 magyar költözött ausztriába, angliába 75000 van -ezek a számok amiről hivatalosan tudnak. Biztos mindenki hülye. A haver az érv, mert itthon esztergályos elég nehezen tudná ezt megcsinálni. OK, 70 évesen igen...
Ez a banké, nem kell hitel, etc duma jó szöveg, ha szülők aládrakják ami kell. Mert egyedül, hitel nélkül venni nem lehet, albérlet mellett sajátra spórolni nem lehet, szülőknél élni a saját családdal megint csak érdekes... ördögi kör. Lehet mi vagyunk hülyék, tanítsd meg, h miként lehetne pl. Kiskőrösön saját házam, olyan 15 milla elég, meg kell erre még 3 millát költeni, és ez optimista költségvetés ma nagyon.
Akkor a matek: kell 18 milla, mondjuk nem 60 évesen költöznék, akkor azt hogy? Főleg, ha albi mellett kellene spórolni. Nekünk az sem ment nagyon, pedig szerény kis albiban voltunk - cserébe itt a fűtés volt sok, nem véletlen olcsó az olcsó albi. Szal. évi 3 milla fizuból mikorra lesz 18? 6 év. Kaja nélkül, új ruha nélkül, stb. És nem voltál beteg, nem ettél, nem autózol, nem buszozol, bírod a hideg szobát. Nem netezel, nem fürdesz, nincs buli, nincs semmi.
Magány... kint sem voltam magányos, sok magyar is volt, de nekem nem derogál, h törökökkel, arabokkal, horvátokkal kell beszélgetni (sőt, haverkodni). Ukránokkal is beszélgettem, oroszok diszkójában, albán pincérsráccal is, olaszokkal is... mondjuk ha a nyelv akadály, az nehezítheti a dolgot, meg ha vki introvertált, gátlásos, vagy más lelki bajai vannak, akkor nyilván nem leányálom -viszont akkor itthon sem az.
Nekem a kapcsolatépítés megy, -dolgoztam is ilyesmit- német "új barátok" vagy minek nevezzem? elvittek egy nagy akváriumos tropikárium izébe, mindenre meghívtak (autóval vittek, belépők, kaja). Olaszokkal mentünk bulizni, VB-t nyertek. Horvát új barátommal mentünk bulizni, bebasztunk... Görög srác az éttermébe hívott minket iszogatni, ouzo utálom, adott fain metaxát, vele nem sokat találkoztam, néha kajáltam ott. Arab sráctól béreltem autót, megmutatta hamburgot, a vigalmi negyedet, etc. Török szomszédnak én vittem reggel a kávét (pincérként voltam kint akkor), vezethettem a kocsiját -új vas volt, rav4... miegymás. Pár éve hívtak kinti magyarok, h mennék-e ki. Szal. ilyen is van. Persze ez nem megy napi 12 óra munkával az építkezésen, ezt is megértem.
-
stratova
veterán
válasz
Beretvás #15209 üzenetére
Félreértés ne essék, én is idehaza tervezek boldogulni, ha nem borul meg teljesen ez az ország és politikai szélkakasoktól függetlenül, sikerül szépen lassan tervezgetnem. Elsősorban a család miatt, mert fontosnak érzem, hogy gyakran lássa élőben a kölyök a nagyszüleit unokatesóit is. Másrészt az én párom is elég röghöz kötött és ha én ugyan szívesen meglennék Németben ő meg utálná nem lennénk előrébb (bár a hazai oktatás alakulása miatt némileg aggódom).
De az is tény, hogy mindenféle kedvezményt figyelembe véve sem könnyű most lakást/házat venni itthon sem, nem olyan mértékű a jobb fizetés ingatlan ár arány mint kint, de romlott. -
Beretvás
veterán
válasz
stratova #15208 üzenetére
Kertesházról beszélek még mindég. És pont ezt mondom , hogy németben sem veszel keresetből házat lakást semmit. Az meg nem érv , hogy de a haver is vett kint házat milyen fasza kint. Hitelből itthon is lehet venni.. Ha meg ott is abból veszed akkor az miféle érv.. Erről beszélek de lényegtelen amúgy nem zavar engem ha más kimegy és élvezi a magányt..
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #15200 üzenetére
Azért jöttem haza, mert a párom eléggé röghözkötött (van jó állása, jó fizu, és még van előtte karrier is, nem akarom elkiabálni, de nem ért még a csúcsra...), a kétlaki utazgatós életet nem tartom családnak, bár sokan művelik. A ház/lakás drága, de mondom, h ismerős is családi házat vett, nyilván hitel, etc van benne, de itthon sincs másképp, felénk is drágák a házak, a fizukhoz képest nagyon is.
-
Apucy01
őstag
kb 5:40 től lesz benne érdekes!
-
Televan74
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged