- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
ViZion #19366 üzenetére
ugyan má, már a vén koboldot is "kiosztotta", "még régen" !
azt én nem is mindig jövök be, csak elkapok ezt -azt
fel ne vedd tőle.
Nekem az NZXTH630 -vagymifene- olyan szellős, hogy még szigetelés is van benne
De, teli van propellerrel, meg bsztt nagy, azt megy benne a vákumON
egyébként mindnyájjan ájemdí bérencek vagytok, soká éllyen a Pentijum Intel -
Gyuri27
félisten
válasz
ViZion #19360 üzenetére
Az a lófing esete. Abban a minutunban ahogy a levegö áramlását meg töröd jelentösen csökken a légszállitás. Ehhez vedd hozzá hogy kisebb a felület is amin áramlik a levegö. Azzal lehet valamicskét kompenzálni, hogy magasabb fordulaton üzemelnek a ventik és/vagy minimális vákumot állitanak elö. Nyilván ház-ventik kombó befolyásolja mikor mennyi a difi. De átlag 10 fokkal lehet számolni. A esetenként nem érdekes. De pl ryzennél ahol a boost hömérséklet függö is van jelentösége.
-
Beretvás
veterán
válasz
ViZion #19360 üzenetére
Én ismerem a fizikát, házam is olyan. Én nem teszteket nézegetek meg hitegetem magam ,győzködök a fizika megbaszásáról másokat. Engedd el szerintem. Neked jo az a zárt gyufásdoboz, senki nem szól meg érte. Csak ne akart halálra erőszakolni a fizikát mer mág eddig senkinek nem sikerült..
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
ViZion #19352 üzenetére
Akkor baszd ki a monitort meg az internetet.
De egyszerü. Rakj a szád elé egy beföttes üveget. Utána ha még élsz egy szivacsot.
Komolyan vicc.
A turbulencia sose volt jó. Kb minden ház túlnyomásos picit. Persze itt nem 50%-ra kell gondolni.
Amúgy meg nekem mindegy. Olyan házat veszel amilyet akarsz. Csak a fizikát ne tessék már megbaszni. -
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #19340 üzenetére
Hát az első évad 6 évig készült! 2021 Novemberében mutatták be. 2022 Novemberére számítanak egy előzetes bemutatóra a második évadból. Riot Games vezetője szerint idén biztosan nem lesz. Kérdéses hogy 2023-2024 ben jön e. Annyit már mondott hogy a második évadra nem kell annyit várni, felgyorsították a gyártást. Nyilván ebben benne van a Netflix keze is, ők szeretnék megfejni az aranytojás tojó tyúkot(micsoda képzavar). Én olyan 2024 -re számítok, de ha 2023 -ban jön az sem baj.
#19342 Gyuri27 Látom te már dolgozol az ügyön!
-
Gyuri27
félisten
válasz
ViZion #19315 üzenetére
[link]
Tessék ormány. A te házad kb 30k+-ba ment. [link] ez kicsit drágább (bár akkor ez se sokkal több lett volna, de az árfolyam előre megy nem hátra).
Kicsi, kompakt. Üveges. Szellőzik. Táp nem látszik, nincs is egy légtérben semmivel.
Na ez az amikor valami nagyon csicsás akarom mondani szép mint az iwin. Meg van ami szellőzik is.
A fehéret ne nézd mert az geci drága.
[link] teszt.
Szivesen. -
Televan74
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz
ViZion #19301 üzenetére
Telekutyu majd intéz nektek ilyen tájcsís kisfijúskisjányokat a messzi mexi galax...izé a messzi távoli ázsiábúl
Invesztálj olyanba, amit elhasznál, ha kell neki, ha nem....
Vagy invesztálj a jövőbe...bár a mai helyzetben, fene tudja mibe érdemes fektetni, de ha semmi kézzelfogható nem kell neki, akkor majd idővel megköszöni.esetlegesen fizesd be valahova, amire gerjed, már ha a kutyus jánkákat már elhasználta, és még másban is otthon van.
vagy vegyél nekem valamit, nekem nincs meg mindenem.
GG a bizihez !
-
Gyuri27
félisten
válasz
ViZion #19261 üzenetére
Nem megyek vissza az ős időkig. 1-2 éve volt msi, asrock is 40k és alatt b450 itx lap.
[link]
Volt 350 is [link]. Csak az nem tudott jó áron itx deszkát venni aki nem akart.
És ez csak hirtelen 2 perc alatt össze kapott példák.
Igen az itx mindig is drágább volt.
Egyébként [link].
Az itx az intelnél is drága (már ami ér is valamit).
Volt 3400 is jó áron (nem túl rég) csak akkor azt se vettél, ahogy itx deszkát se.Proci: [link] igaz ez az igp nem csak a háttérkép megjelenitésére jó.
Ha elég a 2 mag 4 szál [link].
Való igaz itthon a kettő közt nincs most proci. -
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #19132 üzenetére
a.
Ez a vas bőven kiszolgálja az igényeimet. 30.000 volt a gép (+1300 a csere venti) 4.000 volt a R5 430 -as és 4.500 a monitor. 35.000 -ért ment el a laptop, amire a pasztázás szervízben 13.000 Ft lett volna. Most a cserével kaptam egy számomra jobban kezelhető terméket 1 év garanciával(monitorra és a gépre van).
-
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #19092 üzenetére
Nem válság, kellett egy második gép a laptop helyet. Zavart már hogy ha egy intenzív programot futtattam rajta el akart szállni. Néztem az újrapasztázás +11.000Ft lett volna egy helyi szervízben. 12 éves volt már szeretett notim. Én is próbáltam szétszedni és pasztázni, de kompletten szét kellett volna szedni hozzá. Most lesz egy gépem 12 hónap garanciával, és bármikor szétszedem és újra kenem ha kell. Jó lesz ez így és lesz egy tartalék netezős gépem.
-
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #19029 üzenetére
Kaphatsz egy gizda lánykát is!
-
myckey
veterán
-
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #18968 üzenetére
Az egyik topikban volt egy kis személyes odamondás a másiknak! Én ezeket a helyzeteket megpróbálom elkerülni.
Én ezt küldöm neki! Run For Your Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest