- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
ejj... megint ezek a csajok...
[link] -
Televan74
nagyúr
-
roye98
újonc
Szegény alaplap https://gameskeys.net/product/doom/
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #16874 üzenetére
Szépen egymás után.. Várják ki a sorukat..
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #16877 üzenetére
nájsz tráj. De a fészbúk nálam host szinten tiltva van...
Mai EPIC:
Epic games launcher pislog: a frissítés sokáig fog tartani, mert kevés a lemezterület.
Hö? WAT?
~800 MB frissítés, 58,8 GB szabad hely. SSD. Mi vaaaan?
Lassan majd előírás lesz, h a játék méretének 5× nagyobb tárterület legyen... -
ViZion
félisten
Elkalandoztatok... maradjatok otthon
-
Televan74
nagyúr
válasz
norbert1998 #16870 üzenetére
Képeken. 100 pár női mell eléggé költséges lenne élőben. Feltételezve hogy minden nőnek csak egy pár van, bár ki tudja a mai világban. Mellesleg a 100 nőt már nehéz lenne kis helyen eldugni.
-
hokuszpk
nagyúr
-
Beretvás
veterán
Kis muzik. [link]
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #16852 üzenetére
Nem dicsekednék vele . hogy földig ér a tököd..
-
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
stratova #16847 üzenetére
gémelek, Warframe-ban marhára jól is érzem magam. Skype meg ilyesmi nincs, nem is érdekel. Pia az kell, fertőtlenít. Komolyan, nem vicc. Ha fáj a torkom, akkor anno ezeket a szopogatós cuccokat ettem, használt. Az elmúlt pár évben meg kb. semmit nem érnek. De más is panaszkodik, szal. nem egyedi a dolog. Hubertus kortyolgatva, svédcsepp bedörzsöl, gyógytea. Többet ér, mondjuk nem olcsóbb...
Szivarka az jah, el kellene hagyni. Agyaltam az elektromoson, mert az "egészséges", de nem ismerem, tájékozódni nem igazán volt alkalmam, mert annyira nem izgat.
Sportolni, mozogni ké'ne, azt aláírom. Kint dolgozunk, de az nem ugyan az, tudjuk, tudom.Kicsit feladtam mindent, nézek még pár híradót 'oszt amekkora barmok "vezetik" az országunkat, lehet elmigránskodok üzbegisztánba, vagy a franc tudja hova, ahol nincs ez a pénznyelő/nyúló banda.
-
ViZion
félisten
hááát, ez a vírus nekem is odabaCCott, többet cigizek és iszok is, mert azzal előzöm meg a bajt. Elég sokba van már, 'oszt még csak el se kaptam. Mibe fog kerülni, ha el is kapom?
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #16833 üzenetére
Így van. Anno őseink is megettek mindent. Van pár szabály, pl. ha főzés akkor több vízben, forrásig, ha sütés, akkor átsütni, nem ilyen angolos-denevéres hurkába. Stb.
Ezért nem voltak betegek. A bear Grylls is megeszik minden sz@rt -legalábbis úgy tűnik- igazán fura, h még nem lett beteg. Gondolom mindenre is kap oltást. -
Gyuri27
félisten
-
Beretvás
veterán
kitudja mi NEM szaladgál má erre.. Mi irigykedtek, van arra is mindenféle kutyamacsakapocok....
-
Televan74
nagyúr
Idén a húsvét elmarad,sajnos megettem a nyuszit.
-
ViZion
félisten
ehh, erre persze van píz!
Lassan a zsíroskenyeret is teflonkéssel kell megkennünk, itt meg a bográcsból kilóg a lóláb... -
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #16811 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #16805 üzenetére
Semmi extra. Gyk. semmit nem csináltak, kapott egy új biost...
A tünet annyi volt ugye -lehet már írtam- h venti felpörög, világít, de megáll.
Ha a CPU tápot lehúztam, akkor ment, de CPU hibát mutatott a lap ledje.Amúgy jó szar is ez a szürke bios, a régi szebb volt. Viszont állítólag abba már nem fért az új procik támogatása, így kicsit visszavettek a kinézetből.
Gigabyte AB350M DS3H-V2 a lap. Biost frissítettem, annyi.
Pro: egyszerű minden, sokat nem kell állítgatni és ment is minden kb. ahogy kell. Ram is, bár kézzel kellett a frekit emelni, mert alacsonyra rakta. Sokat nem piszkáltam, annak is örültem, h win-t nem kellett újrarakni.Con: a világítást nem tudtam összehozni, de nem kerestem frissebb progit, esetleg az MSI progival összeakadt, nem húztam újra a wint. Másik, h a proci körül kisebb kicsit az üres rész, mint az MSI-nél. Nekem a hűtő hátlapja marha nagy, nem ért volna ott a forrasztásokhoz, de nem mertem felrakni. A gyári azé' nem ennyire halk, de működött vele, különösebben meleg sem volt. Máshol vannak a SATA csatik, mint az MSI-n, engem zavart, mert a kanócok így szarul álltak, nincs hely a házban. Másik, h kb. egy szeva, gratula cetli volt a dobozban, neten van hozzá manual, ha ember a biosról akar olvasni. Kisker gari, van szla, decemberi vétel. De nem kell SEMMI a garihoz, mert a boltban minden serial szerint van eladva, szal. azt mondták ez má' ilyen. De megvannak a papírok, hátlap, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged