- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Gempőcök és zsákosok. Kell nekem egy 1xxx rizsa 4/8-6-12.
Melyikötökhöz mehetek? -
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
PULSE RX 5700 8G GDDR6 - Szép,ajjaj sírni fogok!
-
törölt tag
Duguljatok már el
-
norbert1998
nagyúr
válasz
ViZion #15570 üzenetére
Dehogyis, fúrt
200-as átmérő az mm-ben értendő
Luggatott PVC cső lett lenyomva, és nagy kavicsokkal beszórva kívülről. A fúró talán 250-300 mm-t vitt, pluszminusz az egy helyben állaskori oldalra kilengések.Házi vízmű, 100 méter jóféle slag, elásva vagy eldugva valahvoa, vagy szigetelve végig minden, és télen is mehet
Kíváncsi lennék én is erre, milyen lehet, persze akkor, ha az eresz nem lenne belevezetve a ház egyik sarkáról, és nem lenne tele fenyőtüskével. Mondjuk egy búvárszivattyú kiszedné az úszó koszt szerintem. -
stratova
veterán
válasz
Televan74 #15581 üzenetére
Érdekes darabok jó használatot és utat. Kis börönddel én sosem utaztam
mondjuk közel 80 l nem pöttöm, a textil/gyöngyvészinászinon falúakat nagyon terhelni nem ildomos, hosszabb távon simáln kiszakadnak a fülek/fogantyúk a patentoknál. A tescos gurulós fila mondjuk bírta.
Egy foliázást gondolom kapnak a reptéren.Apucy01: összevéreznéd azt a szép új bőröndöt? A levágott lófej hímzést mondjuk hiányolom.
-
Televan74
nagyúr
Én most bőröndbe utazom, rendelnem kellett kettőt is az utazáshoz,mert nem akarunk kölcsön kérni. Meg később hátha kell majd.
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #15564 üzenetére
Jah, ásott kút? Ott vannak érdekességek. Lehet lejjebb ásni...
Ásott kútnál van ilyen, emléXem régen nekünk is onnan ment az öntözés, de nyáron csak kínlódtunk. A másik kút meg olyan vasas volt, h hegeszteni lehetett a vizével...
Végül lett bent egy átlagos, kicsit gázos, kicsit vasas kút, anyámnál azóta is az van, iható. A kertben öntözésre fúratott még egyet nagyapám... azzal megütötték a jackpotot: bevizsgáltatva, nitrát és nitritmentes, minimális vas, nagyon lágy, nem gázas... hordták is a "borászok", tartálytmosni. Lágy és hideg, selymes, sem mellék- sem utóíze nincs. Csak a világ túlfelén van, bő 100 m-re a háztól. -
norbert1998
nagyúr
válasz
ViZion #15560 üzenetére
Most pumpaltuk ki a dzsuvat az aljáról. Volt benne dögivel. Szűz talajig leertunk. És lejjebb van dugva, mint valaha. De az a másfél méter vizoszlop 5 perc alatt elfogy a 200-as csőben.
Mondjuk mondják, hogy szárazság van. Ezért is kérdeztem, hogy mi a szitu nálatok. Ma is meg akartam öntözni a baraclfakat, kettőt sikerült úgy immel ámmal. Kifogyott. Persze 5 perc alatt teli lett. De akkor sem az igazi. Régebben volt, hogy egész éjjel ment, mert elfelejtettem lekapcsolni. Annak is a habugi volt az oka
Na, de akkor sem fogyott ki. -
Beretvás
veterán
Jah tőlem kapja az instrukciókat.
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #15547 üzenetére
Nálunk van víz, mondjuk harmincakárhány méterről jön. Ha nem ad, akkor lehet beomlott az a "tároló" réteg, sajna sokat nem lehet tenni, nekünk is van egy ilyen kutunk.
Köszi a jobbulást mindenkitől. Azt mondta múltkor, h nem tud aludni csak 2-3 órákat, de mikor kint vannak az 'onokák, akkor alszik, mint a bunda... Egyik nap panaszkodott is, h 8-ig aludt (elég dúva lehet, h látott évek óta minden napfelkeltét, ez meg kimaradt), mert a gyerekek is abban a szobában alszanak -ott a TV- olyan egyenletesen szuszognak, h altatós, kész. A kisfiamat csak altatólövedéknek hívom, mert ha hajnalban berobban az ágyunkba, akkor tutira elkések melóból.
Nem tilos neki, én is szeretem ha ott van, bár hol egy buksi, hol egy láb akad a számba, gyomromba... Vasárnap kaja utáni csendespihenőn megszokott dolog, h a kanapén összebújunk vmi rajzfilmet nézni, én meg kb. a főcím után már alszok
-
Beretvás
veterán
Néda Addikt lettem..
Mások számára..
Nálam továbbra is Fő Troll vagyok..
-
Beretvás
veterán
Szórakozzatok ti is, egyedül nem érdekes..
[link]
-
Televan74
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz
ViZion #15539 üzenetére
Jobbulást anyukádnak. Sokat számít, hogy jó kedvre deríted, így amit tehettél megtetted. A 88 éves nagyim is panaszkodik mindenre (persze ebben a korban már van is miért), meg hogy mi miért mikor nem jó, ekkor vagy akkor nem tud fogadni, aztán néha fogom a családot átmegyünk amikor tudom, hogy már nem tervez sok tennivalót estére és a szabadkozás közepette kicsit kivirul a kölyöktől. Folyamatosan pörög valamin, de inkább ez a kis panaszkodás kattogás mint a demencia.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #15547 üzenetére
Mifelénk a kút lentről fölfelé szokta adni..De sohasem fentről lefelé...
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #15538 üzenetére
Photoshop FTW!
Ügyes vagy, erre rászánod az időt? Vagy a forrásban írod át?
Azé' kamu, mert ha Te fő troll vagy, akkor a Trollgyuri az meg mámeginmi? Őstuloktroll? Trollatya? nah.Anyukámat megműtötték, gyógyulgat. Mindenében csövek, kanócok, etc. Szondán etetik, meg minden in- és output cső, csak a légzése saját. Doki szerint erős. Jah, 60 év kemény munka megerősíti az embert. 20 nap és jöhet is haza. Csak le kellett írnom, hogy jobban van, mert ez a fontos. Vagy tudomisén. Írogatott, mert beszélni nem fog még sokáig. Nevetett is, viccelődtem, mit csinálhatnék? A tehetetlenség elég baj nekem, ehhez nem értek, nem tudok segíteni. Sokszor mondom, h nem a fontos dolgokkal foglalkozunk, úgy globálisan. Mert már itt lenne az ideje a mű/klón vagy akármilyen pótszerveknek, stb... erre mi kocsit küldünk a föld köré... bravó.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #15525 üzenetére
Aki nem bírja minek iszik???
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #15520 üzenetére
Háááát akkor ne igyál me kár beléd.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #15516 üzenetére
N E I N
-
Gyuri27
félisten
Ne dögöljetek mán csecskányok!
Hogy azt az üzbég mákkapáló mindeneteket!
-
Televan74
nagyúr
Végre tudtam rendelni Thermal Grizzly Carbonaut Thermal Pad -ot. Az Alza kérésre megrendeli,hogy mikor jön meg azt még a Jóisten sem tudja megmondani.
-
törölt tag
Igaz hogy félistenek vagytok, de melyik fél ? 🤔
-
ViZion
félisten
válasz
stratova #15502 üzenetére
Nem vágom, h hol van jelentősége a rangnak, üzletnél talán... volt/van aki pikk-pakk összeszedte a rangot, pedig fasságokat mondott szakmaiban, oszt mégis...
Van vmi, h most akkor hol állunk rangilag? Meg Gyurinak miért nem valami napbadobó, főtroll, stb. címet adtak? ehhh... -
stratova
veterán
Mi történt csajok, annyi feszkó van itt mint egy ösztrogénklubban. Üdv az új e-hímtagrendszer alapján nem annyira ifjú titánnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest