- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok halottam hogy drágulás várható a 9070 és a 9070 XT kártyáknál. Esteleg valaki nem tudja hogy ennek a mértéke mekkora lehet?
-
ndave92
aktív tag
Silicon lottery, szóval mindenkinél más a vége... Hiába mondja majd neked vki, h -120mV, amikor neked még lehet a -80mV is sok. Ezt sajna mindenkinek ki kell tapasztalni, ráadásul játékonként. Én ráuntam pár nap után és global -50mV-ra raktam. Azóta sosem fagytam ki sehol. Érdemes lehet ezzel kezdeni, ha nem akarsz sokat babrálni vele.
-
Land
veterán
Pubgzik itt valaki közületek XT-vel? Milyen UV vált be hozzá? Eddig minden beállítással kifagytam.
-
kealan.darey
lelkes újonc
válasz
RobbyJr #1591 üzenetére
Értem, köszi az inputot skacok, én is kb erre számítok, talán májusra esik valamennyit.
Hónap végén jön bónusz, már beterveztem, hogy GPU update lesz az ajándékomSajna már tavaly nyáron akartam váltani, mondván, hogy csak lejjebb megy a 4070 ára... hát most még több, mint akkor.
Ha jól látom, a Pulse és Pure között csak 40MhZ és az RGB a különbség?
-
PuMbA
titán
válasz
RobbyJr #1591 üzenetére
Sajnos megjósolhatatlan. Ha a forint felmegy 415-re, akkor például nem lesz olcsóbb
A mostani árak egyébként a magyar áfát, adókat, illetve az ország gazdasági helyzetét nézve elég jók, ha a külföldi árakkal összehasonlítod, tehát szerintem hatalmas mozgástér nincs. Valamennyi van, de ilyen 30-40 ezres esést nehezen tudok elképzelni.
-
RobbyJr
addikt
válasz
kealan.darey #1589 üzenetére
Nyáron lesz majd olcsóbb. 1-2 hét múlva max ha az árfolyam javul, amiatt lehet esetleg olcsóbb, de minimálisan.
-
kealan.darey
lelkes újonc
Köszi, hú, nagyon gondolkodom rajta
. 346 nem is rossz ár a mostani helyzetben, és nekem 2hdmi-s kéne amúgy is. Tudom ha eddig nem vettem, akkor érdemes lenne még várni egy picit, de Sapphire alig van Európában. Az Rtx 2060-om sajna már gyenge a mai játékokhoz.
Szerintetek fog szignifikánsan lejjebb menni az ára a kövi pár héten? -
Land
veterán
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
KAMELOT #1582 üzenetére
Szlovák ufo boltban kiszórtak az elmúlt 2 hétben töménytelen mennyiségű Xt-t. Cserélődtek a márkák is
Sapphire Pulseból rengeteget adtak el. Xfx xt is pörgött . Asrockból Steel legend sőt Taichi is volt .Asus , Gigabyte. Mindez nap közben..
Ezzel szemben itthon kb március 6 óta nem látni Xt-t
Pár darab Aorus , Prime , Gigabyte Xt hajnal 4-7 között meg szokott jelenni és annyi. Normális emberi időben nem tudsz kártyát még rendelni se nem , hogy venni. Amennyiben jól tudom itt is vannak olyanok akik megvették ufótól a kártyájukat indulás napján és semmit nem kaptak eddig csak ígérgetést -
coller21
tag
válasz
deathcrow42 #1581 üzenetére
Alzán volt már többször 385-ért. Ugyanott vettem sima 9070 TUF-ot, 352ért, de volt XT is ASUS TUF ugyanakkor 385-ért.
-
ndave92
aktív tag
válasz
deathcrow42 #1581 üzenetére
340k-ért a Gaming OC elég jó vételnek tűnik. Vapor chamber, thermal putty, de nincs PTM7950, meg engem a ventik nem győztek meg... se kinézetre, se méretre, se csapágyazás terén... meg rev 1.0 esetén nem tudom mennyi esély van a kattogásra... az aorus ventijeit más gyártó csinálja, mint ezt, szóval lehet ennél nem is áll fent a veszélye... egyébként összességében jó ár érte a többihez képest. A 340-350k körüli Reaper helyett gondolkodás nélkül ezt venném, Giga ide vagy oda.
-
KAMELOT
titán
Érdekes ez az ufo bolt. Ugyan azt csinálja, mint 50xx startkor.
HU van 9070 kártya.
SK nincs vagy csak előrendelni lehet. (Mai napig alig kapni 5080/5090 1 hónapja várok az 5080-ra, de semmi) -
-
RobbyJr
addikt
válasz
sz.mich #1576 üzenetére
Pulse-Pure valójában egy szint. Hőfokok meg jobb mint a Nitro+, ami annak köszönhető, hogy kevesebb órajelen mennek ezek, viszont halk. 1-3% eltérés teljesítményben csak.
XFX sem rossz, de az kb. 10dBA-el hangosabb.
Ha engem kérdezel, akkor a legjobb ár/érték a Sapphire Pulse / Pure.
Viszont ha pénz nem számít, akkor ASRock Taichi. -
shad83
csendes tag
Aki esetleg venni készül, nála elég jó áron vannak most.
redgoat -
sz.mich
tag
válasz
negasonic #1574 üzenetére
Ha pariba akarod állítani a Nitro+-t a PowerColor háza táján, akkor neked egy Red Devil kéne a hasonló teljesítményért. Hellhound sem rossz, de az teljesítményben nagyjából egy Pure-al van egy szinten. De majd a többiek úgyis kijavítanak.
Land kolléga korábban jól összefoglalta a gyártók által kínált altípusok rangsorát:
Asus: Prime -> TUF
Sapphire: Pulse -> Pure -> Nitro+
Powercolor: Reaper -> Hellhound -> Red Devil
Asrock: Steel Legend -> Taichi
XFX: Swift -> Quicksilver -> Mercury
Gigabyte: Gaming OC -> AorusHa neked dizájnban a Nitro+ tetszik, várd meg.
-
negasonic
tag
Sziasztok!
Lenne lehetőségem hozzájutni egy hellhoundhoz 9070xt. De nem tudom mitévő legyek, a sapphire nitro+ra várok hogy elérhető legyen országon belül valahol normális áron. Megéri várakozni, vagy a hellhound is kifejezetten jó kártya?
A nitro+ a design miatt hatalmas love, ez miatt nem tudok dönteni.
-
deelear
csendes tag
válasz
MZsoltee #1506 üzenetére
Hasonló megfontolásból vettem 9070 red devil-t .
295000.- ért hozzájutottam
Kellemesen csalódtam.
2-3 napja tesztelgetem amikor van rá időm, Cyber.P, Stalker2, The last of us, Doom eternal, 3dmark, superposition, stb.Nálam ezeket az értékeket lehet stabilan kipréselni a kártyából:
uv -130mv
power limit +10%
Vram 2750Mhz
fancurve: 60Cfok -nál , 60%
tdp: kb 270W .
Hőmérsékletek a módosított fancurve-el a nagy átlaghoz képest jók:
Játékok alatt 1440P Max settings:
gpu: 41-42C
gpu hot spot: 58-59C
Vram temp: 71-76CPár benchmark érték:
superposition: 4k opt: 19614
cyberpunk beépített benchmark: 1440P ultra, no rt, no fsr: 128.6fps
3dmark timespy: ~29600. -
ndave92
aktív tag
Nem pont fordítva írtad?
A 9070 szérián csak DP 2.1a van (UHBR 13.5), ami kb. annyi, h még mindig DSC-t (Display Stream Compression) használ nagyobb felbontás és frissítési ráta esetén (tömörít, h beleférjen a támogatott sávszélbe), ami miatt talán, esetenként romlik vmennyit a képminőség azokon a magas felbontásokon/frissítési rátán.
DP2.1a (UHBR 13.5): 4 × 13.5 Gbit/s = 54.00 Gbit/s bandwidth (data rate of 52.22 Gbit/s or 6.52 GB/s)
DP2.1b (UHBR 20): 4 × 20.0 Gbit/s = 80.00 Gbit/s bandwidth (data rate of 77.37 Gbit/s or 9.69 GB/s)
Jah, meg volt olyan probléma korábban, h a nagy sávszélt csak rövid kábelen támogatta, de most már asszem 3 méterig tudja a specifikációban leírtakat DP80LL (LL = Low Loss) aktív kábellel. Szerintem annyira nagy különbség nincs a kettő között, ha nem 4K vagy 8K felbontás a cél.
A zöldeknél van egyedül DP 2.1b egyelőre, a pirosaknál csak a HDMI lett 2.1b, de az megint egy másik dolog. -
BoneDragon
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Most mi a különbség az nvidia által használt DP 2.1a illetve az AMD-nél 2.1b csatolotól?
-
zseko
veterán
válasz
LoyalGuard #1562 üzenetére
Jó, hát fülessel persze hogy nem hallanád meg a traktort sem
Inkább a korábban írt lutri tapasztalatokra gondoltam, persze egyénfüggő ki mit tart hangosnak. Hallanom kellene hogy milyen, hogy el tudjam dönteni. -
Zilko87
tag
Elég jól pirít a Prime XT az új Assasinban. Natív 1440p ultra+rt ultra 45-52 fps. Fsr-el FG nélkül 60-70, FG-vel 120fps felett.
Feltettem az Optiscalert, szép az FSR4mod is, FG-el is smooth a játék, konstans 8ms. -
ndave92
aktív tag
GIGABYTE Radeon™ RX 9070 XT GAMING OC 16G
Itt van egy kép a PCB-ről, hátha érdekel vkit:Egyedül a GIGABYTE kártyákon láttam thermal puttyt pad helyett.
Valszeg az AORUS sem különbözik túl sok dologban ettől PCB terén. -
LoyalGuard
tag
Tok oszinten?
Nalam is egy Nitro+ van, ha leveszem az oldallapot es odahajolok, akkor ja, van hangja, cicereg mint egy halk kabocaDe csak es kizarolag terheles alatt.
Ha ugy hasznalom a gepemet ahogyan eddig, tehat felrakott uveg oldallappal es fejhallgatoval jatszva, SEMMIT nem hallani belole.
Szoval nekem marad a Nitro -
MaddeNNNN
addikt
válasz
deathcrow42 #1558 üzenetére
régen is voltak ilyenek
3870x2
igaz szaguk nem volt
-
Lokids
addikt
válasz
Először a friss óceán, aztán ahogy használod, hal szag.
De a design adja. Több ilyen kéne. Mármint nem waifu, hanem eltérő a szokásos feketétől.
-
RobbyJr
addikt
válasz
És még fura szagot is áraszt magából
-
Nah jól van bazzeg Yeston RX 9070 XT "Waifu" Sakura Sugar Atlantis edition
-
zseko
veterán
Zaj. Minél inkább kussban legyen
Már a bekapcsolt erősítőtől nem tudok aludni ha úgy felejtem a gépet, nemhogy a házventillátoroktól, így játék közben sem szeretnék porszívót hallgatni. Esetleg még a fogyasztás, a többi mellékes, tuning pedig egyáltalán nem érdekel, semmilyen szinten.
-
zsirfecske
addikt
9070 uv/pl/oc dolgok, röviden de velősen. tetszik
-
Land
veterán
Téves.
-
halleck
csendes tag
válasz
MZsoltee #1541 üzenetére
Örülök a másfajta megközelítésnek, mert érdekesnek találom. Én abból indultam ki, hogy mennyire érdemes ezeket a kártyákat húzni. Eredetileg a memória tuningja volt a kérdés, de úgy voltam vele, hogy ha már mérek, akkor a többi paraméter is érdekel, és így alaposan kibővült a tesztelés. A te kérdésed egy olyan aspektust vetett föl, amire eredetileg nem is gondoltam.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MZsoltee #1506 üzenetére
6700xt-ről jöttem én is a 9070 reaperrel, és abszolút nem bántam meg hogy megálltam a 300k-s belépő szinten. 200-220w között nekem mindenre elég, itx platform miatt sem akartam 300w+ karit, meg így stock is hűvös és csendes, hozzá sem kell nyúlni ha nem akarsz.
amúgy most upgrade-eltem miatta 1440p 165hz freesync premium monitorokra, a 75hz-hez képest ég és föld azonos felbontáson is a sokkal folyamatosabb grafika élménye. ez 6700xt mellett már nem ment volna, de a 9070 xt meg nem lenne kihasználva. 4k monitorhoz lehet már érdemes hosszútávon, de az még úgy is túl sok kompromisszum. fsr nem az én világom, de az új verziót combosabb játékoknál majd biztos kipróbálom, ha a jövőben szükség lesz rá ez még mindig opció.
-
halleck
csendes tag
válasz
BoneDragon #1532 üzenetére
-
MZsoltee
veterán
válasz
SirRasor #1518 üzenetére
Köszönöm! A második 240W-os beállítás egész barátságos. Valahol ott, vagy az és akövetkező lépcső között lehet az optimális szerintem.
Hát az a 10-15% szerintem nem váltja meg a világot. Ahová az egyike elég, oda a másik is. Ahová nem, oda egyik sem. De még rágcsálom a kérdést. Vagy Te miért mondod azt, hogy jobban megéri az XT?
#1519MaddeNNNN: Nem kerget a tatár, kicsit kivárok. Talán az ellátottság is jobb lesz.
nonXT-ből:
A hellhound, red devil kezd érdekes lenni. XFX-et mos tkihagynám
XT-ből:
Pulse, elkél és el is fér a 3 venti ezért maradt ki a nonXT-s körből, hellhound, red devil és Aorus az, ami egyelőre szimpatikus.
#1529halleck: Köszi! Követem majd a topicot és várom a beszámolódat! -
ndave92
aktív tag
válasz
Én több évig használtam 144Hz FreeSynces monitort, most már több hónapja 240Hz FreeSync van és egyiknél sem volt soha flickering. LG monitorok egyébként.
Érdemes megnézni a monitor menüjében, h be van-e kapcsolva egyáltalán meg a driverben is tudod állítani asszem. -
Zilko87
tag
válasz
Nálam tökéletes 180hz freesync premium pro. 4 játék alapján mondom ezt amiket próbáltam az új kártyával.
-
halleck
csendes tag
válasz
Én használok. Kis minta alapján mondom, hogy érdemes lehet megpróbálni az Adrenalinban a játék profilja alatt az Enhanced Sync-et bekapcsolni, vagy az AMD FreeSync-et On-ra állítva kikényszeríteni, vagy mindkettőt egyszerre.
Ezen kívül nekem a Hogwarts Legacy amikor az Adrenalinban bekapcsoltam a Frame Generationt, akkor durván széttörte a képet, hiába volt meg a 48+ FPS-em. Az Indiana Jones viszont a játékon belül beállítható Frame Gennel nem produkált ilyen hibát.
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
mondjuk jó lenne tudni milyen monitor
OLED-nél sajnos van vrr flickernekem pl előző nvidia kártyával és g-synces monitorral borzasztó flickeres volt a Farming Simulator 25, aztán kijött új driver és megszűnt. de a 9070XT-vel sincs semmi.
-
BoneDragon
veterán
Valaki használ itt freesyncet? Monitorom 48-144Hz között tudja kezelni, több játékban durva flickering van, ha fix 90fps-t tud tartani a játék, akkor is. Kiváncsi lennék, ez monitor, driver, vagy játék hiba.
-
halleck
csendes tag
válasz
MZsoltee #1506 üzenetére
Bocs, már nem tudom szerkeszteni az előző hsz-t.
Az előző hozzászólásom utolsó mondatánál kifelejtettem a számításból, hogy az XT-nek több számolóegysége meg textúrázója van, ami nyilván extra teljesítményigényigény ugyanakkora feszültségnél.
NonXT kártyánál a memória OC minimális teljesítményt hoz, annak a nyereségével sokat nem érdemes számolni. 200MHz emelésre a Speed Way 2%-ot hozott, a Steel Nomad 0,23%-ot, a Superposition 0,76%-ot.
-
Géjza
őstag
iRacing és iRacing VR tesztek az új driverrel (elég jelentőset lépett előre vele 9070XT, bár továbbra is elmarad 5070Ti-től): [link]
-
halleck
csendes tag
válasz
MZsoltee #1506 üzenetére
Méregettem a napokban a non-XT Reapert, hogy a különböző beállításokra hogyan reagál. Még azért nem írtam be az eredményeket, mert van még pár mérés, amit meg akarok csinálni. 3DMark Speed Way, Steel Nomad, és Unigine Superposition 4k Optimized méréseket csináltam. Azt nem néztem meg, hogy Power Limit csökkentésre hogy reagál a kártya, de azt is hozzáadom a listához.
+10% Power Limit emelésre durván 2-4%-ot nyer a kártya, 50mV alulfeszre 2-5%-ot. Az alulfeszelés nekem lineárisnak tűnik, 100mV-ra 4-10%-ot gyorsul (ezt ki akarom mérni részletesebben).
Ha a Power Limit állításra lineárisan reagál a kártya (ezt még nem néztem meg, de ezt is tervezem), akkor attól függően, hogy mennyi alulfesszel stabil az adott példány, olyan 180-200W-ig lehet lemenni teljesítményvesztés nélkül.
Ha a játékok alatti terhelés értékeket és fogyasztást nézem, akkor érzésre ennél jobb a helyzet, az utolsó százalékok kiizzadásához több fogyasztást kér, mint kisebb terhelésnél ugyanakkora terhelés változásra. De ezeket nem mértem ki rendesen, csak játék közben rá-rá pillantottam az Adrenalin által mért értékekre, és ez alapján becsülöm. Meg az XT teljesítmény és fogyasztás mutatói is ezt támasztják alá. 10-20% teljesítmény plusszhoz 40% fogyasztás igény társul.
-
RobbyJr
addikt
-
-
ndave92
aktív tag
válasz
Sundesz #1516 üzenetére
3rd party toollal vagy driverrel limitált (AMD oldalon legalábbis szarabb volt idáig, mint a zöldeknél... ez is...
) FPS általában magasabb input latencyt eredményez, mintha in-game limitálnád. Tudom, h nem minden játékban adott ez az opció, de ahol van, érdemes megnézned, h melyik módszerrel mennyi lesz a késleltetés (AMD Frame Latency Meter).
A Chill anno egy kalap szar volt, de mostanában egyre többet használom és szerintem sokat reszeltek rajta az AFMF miatt.
Példa: Ghost Recon Wildlandsben és Breakpointban a játékban elérhető frame limiterrel 33ms latencyt mértem, ugyanarra az értékre belőtt chillel 29-30 között ugrált.
Az AFMF miatt 119-re limitáltam a max FPS-t (240Hz-es monitorom van).
Így sosem lépte át Chillt használva a 238 FPS-t AFMF 2-vel.
Ami érdekesség, h ennél tényleg úgy tűnt, h megfogja a max értéken, miközben sok in-game adta limiterrel néha overshootol a megadott limit felé.
Kicsit furcsa nekem is a Chill beállítási módja, de ha megszokod, h mindkét mezőbe ugyanazt az értéket írod, akkor szerintem elég jól működik.
Próbáld ki szerintem a legújabb driverrel. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
MZsoltee #1511 üzenetére
Attól függ mi a cél. Ha hosszabb távra tervezel, de nem akarsz top kártyát a magasabb TBP korlát és húzhatóság miatt akkor vennék egy olcsóbb XT-t 340k környékén és lekorlátoznám 250-270W-ra alulfeszelve, úgy nagyjából gyári teljesítményt nyújt HATALMAS hőmérséklet és fogyasztás csökkenéssel.
Ekkora TBP korlátnál már teljesen mindegy milyen hűtés van rajta ígyis úgyis 80 fok alatt lesz a memória és a gpu hotspot is még visszafogott ventikkel is.)persze ehhez kell egy ház amiben van kellő légszállítás) -
SirRasor
addikt
válasz
MZsoltee #1506 üzenetére
Tessék parancsolni.
Én is elgondolkoztam raja, hogy inkább 300k alatt egy simát keressek a mostani 360k-s helyett, de hosszú távon meg tényleg az XT éri meg jobban.mcwolf79 Superpositiont 4k optimized-ben szoktuk futtatni, mert kb. mindenki úgy futtatja és így összehasonlítható. 8k-s értéket nem nagyon tudjuk mihez hasonlítani
-
ndave92
aktív tag
-
PuMbA
titán
A legnagyobb előnye az AMD-nek, hogy le lehet törölni az MSI AB-t
Örültem, mikor megszabadultam tőle NVIDIA után, mert folyamatosan 15MHz-zel tologatta a beállított GPU frekvenciát minden gép indításkor.
AMD Software-ben van tuningolás és overlay is, hogy kiírasd az infókat. Pontosabban is írja ki például a proci frekvenciát, mint az MSI AB, ami ugye egy 3rd party progi. Az MSI AB mindig többet ír ki, mint ami a valós.
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, mivel szoktátok tuningolni a kártyát?
Az MSI AB nem tud csak plusz 100 mhz hozzá adni.Van értelme picit megpiszkálni?
Nem meleg a kártya épp hogy eléri több ora játék után a 60 fokot a GPU.
Processzor a 9700X pedig 5750 mhz megy szépen.
Egyedül majd a ramokat tervezem cserélni a közeljövőben 2x24 gb ra. -
MZsoltee
veterán
válasz
MaddeNNNN #1510 üzenetére
Nem tudom, egyre jobban hajlok a 9070-es felé. Van a foramaxban powercolor red devil 330-ért meg Kazy-nál is. Ha lenne olcsóbban hellhound lehet még az is érdekelhetne. Ha másnak is van tapasztalata a 9070XT és 9070 UV-val, akkor azt megköszönném.
Neked is köszi a tapasztalatot! -
BoneDragon
veterán
Nálam is beüzemelésre került a Tacsi egy új Asrock 850-es táppal, amin már az új csati is van. Próbáltam játszani adrenalinba a beállitásokkal, de nem éri meg tuningolni szerintem. Az a pár fps magasabb fogyasztásért nem a legjobb deal. Minden játékban csendes volt a kártya, próbáltam Spider-man 2-t, Horizon Forbident, Cyberpunkot stb. Pl 1 óra WoW játék alatt egyszersem pörgött fel a ventilátor, WTF.
Szóval cyberpunk... tuningal olyan CW-m volt, azt hittem felrobban a kártya.
Emiatt undervoltoltam és meg se mukkan, vesztettem 2 fps-t átlagban, na bumm.Az új lap+proci kombó még nem érkezett meg, mivel nem tudom melyik lapot vegyem.
-
boogie84
veterán
1db raktáron, 360 390 Ft GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16G
-
MZsoltee
veterán
9070XT UV-val hová lehet jutni komolyabb teljesítmény vesztes nélkül fogyasztásban? Ugyanez a kérdés érdekel a nonXT-re is. Egyelőre még nagyon csak gondolkozás szintén vacilalok a sima és az XT verzió között, de nagyon úgy érzem hogy az XT egy brutál OC verziója a sima verziónak extrém fogyasztással. Erre pedig lehet nem vágyom. Most 6700XT van de korábban 6800XT-m volt UV-va 250W-ra. Ennél sokkal többet nem is szeretném, ha fogyasztaná a VGA.
-
mcwolf79
veterán
Na egy kis finomhangolás után sikerült a Taichi 9070 XT hőfokokat normalizálni. így már a GPU hotspot is megáll játékok alatt 84-85 °C környékén. VRAM így is 90 °C környékén van, de azt lexarom, majdnem mindegyik ennyin megy.
Amúgy csak hogy világos legyen,miért ilyen meleg a helyzet:
Voltage offset: - 80 mv
VRAM:2650 Mhz
PL: -20%
Venti max. fan speed: 65 % (bár ezt sztem nem tartja ,mert néha feljebb is megy)
így csinál ilyen 8k Superposition eredményt:
Tegnap óta megy így stabilan, nem volt rendellenesség. Egyelőre így marad.
-
Sundesz
addikt
Korán kelőknek 385-ért Aorus 9070 XT: [link]
-
RobbyJr
addikt
válasz
ggbuffon1897 #1499 üzenetére
Alacsony fps-en jóval ritkább a cw jelenség. Sokszor 200 felett hallható igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest