Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Nálam is beüzemelésre került a Tacsi egy új Asrock 850-es táppal, amin már az új csati is van. Próbáltam játszani adrenalinba a beállitásokkal, de nem éri meg tuningolni szerintem. Az a pár fps magasabb fogyasztásért nem a legjobb deal. Minden játékban csendes volt a kártya, próbáltam Spider-man 2-t, Horizon Forbident, Cyberpunkot stb. Pl 1 óra WoW játék alatt egyszersem pörgött fel a ventilátor, WTF.
Szóval cyberpunk... tuningal olyan CW-m volt, azt hittem felrobban a kártya.
Emiatt undervoltoltam és meg se mukkan, vesztettem 2 fps-t átlagban, na bumm.Az új lap+proci kombó még nem érkezett meg, mivel nem tudom melyik lapot vegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest