- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NdrewSunix
őstag
válasz
kealan.darey #2739 üzenetére
1) RT-ben azért még elmarad az Nvidiától (4070Ti Super talán), de nem biztos, hogy valaha beéri. Natívban tényleg jó, olyan 4080S környéke.
2) Egyesek szerint nem kell vele túlzottan foglalkozni, főleg ha valóban 105 fok a limit. -
Géjza
őstag
válasz
kealan.darey #1925 üzenetére
Az szerintem nem egészen mérvadó, hogy itt-ott bugáztak valamennyiért valamit. Számlával, kiskerben mennyi az a lényeg, mert az emberek 99%-a onnét tud vásárolni. Ott is csökken, de nem hiszem, hogy pár hónapon belül msrp közelébe lemenne.
-
Géjza
őstag
válasz
kealan.darey #1914 üzenetére
Msrp ár alatt?
Német msrp ár 689juró (ahogy írták lejjebb), legolcsóbb XT jelenleg 790 juró. De az tény, hogy jönnek lefelé az árak, de azt kötve hiszem, hogy msrp ár alá bemennének a közeljövőben.
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
kealan.darey #1885 üzenetére
Én ráadásul frissen építettem első PC-t, nagyon hiányzik belőle egy VGA
-
BaLee
addikt
válasz
kealan.darey #1885 üzenetére
Szerintem nem kell itt nyárig várni. Max 1 hónap és telítődik a piac, aztán megindulnak az XT kártyák árai is lefelé, mint ahogy most épp a sima kártyáknál történik.
Azt mindenki döntse el, hogy megér-e a kapkodás 50-100k plusz kiadást.
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
kealan.darey #1877 üzenetére
345 ezredes, szállítással együtt. Elsőre drágállottam, de a mostani árakat meg készleteket nézve jónak tűnik. Aztán majd kiderül, ha lesz fent boltban
-
_Horka_
aktív tag
válasz
kealan.darey #1675 üzenetére
Nem, nem minden teszten. A teljesítmény nagyon játékfüggő. Nagy átlagban (HW unbox 55 game average ) 5% a különbség, de hatalmas a szórás. Van olyan játék ahol 40% plussz egyik oldalnak, és van ahol éppen fordítva. Szóval érdemes megnézni, milyen játékkal akarsz komolyabban foglalkozni, és ezt figyelembe venni a döntésnél.
Az átlag 5% pedig pillanatok alatt el tud tűnni, ha tuningolsz a kártyán. Az 5070ti esetében ez a potenciál nem túl sok (5-7%), de a 9070xt kártyák esetében ez akár 10-15% is lehet (UV+PL).
A 350.000 HUF-os árú inno 3d-t kerestem én is a megadott oldalon, de nyoma sincs. Teszem hozzá, egy full alap inno-t kaphatsz ennyiért.
Szerintem nem olyan egyértelmű a választás, mint ahogyan látod. -
RobbyJr
addikt
válasz
kealan.darey #1589 üzenetére
Nyáron lesz majd olcsóbb. 1-2 hét múlva max ha az árfolyam javul, amiatt lehet esetleg olcsóbb, de minimálisan.
-
SirRasor
addikt
válasz
kealan.darey #1300 üzenetére
A hűtő méret nyilván számít: a Pulse-n nagyobb, tehát azonos órajelen hűvösebben tartja majd a kártyát, vagy ugyanolyan hőmérséklet mellett lejjebb lehet szabályozni a ventiket, hogy halkabb legyen.
Reapernél redditen több helyen is belefutottam, hogy magasabb RPM-nél a középső venti kerreghet.
Reaper most 350, a Pulse 340 körül lesz, ha lesz.
Ha nem SOS, én várnék a Pulse-ra.Mai termés: IPON-on 391-ért Hellhound, de ez is drága: ennyiért nem venném.
Redgoat-nál viszont most van legolcsóbban 9070 XT!
XFX RX9070XT - Swift Triple Fan Gaming Edition - RX-97TSWF3B9 334490 Ft
XFX RX9070XT - Swift White Triple Fan Gaming Edition - RX-97TSWF3W9 334900 Ft
Ezek hangos kártyák ventihangolás nélkül (talán még azzal is?), de aki tojik a zajra, annak jó vétel lehet.
EDIT: nem találtam normális review-et, DE package weight 2.3 kg és 3,5 slotos, tehát brutális méretű hűtő lehet rajta -
zsirfecske
addikt
válasz
kealan.darey #1300 üzenetére
ha most azonnal akarsz boltból venni akkor kb a reaper xt a foramaxból az egyetlen opció, 349k vagy netán xfx swift 359k. én már várnék kicsit inkább ha eddig nem vettél. pulse szlovák alzán sincs épp, ki tudja mennyiért lesz mikor.
apróról persze lehet vadászni, de 350-nél jóval többért szvsz nem éri meg alap modellt venni. sőt, normál helyzetben egy red devil kéne ennyi legyen... reméljük lesz is nyárig így.
-
shad83
csendes tag
válasz
kealan.darey #964 üzenetére
36 hónap és hozzá szól, de rendesen cégszerűen le van papírozva minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest