- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Zilko87 #3060 üzenetére
Jah Xess-el egészen játszható. Kint a szabadban kisimul a frame time és megugrik az fps egész magas értékekre , de ott nincs is semmi komolyabb feldolgozást igénylő “látnivaló”. A prológus nem volt ilyen rózsás az kb egy hub tele npc-vel. A tsr implementáció sajna a legrosszabb itt az eddigi ue 5 engine “élményeim” közül.
-
BaLee
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Zilko87 #2691 üzenetére
Alzan meg egy asus xt maradt, azt hittem elviszik azt a harmat 10 perc alatt) ertelmesebb tesztet nem talaltam rola, de max kis tdp csokkentessel biztos halk tud lenni ha gyarilag esetleg nem is.
Ha 300k korulre beall egy ilyen kategorias modell az mar korrektnek mondhato. Nem mostanaban lesz sajnos. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Zilko87 #2576 üzenetére
Csak készlet nincs,én nézem a boltokat is nem csak az árukeresőt,ha tele lenne,akkor egyes kártyáknál nem csak 2-3 ajánlat lenne a jellemző. Az ár emiatt nem stimmel,mert nem elérhető értelmezhető mennyiség,így nincs árverseny.
Jelenleg az előrendelői árak (ahol voltak ilyenek) jelentették a legjobb ajánlatokat.
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Zilko87 #1956 üzenetére
Nincs
Aha megvan
shad83 ja világos
Ehhez képest nem is őőőő-zök sokat.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Zilko87 #1201 üzenetére
Szia. Ránéztem. Hát látszik, hogy Nvidia szponzorált game... Ki se lehet kapcsolni a saját resolution optimiserét AMD kártyán, undorítóan néz ki mozgás közben még ultra qualityn is.. És igen ugyan azt produkálja mint neked. Még Balanced beállítás mellett is, ahol már a karakter arca is egy elmosott lóf@sz. Kár érte, pedig jól nézne ki. De hát vagy a gyári scaler vagy DLSS...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest