Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DaeMonS
tag
no akkor mondom:
--1. Win7 tema semmi gond, alapbol felismeri amit kell, majd driver cd es minden megy szepen
--2. xbmc oldalarol letoltott generic valtozat sok sok hibaval es utomunkaval jar-nekem nem mukodik meg.
--3. openelec - alapbol van FUSION-ra optimalizalt valtozat,es szepen megy minden, a HDMI hang utolagos plughw:0,3 hozzadassal orvosolhato,es minden megy szepen ahogyan kell, repojukbol meg a transmission is letoltheto, es kb 10-15sec alatt indul es hasznalhato.Kb 4-5% os proci hasznalatot mutatva divx,xvid,avi stb lejatszasnal....
-
DaeMonS
tag
ugye humorizalsznem szeretem ismetelni magam,de akkor leirom megegyszer:
-foleg htpc, ezert csendes, es gyors mukodes az elvaras,- itt kapcsolodik be a tiszta xbmc,
de ez ugye nem mukodik,mert driverek nincsenek benne alapbol,frissitesni kell, patchelni, mokazni a hdmi hanggal, illetve videoval...es meg mindig nem tudom h hogyan
-linux megy minden moka nelkul - ez ok
- win, nem kerdes, ezt meg egy user is feltelepitheti....de mint ismeretes :
folosleges teljes OS-t hasznalni csak htpc funkciokra ugyebar -- sebesseg, teljesitmeny,windows betegsegek...mint a hiba leirasa is mutatja, nekem a htpc-kepessegei ( egyszeru telepithetosege) a gond...pontosabban nem talaltam meg megoldast...de orommel fogadom ha utbaigazitast adtok...
koszonom
dms -
DaeMonS
tag
kernek egy kis segitseget azoktol akik hasznalnak Asrock A75M-ITX-et,
xbuntu, vagyis az alap xbmc-t szeretnem feltelepiteni hogy mindent hasznaljon a hardverbol amit lehet, es a hang is menjen HDMI-n...de nagyon "mokolos"...nincs valami leirasotok esetleg h mit hogyan birjak eletre?koszonom
-
DaeMonS
tag
sziasztok,
nos..bealltam a sorba, este epitem ossze a ketyeret:
Asrock A75M-ITX+3870K+Corsair 8Gb+Be Quiet 80+kivancsi lennek a javaslatotokra a telepitessel kapcsolatban. Soha nem szerettem a win kodek temat,es a mindenfele utomunka szukseges a hasznalhato rendszerhez felfogast-de muszaj.
Tehat az elkepzelesem: egy 2T hddre kerulne a rendszer,es a letoltes konyvtaram a Filmekkel
1.Linux XBMC - 20Gb - Fo OS,ez a htpc film nezegeto alapbol elindulo resze- ez mukodik jelenleg,ezt fogom atportolni.
2.Linux -20Gb tartalek -szerviz celra.
3 Win7 -50Gb jatekoknak es szerviz celra
4.Linux, ext3 - a maradek particio - mivel ide kerul a mediatar, a letoltes konyvtarral.Mit javasolnatok hogy a sebesseg teljesitmeny a legjobb legyen?OS elhelyezkedes ok? hol talalok drivereket a Linuxhoz,Winhez-ami tokeletesen mukodik,nem erdekel hogy legfrissebb vagy sem-stabil legyen.
Homersekletvezerles, ventillatorok vezerlese-automatizalas .Hatha vki ezt fejbol fujja es akkor minden meglesz egy helyen
, halas koszonet.
-
DaeMonS
tag
válasz
El Kebir #5676 üzenetére
Elofordulhat..de ettol meg a cikk is lehet hianyos, vagy inkab nem emlitik a hatteret. Itt van par pelda,erdekesseg kedveert termeszetesen semmikeppen nem a vitaert
1. pl:http://www.tomshardware.com/news/asrock-pegatron-acquisition-motherboard-DIY,18030.html
"It's currently owned by Pegatron Corporation, a spinoff company and former subsidiary of Asus."
2. http://technewspedia.com/rumor-asrock-asus-plans-to-acquire/
" As we know, both ASUS and ASRock are separate divisions belonging to the consortium ASUSTEK, and the latter was interested in that second ASRock conquer . "Kulonben oszinten mondom, jobb nekunk ha kulon maradnak, anyagilag es a versenyhelyzet miatt is.
-
DaeMonS
tag
-
DaeMonS
tag
Szerintetek ha egy atom ION alaplapot levaltok,es osszerakom a llano-t, akkor pl egy xbuntu-t ujra kell huznom vagy elindul? frissites?
harvdverkezelest hogyan tudnam leggyorsabban abszorbalni? -
DaeMonS
tag
válasz
azigazimoris #5653 üzenetére
azert de
ASUSTEK a ceg, es a ket divizio az ASUS es az Asrock...tobb okbol1 ASUS
2 Gigabyte
3 Asrock
jobb nekunk is mig nem olvadnak ossze,es jobb a piacnak is meg a nyeresegnek is -
DaeMonS
tag
válasz
Tomix24 #5546 üzenetére
tokeletes
,
akkor megkernek valakit akinek ilyen konfigja van ( 60W )
egy SC2, NFS, hogyan muzsikal,
az elkepzelesem az h nem kell xbox, es mindenfele jatekketyere, ( az utobbi egy evben sem kellett ) de azert ha egyszer egyszer egy joy-al a kezemben leulok kicsit, akkor pihenteto jelleggel jatszassak kicsit.
Egyaltalan nem kell fullHD, a jatekelmeny a lenyeg most.bocs h enyniszer korbejarom, csak meg mindig nem vagyok 100% boztos benne hogy kell nekem ez a csere
-
DaeMonS
tag
ehhez a konfighoz mit szoltok?
ASROCK A75M-ITX
AMD A8-38xx PH forrasbol a 65W miatt
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT
WD 2000GB 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX
LG GH24NS90 Fekete OEM
COOLERMASTER RC-120A-KKN1 Elite 120 Advanced
BE QUIET! System Power 300W 80+
COOLERMASTER GeminII M4 RR-GMM4-16PK-R1
TP-LINK TL-WN725Nbar a tapegyseg hatasfokaval nem vagyok meg megbekelve, csak jobb lenne vami kevesebb Wattot fogyaszto
-
DaeMonS
tag
válasz
atti_2010 #5503 üzenetére
hmm
65W os procira gondoltam, nem tudom hirtelen h mit lehet konnyen kapni, pl iponnal..
de inkabb a kissebb fogyasztas a dominans most.a silent htpc-n van a hangsuly,csak neha-neha jatszanek...most ilyen hazam van, kb ezt szeretnem megtartani:
http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2009/06/zotac/codegen_1600.jpg -
DaeMonS
tag
válasz
MZperX75 #5497 üzenetére
hohoho, no ilyesmit keresek en is
taprol nem irtad h mi van benne
hol vetted? van olyan hely amit ajanlanal,ahol mindent megkapok egy helyen?
- kb ezt a hazat neztem en is,
- Ascrock lapban
- A8-3850 ( ez 65W ,igaz? gondolom ugyanugy kellene mukodjon mint a tied)
- 2db 2T hdd
- 1db ODD
- Tap ( halvany fogalmam sincs h milyet kellene beletenni,kicsi fogyasztas es csendesseg miatt - vagy nagyob fogyasztas hapl jatek megkivanja.az elkepzelesem nekem is az h pl ha filmet nezek nagyon csendben legyen, ha meg pl jatszanek ,akkor nem erdekes ha felporog kicsit, a hdd-nek is van hangja ha porog.Apropo,van 5letetek erre?hogyan lehetne hangtalanna tenni a hddt ezekben a hazakban?
koszonom
-
DaeMonS
tag
válasz
MZperX75 #5493 üzenetére
Llano A6-3500 miniITX most A8-3820(65W) rendszerem van kis pici házban MiniITX-es lapon),az az csak AMD-s rendszerem volt.
brazosrol valtottal erre?
mekkroa hazban van? mennyire hangos ? milyen tappal hajtod?es hol vetted ?
ha nem publikus privatban johetnek a reszletek,arak,ajanlasok -
DaeMonS
tag
sziasztok,
a segitsegeteket kernem,Jelenleg egy ATOM ION gepet hasznalok es tokeletesen megvagyok elegedve a sebessegevel,tudasaval ( AT3IONT-I Deluxe, Wifi-N, taviranyito, HTPC, filmek,hatterben torrent),
Viszont felmerult egy lehetoseg,hogy lecsereljem,neha neha jatszanek egy kicsit pl
eed for Speed, SC2,nem mindennap, 1-2x egy heten:
erre gondoltam: Asrock A75M ITX es egy A6 procira gondoltam,4Gb DDR3 1600 rammal.
de javaslatokat is szivesen fogadokIde tartozna a kerdesem:
A Jelenlegi konfigom passziv, mindenkeppen csendes, hangtalan gepet szeretnek,elsosorban HTPC, igy a fogyasztas is fontos.
Milyen tapegyseggel lehet ezt elerni, illetve mekkora fogyasztassal bir a konfigom? Neten talaltam olyan leirast ami 50W idleben, es 150w korul csucson adatokat ir...epitojellegu javaslatokkal bombazhattok
koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest