- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Érdekes lehet az A8-7670K is, igen. IGP-ben elég jól sikerült.
(#4397) Imifej: Milyen wifi kapcsoló? Catalystban volt Wifi kapcsoló? Még sosem találkoztam vele. Nem a Windowsban kellene erre legyen valamilyen kapcsoló? Lapod oldaláról felraktad a megfelelő drivereket?
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Imifej
senior tag
Crimson driverben nem találom a Wifi bekapcsolására szolgáló gombot.Hogyan lehet e nélkül bekapcsolni? Vagy hol találom? Mobilközpontot sem találom a gépen, gondolom csak laptopoknál van.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
30z.Samu
félisten
Szintén zenész, az SSD-vel nagyon szépen tud pörögni a rendszer. De egyébként a játékokat is egész jól viszi, többünk itt GTA 5-tel játszik, meg Far Cry 4 és társai. Az idei játékok is menni fognak. Nyilván nem i5 meg i7 teljesítményű, az teljesen más liga. De ha tudsz kompromisszumot kötni, akkor el lehet vele lenni.
Sic Parvis Magna
-
Gabatt
csendes tag
Köszönöm mindenkinek
Mindenképp ssd is lesz, ha egyszer volt olyanod, többet nem akarsz hdd-röl rendszertIgazából van itthon egy Elite 110 ház, de 1150-es itx lap csak arany áron van. Akkor inkább kiveszek pénzt a mostaniból, és még egy kis játékra is jó marad. Csak az M.2 ssd-t sajnálom.
-
veterán
válasz MiklosSaS #4392 üzenetére
Szia!
Passz, nem nagyon emlékszem A10-7700K tulajra a topikból. Gondolom Godavari procik jobbak a legelső Kaveriknél ebből a szempontból.
Egy-két tesztben megpróbálták tuningolni, itt pl 4,3GHz-ig jutottak.
"The A10-7700K stayed stable up until 4.3GHz. This was achieved using an additional 0.102V - our motherboard only allowed us to boost voltage in 0.006V increments rather than setting absolute Vcore values, but at this setting the Vcore was approximately 1.35V, according to our hardware monitoring software. We did manage to hit 4.4GHz, but this required an extra 0.204V, which caused the chip to become too hot under load and throttle, even while using a Corsair H80i. As for the GPU, we overclocked it to 900MHz in AMD Overdrive, boosting the northbridge voltage by 0.54V too."solfilo
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Altalaban mennyire lehet tuningolni a 7700K-t? Valakinek valami tapasztalatja?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
30z.Samu
félisten
Szia!
Mindennapi használatra teljesen jó az APU, és persze játékra is, ha tudsz kompromisszumot kötni. Nekem jelenleg egy A8 7600 van, annál a felhasználó élmény már elég jó, ezt kb úgy értsd, hogy valamire rákattintok és ott is van. Nem igen kell várakozni, legyen szó böngészőről vagy éppen Office-ról. Bitang gyors ketyere, pláne SSD-vel.
Sic Parvis Magna
-
varmi2
nagyúr
-
Gabatt
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot pár napja, és sok mindennel tisztában lettem.
Lefelé szeretnék váltani, egy A8-A10 alapú ITX gépre.
Nagyjából tudom, hogy mire számíthatok játékokban, régebbi játékokat játszok ha időm engedi (Banished, Sim City, Hearts of Iron), szóval a kérdésem nem erre vonatkozna, inkább arra, hogy sima Windows használatban mennyire észrevehető a visszalépés?
Jelenleg a egy i5 4590, 7870 VGA gép van itthon, de mivel az esetek 85%-ban csak net, sorozatok, Office, dolgokra használom, így inkább kivenném a pénzt belőleSzóval mindennapi használatban mennyire pörgős a rendszer egy ssd-vel, az i5 után?
Köszi előre is
-
törölt tag
30z.Samu:
Akkor neked jobban fut mint nekem! De az gyalázat ami a lenti linken van, föleg gta5 fényében, de még a Dirt Rally is 40 fps-el fut High beállításon!AMD A8 7600 APU - Sébastien Loeb Rally EVO Demo Test Gameplay
"Még a pályát sem nyomtam végig benne akkora szarkupac De még a régi WRC játékoknál is bénább. Ezt a Milestone-t miért nem tüntetik már el?
Röhej! Még a pálya grafikája ok! de az autó úgy nézz ki a kép alsó részén külső nézetből, mint egy szögletes gyufásskatulya. Belsőből néha játszható, de a kanyarodás katasztrófális, és az én APU gépemen amin a DIRT magas beállításon 720P-ben 40 fps- el megy ez max 25 fps- tudott....menjenek csődbe!"
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Annyi hülyeséget felrak ez a Catalyst, hogy csak lesek. Elkezdek játszani, kiírja, hogy Turning on. Mondom mit? Aztán jöttem rá, hogy a Play TV-t kapcsolja be és automatikusan veszi a játékot (a kutya nem kérte erre). Megkerestem, kikapcsoltam, érezhetően jobban megy a játék. Még hogy nem veszítek FPS-t, miközben megy... Egyébként visszaraktam a 15.12-t, nem vettem észre semmi érdekeset. Csak többen szidták az újat, hogy nem jobb..én is tapasztaltam hasonlót, de akkor lehet, hogy akkor is vette, ahogy játszom.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
-
karandip
tag
Személyes tapasztalata Witcher 3-al, APU-n van valakinek? A videók is hasznosak, de azért ez mérvadóbb lenne. A videók nagy részében OC-s APU-n megy a game.
ill. a 7870k-t szerintetek meddig érdemes húzni 150W-os táppal?(ha már OC)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #4374 üzenetére
Mármint a Crimson Editionnal? ja van hulladék ezt a videót a gta5 közben csináltam, és tudok telepíteni, előtte normálisan leszedtem az utolsó Catalyst-ot. De kár volt, igaz hogy nyertem vele 2-3 fps-t, de minden játék grafikai hibákat produkál, és nekem a gép is lefagyott többször a zsír új Win8.1-el (Win10-el is) De van topikja megkeresem neked.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Nektek van valami tapasztalat az új Catalyst-al kapcsolatban?
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
AMD A8 7600 APU - RESIDENT EVIL 0 HD REMASTER / First 10 Minutes Gameplay
-
PuMbA
titán
válasz Plasticbomb #4371 üzenetére
Ebben nem tudok neked segíteni, viszont azt tudom, hogy 2400Mhz felett már az APU memóriavezérlője megadja magát. Memória sávszélesség és elérési tesztekben 2133Mhz fölött szinte 0 a sebességnövekedés, tehát maga az APU a limit.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
A10-7870K ASUS Crossblade Ranger és 2*G.Skill TridentX F3-2400C10-8GTX háromságbol most a memória tuninggal próbálkozom, de baromira nem találom a hogyant neki. Próbáltam APU frekit növelni, de +1 MHztól is összeomlik és még nem találtam ki, mi kéne neki, a DRAM timing alatt nem találtam frek változtatásra opciót... Merre keressek?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
veterán
válasz MasterMark #4369 üzenetére
Szóba került már hasonló nemrég, nem nagyon érkezett rá reakció a tudoroktól, szóval passz.
solfilo
-
MasterMark
titán
Fog még új APU jönni FM2+ -ba? Tudom még semmit nem tudni, de az egyik Gigabyte lapnál most nézem, hogy kapott egy ilyen BIOS frissítést: Update APU AGESA code for Carrizo support [link]
És én úgy tudom FM2+ foglalatos Carrizo nincs (még), vagy igen?
Switch Tax
-
válasz 30z.Samu #4338 üzenetére
(#4339) solfilo
A Carrizo Excavator magjait 15W-ra gyúrták ki elvileg, legalábbis az AMD a 15W-os TDP-n elért gyorsulást reklámozta. Ott akarnak versenyezni az Core i-xxxxU-s procikkal, oda koncentráltak.
Ha gyorsul valamit akkor az a DDR4 miatt lesz (vagy a Bristol Ridge még FM2+-ba jön?), desktop vonalra szerintem is inkább az lehet az értelme kiadni, hogy kisebb TDP-ből hozzák ki a hasonló teljesítményt.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy orbitális hülyeséget kérdezek és ha így van akkor sorry csak nem vagyok teljesen képben a dolgokkal.
A kérdés az lenne, hogy szerintetek hol áll teljesítményben egy A8-7670 vs Phenom II X4 955 + Radeon 5770? Gondolok itt nem hardcore játékra hanem inkább régebbi címekkel való szórakozás: GRID 2, L4D, Dirt...
Kb HD felbontás és medium beállítások.
Illetve, van e észrevehető különbség az 1600 vs 1866 Ramok használata között APU esetében.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz karandip #4359 üzenetére
Hát igen, hasznos is meg nem is. Pl. 3 játék amit néztem nálam ment 1080p médiumon(magától álította be a játék) itt meg 30 alatti fps-t írnak. BF4, Dragon Age, Crew, simán elmegy 1080p mediumon 30fps-el. Árnyék + élsímítás megeszi a gépet ezekkel érdemes kisérletezni.
Amúgy kiindulónak jó a link.
-
karandip
tag
Találtam valami hasznosat!
-
félisten
válasz 30z.Samu #4352 üzenetére
Igen, addig szvsz érdemes lesz várni.
Hosszú gondolkodás után én meg úgy döntöttem, marad a Haswell, csak VGA-t fogok cserélni; illetve ha a Zen APU-k valami qrva nagyot robbantanak az IGP-vel (R7-250 DDR5 szint), és lesz értelmes áron alaplap (nem 30k, hanem olyan 20), akkor teljes csere lesz.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
30z.Samu
félisten
válasz AxBattler #4351 üzenetére
Igen, kb az a reális idő. Szerintem akkor fogok én is elgondolkodni egy komolyabb fejlesztésen. Mármint platform váltásom, addig meglátjuk mi lesz a felhozatal. Mert most egy VGA-ban gondolkodom, de ha abból is jön ki az új széria, azt még megvárom, nem húsba vágó a dolog.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
félisten
+1
Egy R7 460-szerű valamire fáj nekem is a fogam, illetve a legerősebb, külön tápellátást nem igénylő GPU fog érdekelni. De mire beáll az áruk, és teljes lesz a paletta, az szvsz minimum szeptember."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz solfilo #4346 üzenetére
De ha teheted, akkor ezzel is várj, jön a Polaris idén, 14nm, új generációs GCN, most már érdemes türelemmel lenni szerintem.
+1, vagy apróról GTX750 2GB, 25-30k között mozog, még 0.5-1 évig jó lehet."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
válasz 30z.Samu #4345 üzenetére
Kb úgy teljesít, mint egy GTX750, picit erősebb. Csak a Milyen VGA-t vegyek topik szerint nem éri megvenni, mert pár ezerrel drágábbért van GTX750Ti. De teljesen vállalható az R7 360, amire nem elég ez, arra a GTX750Ti sem az. Ráadásul elvileg teljesebb DX12 támogatása van a 360-nak, mint a GTX-eknek.
A másik, hogy nem szokták ajánlani, az az R7 260X, ami elég háklis egy kártya lett, sok bug, drivergondok, instabilitás jellemzi. De az R7 360 nem a 260X-nek, hanem a sima R7 260-nak az átnevezése, azzal nem voltak ilyen gondok. Szóval nyugodtan veheted. De ha teheted, akkor ezzel is várj, jön a Polaris idén, 14nm, új generációs GCN, most már érdemes türelemmel lenni szerintem.
solfilo
-
30z.Samu
félisten
válasz Plasticbomb #4344 üzenetére
Miért nem éri meg? Nekem ez új. Ha valaki tud erről valamit, azt megköszönöm.
Sic Parvis Magna
-
Plasticbomb
addikt
válasz 30z.Samu #4342 üzenetére
Nem a 360 az amit nem éri meg megvenni?
Ha veszek, akkor én olyat veszek, ami szerintem a csúcsot hozza, és mivel a későbbiekben a Zen CPUra váltás ott van, így nem is érdekel, hogy kihajtsavagysem. Fene egye neg, ráadásul a Nano... "olyan kis cuki"!
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
30z.Samu
félisten
válasz Plasticbomb #4341 üzenetére
Hehe! Én az R7 360OC-vel szemezek egyébként. Gondolom az erősebb, mint ami most integrálva van az APU-ba. Arra gondoltam, hogy ha veszek egy olyat, akkor azt bele tudom operálni az AM4-es lapba is. És akkor már csak procit kellene venni. Meg persze ramot.
Sic Parvis Magna
-
Plasticbomb
addikt
válasz 30z.Samu #4333 üzenetére
És még várhatunk hónapokig. Addig is nézegetem az R9 Nanot meg Fury X-et, csorgatom a nyálam, és eszembe jut, hogy elvileg a nyáron új gneráció jön VGA fronton is... Szal marad a pénz gyűjtögetés, meg a 8+ TB vincsi keresése addig.
El kéne már mennem a "szomszédos" egyetemvárosba, találni egy nőt, aki le tud foglalni...
-
veterán
válasz 30z.Samu #4338 üzenetére
Szerintem kb hasonló szint lehet.
Excavator magok Steamroller helyett, de a TDP keret kevesebb. (65W TDP 95W helyett)
Szóval ha hatékonyabbak is a magok, a TDP megfogja. Egyébként is notira tervezték a Carrizo-t (szintén Excavator magok ott is), azaz a sweet spot valahol 15-35W TDP között lehet, egyelőre nem tudni mennyire tudták megoldani, hogy hozzon extra teljesítményt a TDP 65W-ra emelése.
Már Kaverinél is látszott egyébként, hogy valahol 45-65W között van az optimum, alig erősebb egy A10-7850K(95W) pl egy A8-7600-nál (65W), akár játékot, akár CPU erőt nézünk.Ha hozzák a Bristol APU-k a Kaveri/Godavari órajeleit, akkor azért lehet számítani valamennyi előrelépésre szerintem.
solfilo
-
karandip
tag
Utánanéztem kicsit, és úgy tűnik hogy az IGP a Geforce 940M-hez hasonlítható leginkább teljesítményben
-
30z.Samu
félisten
válasz Plasticbomb #4332 üzenetére
"Először egyáltalán jelenjen meg valami AM4es deszka, meg hozzá belevaló cpu/apu is."
Erre várok magam is. Nehogy kiderüljön, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja.
Sic Parvis Magna
-
Plasticbomb
addikt
válasz nyakdam #4328 üzenetére
A DDR4-2133 csak az első lépcső a szabványban. Jelenleg azt hiszem 3200 MHzig nyomták fel szabvány szerint, de van már 4600MHz "tuning" darab is. DE meglátjuk, mi lesz, mi csak találgathatunk, meg bilibe lógathatjuk a kezünk.. Először egyáltalán jelenjen meg valami AM4es deszka, meg hozzá belevaló cpu/apu is.
-
-
nyakdam
aktív tag
válasz Plasticbomb #4326 üzenetére
Az a baj, hogy a 14 nanos APU-k csak 2017-ben jönnek.A DDR4 jó ha 2666-ig támogatott lesz(a szabvány csak 2133). Idén szerintem kb 7870k-hoz jó ha 20% előrelépés várható.Majd meglátjuk. Nagyon kíváncsi vagyok.
-
30z.Samu
félisten
válasz karandip #4318 üzenetére
Szia!
Nekem A8 7600-am van, amiben már R7 van integrálva(Igaz gyengébb, mint amit Te írtál). A Far Cry 4-et HD-ban játszom, viszont magas grafikai beállítással. A GTA 5-öt is szintén HD felbontásban és elég sok mindent fel tudtam tenni magas grafikára. Mennének magasabb felbontásban is játszhatóan, csak miután próbaképpen visszavettem mindegyiknek felbontását, az dobott az fps-en. Szóval úgy voltam vele, hogy inkább elengedem azt az 1600*900-as felbontást, de jóval élvezhetőbb a játék. Szóval ha elég neked a HD felbontás, akkor egész jól elviszi a játékokat. Amit most várok, az a Far Cry Primal és a Doom, utóbbira nagyon kíváncsi leszek hogy fog menni.
Sic Parvis Magna
-
Plasticbomb
addikt
válasz VirsLee #4325 üzenetére
Én ott a DDR 4 miatt várok nem kevés ugrást, ahogy elnézem a DDR3 2400MHz is kevés sávszélben. Próbálgattam már, tuningolt igp cpu sok esetben 2-3 fps talán pluszt ad. Szóval én már nézegetem a DDR4 memóriákat, elvileg jedec ddr4 4266 támogatnia kell majd a bristol ridgnek, az meg kb dupla mem sávszél a mostanihoz képest, így már a mostani 7870km is ki tudná futni magát. Ha elsőre csak annyit csinálnának hogy a mostani apukat áttennék am4 foglalatra és 14 mikronra, az is rengeteg változást hozna... Egyedül azt kellene még elérni, hogy legyenek asus crossblade ranger szintű deszkák mATX méretben (Szuper VRMel).
-
VirsLee
őstag
válasz karandip #4323 üzenetére
Én a tavaszi új architektúrától nem várok jelentős GPU teljesítmény növekedést. Annyit biztos nem, amennyiért érdemes várni rá. Biztos jobb lesz ennél, azonban ha 20-25%-kal jobb lesz, akkor is messze lesz egy olcsó kártya teljesítményétől. Én is 1080p-ben játszok és teljesen vállalható...
Ettől függetlenül én is várom az új architektúrát és jó eséllyel váltani fogok. 7850k-ról is váltottam 7870k-ra, sokkal jobb hűtés tekintetében, ha néha kedvem támad húzni Anyagilag nyilván nem éri meg
-
veterán
válasz karandip #4316 üzenetére
Határesetnek tűnik? Még jó, ahogy nézem, 1080p és inkább mediumon megy így. Neked meg elég lenne 720p low is, ahogy fentebb írtad.
Ha nem égető a vásárlás, akkor azért szerintem várd meg a Bristol Ridge-t, elvileg IGP-re gyúrnak, DDR4 memória, AM4 foglalat, később bővíthető erősebb procival.
Vagy ahogy AxBattler írja, egy A8-7670K alig lassabb, cserébe érezhetően olcsóbb.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
félisten
válasz karandip #4320 üzenetére
Értem.
Az A10-7870k helyett inkább választanék A8-7670k-t.
Gyakorlatilag ugyanazt tudja játékokban, csak 10k HUF-al olcsóbb.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
karandip
tag
válasz nyakdam #4317 üzenetére
Nekem arra kéne, hogy amikor az időm engedi olyan 1-2 hetente, 1x le tudjak ülni és kikapcsolódni kicsit. Nem kell ultra graf. elég a low, szval egyre jobban erre hajlok, ez így elég olcsón jönne ki.
Far Cry 3-4-et, shadow of mordort próbáltad rajta esetleg? Olyanokat hogy wow, meg lol meg se kérdezem hogy fut e mert tuti. -
nyakdam
aktív tag
válasz karandip #4316 üzenetére
A witcher 3 nagyon gépigényes. Az APU-kal minden játékot végig tudsz játszani de a nagy NV-s címek(pl Witcher ) általában minimumon mennek.
A CM Sedion 120V jónak jól hűt, de úgy tudom hangos. Egy jó léghűtés mind árban mind hangban jobban megéri.
Nem tudom mikor jön az új generációs APU, de a DDR4-el sem tud előrébb lépni szerintem mint most egy 260-as(és lehet nagyon optimista voltam).
Én elégedett vagyok a 7850K-val mert sok címet 1080p-ben szépen vitt. BF4, AC3, NFS Run, The Crew, Life is Strange, meg sorolhatnánk még. Csodákra azért nem képes.
-
karandip
tag
válasz VirsLee #4315 üzenetére
hmmmm... ez elég határesetnek tűnik
Inkább megvárom az új architektúrát. Ha az 60fps-el futtatja fhd-ben a battlefrontot mediumon, akkor az megbírja majd a witchert is. Gondolom az se lesz túl drága.Am azért ragaszkodom az APU-hoz, mert azt bele lehet sűríteni kis helyre. Most direkt ezzel kísérletezek.
Mit gondoltok, vízhűtésben a CM Sedion 120V jó lenne ezekhez?
-
karandip
tag
sziasztok
Egy A10-7870k-val tervezek összerakni egy mini pc-t ami alkalmas casual játékra és solidworks-höz.
Casual-t úgy értem, hogy minél olcsóbban futassa a witcher 3-mat (lowon elég)Az IGP ilyen szinten hogy teljesít?
-
PuMbA
titán
válasz MasterMark #4310 üzenetére
Csak kivételes esetekben
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Frissített a Catalyst, feltett egy bizonyos Gaming Evolved nevezetű profit. Szerintetek van értelme a Szuper Virtuális és a GPU méretezés beállításának? Én elsőre nem láttam egyiknek sem értelmét.
Sic Parvis Magna
-
nyakdam
aktív tag
A DVI van mindenen(én is azt használtam) csak épp a hangot kell pluszba átvinni, és nálam a kép is csúnyább és a 3D-t sem támogatja. Kényelmesebb a HDMI és nem hiszem, hogy többe kerülne a gyártónak.
Szerintem 2015-ben már alap kéne, hogy legyen a DVI+ 2HDMI vagy DVI+HDMI+DP1.2. De mindegy, csak én háborgok ezen.
-
-
nyakdam
aktív tag
válasz AxBattler #4296 üzenetére
Nekem egyedül a video kimenetek nem tetszenek. A lehetne 2 HDMI vagy HDMI+ DP1.2. Nem hiszem, hogy csak nekem van igényem a legalább 2 kijelző normális meghajtására egyidőben. Az MSI is ott b-el, hogy a DP port nem 1.2 és nem lehet átalakítani HDMI-s kijelzőhöz. A DP portos TV/Monitor ritka és drága(legalábbis mikor én vettem). Na mindegy. Egyébként szimpatikus deszka.
-
félisten
válasz AgFRjkUZT_3 #4300 üzenetére
Ugyanolyan SSD, mint a 2.5"-esek, csak kb. akkora, mint egy RAM modul, és jóval nagyobb az (elméleti) sebessége. Természetesen tud boot-olni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest