Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fú már nem is emlékszem, melyik program mutatja jól a hőmérsékletet. Alig volt valami, ami ki tudta olvasni rendesen Kaveriből, ha jól rémlik. Biosban jól mutatja, az tuti.
Én amúgy nem is tuningolnám, nem igazán van értelme, amire nem elég gyárilag, arra nem lesz elég tuningolva se, szerintem.
-
válasz
Lacikaaa001
üzenetére
Írhatnál kicsit több konkrétumot. Milyen kábellel van összekötve a monitor? Annak mi a felbontása? Melyik driver van most fent? Driver telepítés végén mit ír ki, sikerült? Vagy csak részben?
A Win feltételezem azért ír 2/4-est, mert rosszul értelmezi, 2 modulos, 4 magos procid van. De ez a 4 mag nem teljesen 4 mag, de mégis sokkal több, mint 2 mag + HT, Kaveri tesztben tán írnak róla, olvasd el a proci architektúráról szóló részt az első pár oldalon.
Nem tudom mennyire okozhatott gondot hogy le fel váltogatod a grafikus és chipset drivereket, én lehet megpróbálnék már egy Win újrahúzást, vagy előtte még egy DDU takarítást.
-
válasz
ericssonfan2
üzenetére
Amennyire tudom, van difi a böngészők között ilyen szempontból. Opera?
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Tényleg?

Ha hazamegyek, megnézem anyám gépén, ott egy A8-7600 duruzsol. Tudnál csinálni egy képernyőmentést, hogy mennyi az eldobott frame? (biztos tudod, de inkább írom, videón jobb klikk, statisztika, az kiírja a formátumot is, hogy miben fut a videó)Patagonia 8K-n szoktam tesztelni, hogy megy e a sima 4K. Megnéznéd te is?

-
Persze, mondom, hogy csak azoknak éri meg, akik 2 magosról váltanának, s kell a 4K lejátszás. Az A8-7600-nak nem megy, anyám gépében az van. Ez elvileg több mindent gyorsít, bár yt-t nem.

Ezzel szoktam nézni, megy e a 2160p lejátszás: Elysium 2013 2160p – 1 Minute Sample Footage
(#6624) MasterMark: hát fene tudja, bios frissítéssel kaptak új AGESA-t a lapok. Mondjuk az én ASUS A88XM-Plus lapomban is ment az A8-7600, olyan biosszal, ami még elvileg nem támogatta, aztán észre vettem és frissítettem.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem is értem, miért csak A68-ba megy.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Hú tényleg, el is felejtettem, hogy csak A68 lapot írtak eddig, ami fogadja.
-
válasz
terapeuta007
üzenetére
Akkor mellépattintod az RX 460-at és egy ideig még el tudsz játszogatni vele. Aztán csere az egész, ahogy írtad.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, az elég fura, hogy csak A68. Jöhetne valami hivatalos bejelentés, hivatalos specifikációval.

Fent átírtam jelenidőre.
itt írnak pár lapot, amiknél már benne van a support listben: [link]
Megnéztem párat, nem nagyon láttam, de ennél a Gigánál tényleg listázzák: [link], itt is Carrizo-t írnak, meg 1029MHz GPU órajelet.Ha GCN3-as az IGP, akkor az UVD6-os és legalább lesz 4K filmlejátszásra esély, eddig nem nagyon volt.

-
Elég hihetetlen, de új APU jelenik meg FM2+ foglalatra.
A8-7680 (4 mag, 3,5/3,8GHz)
Egyik másik helyen írják, hogy Carrizo, máshol nincs szó róla, milyen a lapka. IGP miatt pedig lényeges, Carrizo IGP-je már GCN3-as volt, Kaveri/Godavari GCN2-es. Desktopon pedig nem volt IGP-s Carrizo még.
-
-
válasz
heavygrip
üzenetére
És eddig nem ilyen volt? Mondjuk egy újrapasztázást lehet megérne. Ehhez milyen hűtő van? AMD Near Silent? Csak mert annak azért nem kéne gondot okozzon a proci, 125W TDP-re van tervezve, a proci meg 95W-os.
Az IGP-t elvileg letiltja a lap, ha a kártyára dugod a monitort, de ezt meg is nézheted a biosban.
-
válasz
tippm86
üzenetére
Athlon X4 845-öt nézd meg, 13k-ért dobálják legtöbb helyen, annyit megér.
Itt egy ipon teszt, ph sajnos nem csinált ilyet... A tesztben van 760K, az nagyjából az A8-6600K szintje kb a hasonló órajel okán.Ahogy nézem játékra még egy lehelettel jobb is a kis Athlon X4 845-ös Carrizo, mint a Richland.

-
Az attól függ, mire vagy kíváncsi. IGP-ben talán, procierőben nem jobb az A10-5800K.
A10-5800K: 3,8GHz (4,2GHz turbó)
A8-6600K: 3,9GHz (4,2GHz turbó)Ha fontos az IGP, akkor inkább A10-5800K, tegyél alá két 1866MHz-es RAM-ot, egyformát, hogy dualban menjenek, az IGP nagyon meghálálja, ez igaz az A8-ra is (alaplap manualjában nézd meg, hogy kell őket betenni, biosban meg állítsd be az 1866-ot). Egyébként meg vedd az olcsóbbat.
-
válasz
KillBorn
üzenetére
Több tippem nincs. Nem tudom, hogy IGP tud e ilyen hibát produkálni, vagy esetleg memória, vagy valami más. Mennie kéne simán a dolognak.
Írd le a gép komponenseit, hátha lesz valakinek ötlete, merre érdemes indulni.
Ezekben a topikokban is megpróbálnám, hátha:
Azonnali alaplapos kérdések órája
Azonnali VGA-s kérdések órája -
válasz
KillBorn
üzenetére
Szia!
Szerintem megérne a dolog egy Win újrahúzást is.
Csak mert ha jól értem, a merevlemez, amin az oprendszer van, egy laptopból került az asztaliba, s reinstall nem volt. Gondolom nem tetszik a Winnek, hogy kb minden hardverkomponens megváltozott körülötte a HDD-t kivéve.
-
válasz
terapeuta007
üzenetére
Miért akarsz lapot cserélni?
Abban a sok bios update-ben vélhetően pont az ilyen stabilitási gondokat javították feltételezem, szóval szerintem nem lesz gond a lappal. Tippre inkább én voltam ilyen peches.
(#6422) Jamesb2: ha nem kell IGP, akkor az Athlon X4 880K-t tartsd meg. Órajelben az A10-7870K és az A10-7890K között van, mondjuk a difi minimális. Ez is Godavari, szóval forrasztott. Mivel a linkelt pH hír szerint Godavarinál úgy döntött az AMD, hogy forrasztanak, így Kaveri pasztás lesz szerintem.

Ha tuningolnál, akkor viszont megnézném, hogy bírja az A10-7870K és a 880K, aztán amelyik alacsonyabb fesszel tudja a kívánt órajelet, azt tartanám meg.
-
Igen, valahol ott kéne legyen, de nem találom én sem, csak a Chill-t. Mondjuk nekem A8-7600 van, gondolom nem húzható az IGP sem.

(#6417) terapeuta007: én nem szertem ezt a lapot. TeamGroup RAM-jaim vannak (lásd adatlapom), s időnként fagy a gép, mert a lap nem szereti őket. Ezért kellett vennem egy másik lapot, MSI A78M-E45 lett, azzal nincs ilyen fagyás, kezeli jól a RAM-okat. Más okból vissza kellett raknom az ASUS lapot, kijött időközben hozzá csillió bios update, felraktam a legfrissebbet. Na mondom végre nem akad össze a lap a RAM-okkal, de korán örültem, x naponként továbbra is fagy. Annyi, hogy érezhetően ritkább a csontra fagyás, de azért időnként előjön. Leírást lásd itt. Úgyhogy a hétvégén megy vissza a gépbe az MSI lapom.
Amúgy jó kis lap lehetne, csendesebb vele a gép, mint az MSI lappal, talán a házventi a különbség oka, de annyira nem foglalkoztam vele.
Tuningról nem tudok nyilatkozni, szorzózáras az APU. XMP profilt szépen be tudtam ezzel a lappal is állítani, úgyhogy 2133MHz-en mennek a RAM-ok.Ha olyan RAM-od van, ami szerepel a támogatási listában, tuti nem lesz gond vele.

-
Most pont kifogytak a G4560 készletek, túl népszerű (vmelyik topikban mintha azt olvastam volna, hogy globálisan is akadozik az elérhetősége, de nem vennék rá mérget). Vagy marad a két mag HT nélkül, vagy i3.
Jöhetne már a Ryzen 3, kíváncsi vagyok az árazásra.
Árgép: [link]
Bestmarkt és hardverkernél sincs, csak várható érkezést írnak. A 15 munkanapos raktárról (persze persze
) szállítás is érdekes a mercateonál. 
-
válasz
stratova
üzenetére
VP9-et tudja elvileg a Bristol Ridge is, Skylake is. Ha VP9 a Netflix, akkor szerintem nem elég hozzá az A10-7700K, legalább is az A8-7600-am 1440p-ig viszi a YT-t izomból.
Ha belegondolok, tiszta szégyen, hogy AMD-nek nincs desktopra olyan APU-ja, amit megvehetsz boltban és vinné a 4K Youtube-ot, Netflixet.én ezen szoktam nézegetni: Patagonia 8K (csak tudnám ezt mi viszi akadásmentesen maxon
)AtiGef (#6368): Pentium G4560, ha olcsón akarjátok megúszni. Ha némi játék is lenne, akkor lehetne venni egy Athlon X4 845-öt, most vicc áron megy (14k), mellé egy RX 550, 27k.
-
válasz
stratova
üzenetére
Ravenben egy CCX lesz csak nem? Már abból kiindulva, hogy ott 4c/8t a max, felesleges még egy CCX.
(#6350) 30z.Samu: pedig Ryzennél a tuning kb sima ügy egy bizonyos szintig. A legtöbb lapka gond nélkül elmegy 3,8-3,9 GHz-ig, gondolom nem lehet nagy mutatvány egy Ryzen 5 1400-at 3,5-3,6GHz-re belőni. Ehhez még a gyári cooler is elég elvileg. De persze megértem, én sem szoktam tuningolni.

Amúgy nálad a VRAM is lehet kevés, legalább is Tomb Raider és GTA V is szereti, ha van sok. De gyanítom már a Ryzen beszerelésével is javul még a teljesítmény.
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sztem első körben elég lehet a Ryzen 5 1400 is, feltételezem érezhetően erősebb lesz, mint az A8-7600. Aztán ha kevés idővel, még mindig mehet majd a lapba elvileg Zen2-es Ryzen később. Gyári hűtővel ez is tuningolható, az olvasottak alapján érdemes kicsit megcibálni.
Én nem váltok most, majd Raven Ridge-re, kell nekem egy Vega alapú IGP.

-
válasz
terapeuta007
üzenetére
Szerintem kihajtja a legtöbb esetben.

(#6303) b(Ad-m)an: nem tudom, nálam az A8-7600 2133MHz-en viszi csak a 2400-as RAM-om, de nem nagyon erőlködtem, hogy menjen a nagyobb órajelen. Azért az 1-2 fps-ért nem kárt talán.

-
válasz
wassabi11
üzenetére
Húzható Skylake i5 árban lehet inkább Ryzen 5-öt néznék (mind húzható 3,8-4GHz közé vhova), több szálat adnak hasonló árban.

Mindegyik Ryzen szabadon húzható, ez a 3,8-4 tartomány a gyártástech miatt van, az összes lapkának itt a vége kb.
BF1 és más 4-nél több szálat használó játék meghálálja, ha minden igaz.
Az A6 amúgy 4,5GHz-ig el kéne menjen, lehet tovább is picit. Az más kérdés, hogy sokat nem segít ezen a procin a tuning.

-
-
válasz
veber0937
üzenetére
Dualt felejtsd el, nincs értelme. Ha a driver nem tartalmaz profilt adott játékra, nem is megy a dual, de ha megy is, simán lehetnek mikroakadások, bugok, szóval inkább egy erősebb kártya a dual helyett.
Egyébként az R7 250 megy vele dualban.Egy R7 250 GDDR5 árából, valamint egy Athlon és A10-7800 árkülönbségéből kijöhet olyan kártya (főleg hardverapróról), ami jóval erősebb lenne a dual graphicsnál.
-
válasz
veber0937
üzenetére
Netezni, filmezni, erős kompromisszummal játszogatni. Nem sok erősebb IGP van jelenleg a piacon (Bristolt nem nézve). Nekem kicsit gyengébb A8-7600 APU-m van, Skyrim low-med vegyes beállításokon fut 1080p-n, 35-55 fps között ugrálva. GTA V is tolható vele.

Ha a RAM egyben 8GB és nem 2x4, akkor sajnos sokat lassul az IGP, nagyon kell neki a dual channel és a magas órajel. (2133 már ok)RX 460, GTX 1050, max 1050Ti kaliberű kártyák mehetnek mellé, ha VGA-t kell hajtani, de ilyen esetben érdemesebb Athlon X4-re építkezni, pl 880K.

-
válasz
Jamesb2
üzenetére
Szerintem kevés eséllyel lesz itt olyan, akinek mindkét lappal van tapasztalata. Aki megy csak az egyiket ismeri, nem tudja megmondani neked melyik a jobb.
Igazából pont te vagy az, aki mindkettőt használta már...
De mint már fentebb is írtam, szerintem mindegy melyiket tartod meg, egy kategória a két lap. Esetleg differenciálhatsz garancia mentén, ha van még rájuk, hogy melyikre mennyi.
Nekem volt ASUS (A88XM-Plus) lapom A8-7600 alatt, nem szerette a RAM-jaimat, ezért cserélnem kellett MSI-re.
-
válasz
Jamesb2
üzenetére
Tartsd meg azt, amelyik szimpibb, leírásod alapján kb egykutya a kettő, mindkettőnek vannak előnyei a másikkal szemben.

Még hangban is egyformák, mindkettőben Realtec ALC1150 van, egyik legjobb integrált hang.
Prohardver amúgy tesztelte mindkét lapot, olvasd el, miket írnak.
-
válasz
üzenetére
Meglepett?

Nyilván sokkal gyorsabb, hisz az RX 460-ban dupla annyi majdnem a számolóegység (896 shader), magasabb órajelen üzemel, sokkal sokkal nagyobb a memória sávszélessége (GDDR5 vs rendszermemória), nem mellesleg a TDP-n nem osztozik a GPU a procimagokkal, mert nincs benne. Másrészt drágább is, mint egy A10-7850K, pedig utóbbiban még van 4 procimag is.
Az A10-7850K-t (512 shader) egy 384 shaderes R7 250 GDDR5 is megveri, a magasabb órajel és a nagyobb memória sávszélesség okán. Nem lehet annyira tuningolni az A10 IGP-jét, hogy lenyomja ezt a belépő szintű kártyát.
-
válasz
üzenetére
Turbója nincs az A10-7850K IGP-jének tudtommal. 720MHz a gyári órajele. A 980MHz 36% túlhajtást jelent, néhány fps-ért.

Esetleg kérdezz rá Oliverdánál, hogy mennyi feszt adott a prohardver tesztben.
"Gyors próbánk során a CPU-magokat 4500 MHz-ig tudtuk stabilan felhúzni, amihez 1,4 voltos feszültség volt szükséges, ami nagyjából 0,12 voltos emelést jelentett. Az integrált északi híd üzemi frekvenciáját ezzel párhuzamosan 2000 MHz-ig húztuk fel. Ezután az IGP következett, melynek órajelét 720 MHz-ről egészen 1150 MHz-ig tudtuk felemelni, ami több mint 400 MHz pluszt jelentett. A memóriát sem hagytuk nyugodni, órajelét 2400 MHz-re fixáltuk."
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ipon árgrafikon már 2016.04.02. óta listázza.

Az órajele jóval magasabb mint az A8-7600-é, +900MHz alapon, az azért már tisztességes. Ha nem fájna sokba a csere, akkor megpróbálhatod, bár nem tudom egy RX 460 mellett mennyire lehetne érezni a difit. Elvileg ehhez Wraith hűtő jár már, vagy a másik 125W TDP-re tervezett. Ja meg ennek forrasztott a kupakja, gondolom így azért bírna némi tuningot is.
A8-7600-nál turbó be van kapcsolva? Mert ha igen, akkor azért kisebb az órajeltöbblete az Athlonnak. (feltételezem IGP-t nem használva többet tud turbózni a mostani APU, s akkor nem 3,1GHz-en járnak a magok)
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem érdemes lesz, de nem az elején, mert a 8 mag+HT példányokkal kezdenek, ha minden igaz. A 4 magos (+HT) példányok lesznek majd érdekesek a halandóknak szerintem, de akkor már lehet a Raven Ridge-ig is érdemes várni, Polaris vagy Vega IGP-vel.

Utóbbi nyár vége, ősz, jelenlegi pletykák szerint, csúszás persze lehet.
-
válasz
renamed
üzenetére
Az A4-6210 nem Kaveri, hanem Beema, szóval itt erősen off.
Ha a hűtés bírja, egy A6-6310 / A8-6410 mehet bele, de nem tudom mennyit számít a turbó a hétköznapokban (csutkára terhelve gondolom nem sokat, mert beleütközik a TDP limitbe).
A6-6310: 1,8GHz alap, 2,4GHz turbó órajel
A8-6410: 2GHz alap, 2,4GHz turbóA mostani A4-6210 is alapon 1,8GHz-en jár (turbó nincs). Az A8 lehet némi előre lépés, de lehet nem lennél elégedett a fejlődéssel. Carrizo-L nem tudom bele megy e a notiba, azok már kicsit komolyabb órajelelőnyt adnak, pl: az A8-7410 már 2,2GHz alapon, 2,5GHz turbó.
Kérdezz be a notebook alkatrész csere topikba, hogy mit lehet betenni a fentiekből a gépedbe, meg hogy mennyibe kerülne, lehet nem érdemes az egésszel foglalkozni.
-
válasz
Takhanto
üzenetére
Február vége, márciust mondanak a Ryzen megjelenésére. Az IGP-s Zen procik majd csak nyár végén jönnek, gondolom annyit nem várnál. De mivel ebben a negyedévben jön a Ryzen, feltételezem lehet majd kapni a Bristol Ridge APU-kat is, legalább is már hónapokkal ezelőtt bemutatták őket, szintén AM4-be. De persze nem vagyok Lisa Su, szóval nem tudom hogy végül megjelennek e dobozos, megvásárolható formában, vagy maradnak OEM gépekben a BR APU-k.
-
válasz
Molyzsa
üzenetére
Persze, jól sikerült a Kaby Lake. De játékra ma már nem vennék 2 magos procit.
No most akkor meg nézd meg, hogy mennyibe kerül egy Kaby Lake i5. Így értettem az árcsökkenést, hogy ebben a szegmensben is lejjebb megy kicsit, ha lesz értelmes alternatíva a Ryzen személyében.Ha sürgős a vásárlás, akkor most kell venni, de ha tud az ember várni, én most tuti nem kapkodnám el a vételt.
(#6120) Takhanto: IGP-ben a legjobb most az FM2+ foglalat igen. De halott platform, nem jön bele már semmi új. Ha tudsz várni, neked is inkább azt javasolnám, hogy várj. Aztán ha megvan mit tud az AM4-es Bristol Ridge, és mennyiért, még mindig vehetsz Kaverit.
-
-
válasz
Space marine
üzenetére
Ha a legjobb integrált hang kell, akkor Realtek ALC1150 legyen a lapon. MATX-ben talán csak az MSI A88XM Gaming lapon volt ilyen, de tán már nem is lehet kapni boltban. Meg még Asrock A88M-G/3.1 lapon van ilyen, mATX méretben. A többi vagy ATX vagy ITX.
De a helyedben megfontolnám 10k körül egy hangkártya vételét (vagy használtan olcsóbban), ha ennyire fontos a hang.

idle fogyasztásra javasolt a prohardver A10-7870K tesztjének fogyasztás oldalát megnézni.
tldr az egész rendszer eszik 40W-ot filmnézés közben.

-
válasz
M-a-X-i
üzenetére
Valamelyik Athlon X4 860/870/880K, amelyik olcsóbb, mehet mellé RX 460, GTX 1050 és tán még GTX 1050Ti is. Én a magam részéről 2GB-os kártyát már nem vennék, szóval RX 460 4GB, vagy GTX 1050Ti. Tápot mindenképp cserélni kell, valamilyen 400W-os is elég már, melyik tápegységet vegyem topik.
Ha nem lesz tuning, lehet megnézném mit tud a gyári hűtő, lehet elég neki az is. Ha nem, még mindig lehet cserélni.
Mivel IGP nem is lesz a gépben, nem kell ugyan olyannak lennie a RAM-nak, persze nem hátrány, ha tudnak dualban menni, szóval próbáljatok hasonlót keresni azért.
-
válasz
tippm86
üzenetére
Igen? AMD oldala szerint FM2+ vonalon csak az A10-7890K mellé rakják. A Near-Silent is jó elvileg, 125W TDP-re tervezve, 95W Athlonhoz párosítva.

The AMD Wraith Cooler
Featuring near-silent 39dbA operation, the AMD Wraith Cooler is practically inaudible when installed in your PC.1,2 That’s less than one-tenth the noise of its predecessor, but with impressive thermal performance thanks to 24% more cooling surface fin area and 34% more fan airflow.3,5 Backlit illumination and an attractive fan shroud makes the Wraith Cooler an impressive piece of hardware that every PC enthusiast can be proud to show in their system, available now and bundled exclusively with processors like the AMD FX™ 8370, FX™ 8350, FX™ 6350, and A10-7890K APU.
The Near-Silent 125W AMD Thermal Solution
When results are all that matter: the Near-Silent AMD 125W AMD Thermal Solution features the AMD Wraith Cooler’s near-silent operation and capable thermal performance, without the illuminated shroud.2,4 This powerful cooling hardware can be found on both the AMD Athlon™ X4 880K and the proven A10-7870K processors.
-
Ha a Ravent akarja venni, akkor igen, jobb az i3+dVGA. Ha a sima IGP nélküli Zen a cél, akkor más tészta. Én mindenképp maradtam volna A8 vonalon, használt lappal, átmenetileg bőven jó. Én is 2 éve nyúzom már, továbbra is szeretem.

(#6006) solfilo: lol, IDP alatt IGP-re gondoltam.

-
válasz
üzenetére
Mondom, nyugodtan megveheted a 2400MHz-es RAM-ot is, legrosszabb esetben 2133MHz-en fog menni. Biosban be kell állítani a profilt. Szerintem elég a 2*4 GB. Ha jól rémlik te amúgy is AM4-et szeretnél majd jövőre, s csak átmenetileg vennéd ezt a Kaverit, vagy keverlek valakivel?

-
-
válasz
MasterMark
üzenetére
clock to clock

(#5896) Baltoafarkas: erre tippelek én is.
(#5895) Plasticbomb: ha most építenék gépet, tuti egy ilyen Athlon X4 845 és RX 460 kombót vennék. Szimpi cuccos. Lassan tán átfogó magyar teszt is lesz Excavatorról, ha kapható lesz végre a Bristol.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, c2c még erősebb, de van 500 MHz órajelhátránya alapon (4 vs 3,5GHz), azt ledolgozza vajon az architekturális javulás? Szorzózármentessége sincs sajnos.
Elolvasnék erről egy pH! tesztet, de sajnos nem készült ilyen.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
FM2+ lapja van, ha jól látom.
Én maradnék a 880K-nál, ha váltana, cca 29% többlete lehet alapon, turbót nem figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest