- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyakdam
aktív tag
válasz Lacikaaa001 #6651 üzenetére
Tudom, hogy macerás de rakd újra a win10-et. Várj míg mindent frissít! A win nagyon alap VGA drivert rak fel, ezt le kell cserélni (nálam működni szokott, hogy nem szedem le a régit csak simán elindítom az új telepítést). Az AMD oldaláról (support/driver) töltsd le a procinak megfelelőt. Ha ezzel nem működik akkor a Medion drivereit kell használnod. Win újra és rakd fel a Medion drivereit.
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz Lacikaaa001 #6648 üzenetére
A legegyszerűbb ha teljesen leszeded a VGA drivert, és az AMD oldaláról a legfrissebb Crimson-t rakod fel újra. Ha nem jó, akkor szerintem egy Win újrarakást érdemes még beiktatni. A medionnak ha saját OEM-es lapja van, akkor ott lehet még gond mert sok OEM lap csak saját drivereket enged használni, de előbb mindenképp próbáld amit elsőnek írtam.
-
nyakdam
aktív tag
válasz veber0937 #6629 üzenetére
Nekem az a default. Nem tudom tesztelni, hogy a ram a rossz vagy a CPU memvezérjője. Igazán már nem foglalkozom vele, mert rövidesen cserélem, de már gondoltam arra is, hogy lehet a win10 a ludas. Nem hiszem el, hogy VGA mellett minden ok, anélkül meg nem megy a ram csak alapon.
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #6602 üzenetére
Ezeknek a 2/4 es prociknak leáldozott. Ahogy fejlődnek a motorok egyre jobban igénylik a több magot, most még el lehet játszadozni de a most érkező játékoknál szerintem egyre jobban érezni lehet majd a limiteket. Ha a cél az elkövetkező pár év játékainak futtatása szerintem mielőbb érdemes konfigot váltani. Az én listámon még jópár régebbi játék van, de valszeg már nyáron upgrade lesz.
-
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #6598 üzenetére
Mivel 2/4-es prociként kezeli a win, így 1-2 játéknál
(multiban)limitált. Ezekhez kell a valódi 4 mag. Single játéknál előbb fogyott el az 1050ti-m mint az alap órajeles 7850k-m. BF 1 simán játszható a kampány ( most a BF 5 stabil 60 1080p low) a multi a 2 mag miatt beesik 30 alá a sűrű részeken, de így is benne vagyok a középmezőnyben pedig nálam kocább játékos nincs. 1080p értem mindezt. -
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #6596 üzenetére
A TDP keret legyen autó, a többi csak korlátoz, és legyen aktív a turbó. Ha csinálsz egy BIOS load to defaultat az szerintem beállítja ezeket. Ha így sem megy 3.7 és 4 Ghz-en magától akkor a BIOS-al lehet gond. Tegyél fel régebbi vagy újabb BIOS-t ha elérhető
-
nyakdam
aktív tag
válasz IceBladeHun #6474 üzenetére
Szerintem lehet. Én az AMD Overdrive-ot használom, de saját beállításokat. Magadnak érdemes beállítani és kitapasztalni, hogy hol jó, mert a gyári/automata tuningtól kisebb fesz is elég szokott lenni. A 4,3 ghz nem nagy emelés, lazán meglehet.
Egyébként milyen játéhoz akarod húzni? Én csak a BF1-nél toltam 4,3-ra más játéknál még nem éreztem szükségét(persze csak 1050ti-m van).
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz nyakdam #6461 üzenetére
Megnéztem a 2400-es ramokkal pár játékot. Jöttek ki érdekes dolgok(látszik, hogy nem stabilak).
1600-on:
Rocket leage: min:58 avg:60(Vsync -el mértem azért annyi)
BF1: min:25 avg:52
Dragon Age Inq.: min:28 avg:382400-el
Rocket leage: min:47/0 avg:59/40
BF1: min:44 avg:65
Dragon Age Inq.: min:33,7 avg:39A ramjaim hibásak és 1600-on stabilak valszeg a Rocket-nél ez épp kijött. Úgy általánosságban szerintem DVGA mellé is megéri a gyorsabb ram(pl 2133-as mindenképp érdemes) mert a memória olvasás/írás 15-20%-al jobb és az egy szálas teljesítményen is meglátszik. A min FPS-eken mindenképp dobb valamennyit.
-
nyakdam
aktív tag
Unigine Heaven benchem van. A 2400 ramjaim fagyiznak most 1600-os van és összehasonlítottam a kettőt.
2400-el: min:20,3 max:128,3 átlag:64,7
1600-al: min:16,2 max:126 átlag:64,2Visszacserélem majd a ramokat és úgy is be kell lőnöm, hogy mi a max amit bír, majd akkor pár játéknál még megnézem, bár nem nagyon van beépített benchesem fen, így csak körülbelüli értékek lesznek.
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #6453 üzenetére
Nekem a 2400 helyett az 1600-os Ramokkal 20%-al kisebb a min FPS(1050ti mellett), az átlag és max jelentéktelen mértékben változott. Persze valszeg játéka válogatja, de én majd mostanság tesztelem jobban(csak nincs időm).
-
nyakdam
aktív tag
A Crimsonban csak DVG-at lehet tuningolni. Biosban szoktam az AMD Overdrive-ot csak a CPU rész tuningra használom.(Ott is csak kikapcs a turbó, és így 3d alatt nem veszi vissza a procit 3 Ghz-ra). De elvileg ha a feszültséget jól állítod be az NB-nél akkor nem fagy az overdrive. Nekem Biosban +0,01V az NB (ez Aida szerint 1.31V) és itt stabil 960 az IGP és emlékeim szerint 2000 az NB. Nem vok gépnél majd ránézek. Bár ritkán használom inkább csak bench. miatt néztem meg mit bír.
-
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #6400 üzenetére
Ha beállítod az alap 3,7-et és kikapcsolod a c-6 state-t és turbót akkor is ledobja az órajelet? Nincs korlátozva Biosban a fogyasztás?
-
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #6312 üzenetére
Cpu-z vel nézd, terhelés alatt. Az pontos. Játék alatt kisebb órajelen jár a CPU a Tdp keret miatt, de azt is meg lehet kerülni.
Én havean -el szoktam megnézni a tuningom, elidítom ablakban és futtatom a Cpu-z -t +gpu-z -t és nézem mit fut. A feladatkezelőt még nem néztem.
A legjobb ha a játékra amit szeretnél játszani rákeresel a YouTube-on és megnézed másnàl mit fut. -
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #6302 üzenetére
Alapon is kihajtja.
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #6230 üzenetére
Ez igaz, erről el is felejtkeztem. Jelenlegi legjobb low budget proci.
-
nyakdam
aktív tag
-
nyakdam
aktív tag
válasz szivacs1987 #6194 üzenetére
Az én MSI lapomon nem lehet, mert 3D p-state állapot amit nem lehet csak külső progival módosítani. DVGA mellett oda húzom a procit és a feszt ahová akarom, de IGP mellett mindig csak 3Ghz-n megy.
-
nyakdam
aktív tag
válasz szivacs1987 #6192 üzenetére
Próbálgatni kell. A GPU-hoz NB fesz kell szerintem, nálam a GPU 960-on stabil +0,01V NB fesszel.
Nálam megy a turbó(egyébként GPU terhelésnél leveszi 3Ghz-re a procit és csak ha nem használja akkor dobja fentebb.).
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz Space marine #6074 üzenetére
Én a toronyházhoz a Scythe-t tudom ajánlani, de szerintem bármelyik 4 hőcsöves(de még a 3 is jó) halkan lehűti a 95W-ot. és még tuning is fér bele.
-
nyakdam
aktív tag
válasz stratova #6065 üzenetére
Nálam is azon fut bios szerint és az Aidában is Auto beállításokon, de mikor +0.00V-ra állítom a Biosban(tehát elvileg nem térek el a Pstate értékektől) akkor az Aidában(a VID érték) 1,3V-ot mutat és ott már fagy 1800 felett, míg 1,31V-nál stabil. Az IGP 960-ig stabil minden fesz emelés nélkül emlékeim szerint.
-
nyakdam
aktív tag
válasz Plasticbomb #6063 üzenetére
Nálam 1.31V-al 2000-en megy az NB. Ez +0.01V a Biosban.
Akkor jól gondoltam, hogy az FSB emeléssel megoldható, hogy 3000 fölé menjen az órajel. Bár akkor a feszt is a Pstatet alapján kapja meg, így meg fagyni fog. Mindenképp a KTK- val lehet belőni.
Na mindegy, inkább játékba tolom az időt.[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz #28752640 #6055 üzenetére
Ha csak 2400-es a RAM akkor azért nem látod mert nincs is rá profil. A RAM tartalmazza a profilt nem a lap. Manuálisan tudod húzni. Kinézel egy 2666-os ramot és megprópálod azokat a késleltetéseket és vagy viszi a Ramod vagy nagyobb késleltetéssel próbálkozol.
De mint írtam 1 fpsért nem éri meg. Inkább az NB-t húzd 2000-e és az IGP-t 960 ra. Tapasztalatom, hogy ez felett már a proci rész miatt(3000-re korlátoz a lap) nem gyorsul.
Esetleg lesz időm még az fsb-t húzom, hogy úgy engedi-e a procit 3000 fölé(elméletben igen), mert a szorzót hiába állítom 30-visszadobja. IGP-t NB-t amíg a hűtő bírja engedi húzni.[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz Plasticbomb #6051 üzenetére
Gyorsul csak már nem arányosan. Kb 10% RAM húzás 5% teljesítmény ami kb 1 fps.
-
-
nyakdam
aktív tag
válasz stratova #5995 üzenetére
Én úgy emlékszem. hogy 2400 RAM mellet, mindent alapon hagyva NB-t 1,27V(Aida szerint NB VID 1,31V), 960-on ment az IGP(NB maradt 1800).
Lapom MSI A88X-G45. Sajonos a feszültségeket csak +- értékekkel tudom beállítani, az én Bios beállításom az NB +0,01V, Igp 960(RAM 2400) minden más alapbeállításon.De csak pár tesztig használtam, mert nem hoz 10%-ot sem az alaphoz képest. Úgyhogy nálam minden alapon fut(kivéve RAM-ok az mindíg 2400).
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
-
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #5964 üzenetére
A Steam-ről leszedheted a demót.
-
nyakdam
aktív tag
válasz #28752640 #5947 üzenetére
1,27V-ra emlékszem, azon stabil volt 960-on és 2400 Ramokkal. Feljebb nem mentem(egyébként is 1020 talán a Biosban a max). Hiába is húzod fentebb 10%-al nem mész sokra. A szűk keresztmetszet a RAM sebesség. A 250(leánykori nevén 7750)-esben 576 számolóegység van DDR5-el, az gyorsabb a DDR3-as sebességét hozza a Kaveri is.
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz #28752640 #5943 üzenetére
Most neked alapbeállításokkal nem megy a proci a gyári értékeken? Az NB feszt nekem csak akkor kell húznom ha az IGP-t vagy az NB-t növelem. pl a Ramok alapból 2400-en mennek, semmi mást nem változtatok. De már rég nem tuningolom, belövöm a játokot, hogy jó legyen és tolom.
-
nyakdam
aktív tag
válasz terapeuta007 #5940 üzenetére
Valami nem kerek nálad. Nekem feszemelés nélkül(1,45V) simán megy 4.3-at. Az alaplapi OC 4.6-ig viszi fel, nem emlékszem hány V de kb 1.47 lehet. Egyébként csak DVGA mellett van értelme, mert nálam pl nem lehet lelőni a TDP keretet és így IGP mellett játékban csaj 3GHz-n megy. Ha nem dolgozik az IGP akkor megy azon az értéken amit belövök, vagy ha külső progival kilövöm a TDP keretet.
-
nyakdam
aktív tag
válasz #28752640 #5935 üzenetére
A Tdp keret autó, minden más visszafogja a teljesítményt. Az 1866-os Ramok visszafogják, de jobbnak kellene lennie mint az a8 nak. Az IGP- nálam 1000+ ig lehet állítani de ahoz már jelentős NB feszt is kellene lőnöm. Teljesen alap beállításon (tuning nélkül) néz egy uningini heaven benchet. Ablakos módban(szinte teljes képernyőn) és gpu-z+cpu-z vel menet közben nézheted, menyin tartja a gpu- és cpu-t. Egyébként milyen lapos is van?
-
nyakdam
aktív tag
Természetes hogy egy i5- el több fps lesz, de a kérdés nem ez hanem több lesz-e a 460/1050 párostól, szerintem több. Sajnos nem nagyon van erről teszt. Azt tudom, hogy eddigi játékoknál pl a 7850k i3 3220 szintén van, ha megtolod a procit 4.4-4.5 i3 4130 szint is megvan, ezek nem sokkal vannak elmaradva az i5- öktől. Lehet, mai bf1 dupolát hoz egy i5-el, de azért nem hiszem, hogy az APU+460 vs Apu+470 páros között csak 10-20% lenne a különbség. Tényleg jó lenne egy teszt kis procikkal.
-
-
nyakdam
aktív tag
Úgy tűnik, hogy felismeri mindkét slotban a memóriát, de csak 4 giga van használatban. Ha jól látom nincs dualba rakva, mert csak 64 bitet ír. Nem 32 bites oprendszered van? Vagy nem csináltál gyorsítótárat a memóriából?
Egyébként alaplap hiba és valszeg nem memória.[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #5852 üzenetére
Látom és nem értem. Én ha emelem, fut is magasabb órajelen és ha nem emelek feszt, akkor fagyizni szokott. Ez valami szoftveres bug lesz.
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #5847 üzenetére
Ez fura, mert ha esetleg fagy akkor ok, de hogy alapon fut az érdekes.
-
nyakdam
aktív tag
-
nyakdam
aktív tag
válasz Ranagol78 #5828 üzenetére
Ahogy nézem fő szempont az olcsóság, így nem nagyon lehet rajta módosítani. Ajánlott a nagyobb sebességű ram, ha találsz és belefér a keretbe. Személy szerint jobban szeretem az MSI lapokat, és annak is van hasonló árú lapja. A táppal, ha nem bővíted a gépet nem lesz gond, mivel ilyen kis fogyasztással elbír, de bővíteni max csak tápcsati nélküli VGA-val tudod majd.
Egy G4400-as konfig sem jönne ki olcsóbban és az SSD miatt nincs különbség a sebességben. Játékra gyengébb a Pentium (még a 1600-os ram-ok ellenére is), de annyi az előnye, hogy úgy rémlik H265 dekóder van benne így elvileg a 4k is megy neki. Érdemes esetleg megnézni egy ilyen konfigot is ha fontos a médiafogyasztás.
A 7600 egyébként jó választás, átlagfelhasználásra még az 1600-os ramokkal sem lesz gond(a játékoknál jön ki a hátránya igazán). VGA-val ugyanúgy bővithető később mint esetleg egy Pentiumos gép és a 4 mag csak 4 mag.
-
nyakdam
aktív tag
Fagyásnal nem kattog a vinyó? Torrent letöltés megy a háttérben mikor fagy? A memória milyen, probald esetleg átrakni más slotba. Valszeg szoftveres bug, de lehet mem gond is. Gondolom a proci feszekhez nem nyúltal mert még olyankor szokott hibázni.
Még annyi hogy probáld monitorozni, hogy a fagyás a memória teleírása, vagy a proci 100%-os terhelése okozza.
[ Szerkesztve ]
-
nyakdam
aktív tag
válasz Balathruin #5696 üzenetére
A legújabbakkal gondok szoktak lenni, néha hónap is kell a profilhoz, de a nagy címekhez csinálnak. Kicsit macerás az biztos.
-
nyakdam
aktív tag
válasz simsoner #5686 üzenetére
Belemegy, csak kérdés, hogy megéri-e bele rakni. 95W-os procihoz szerintem kevés az a lap. Persze nincs ezen a téren tapasztalatom, hogy menyire dobálná az órajeleket benne. Az FX-ek nem bírták csak a jó VRM-es lapokban tartani az órajeleiket, szerintem az A10-ek is hasonlóak.
-
nyakdam
aktív tag
válasz simsoner #5683 üzenetére
Ha nem használsz DVGA-t akkor bármelyik APU mellé megfelel. Ha szeretnél VGA-t mellé akkor mindenképp max 65W-os Proci és max 6 pines tápcsatis VGA(max 120W-os), de inkább a tápcsati nélküliek. Elvileg 200W-ig simán terhelhető, de kérdés érdemes-e. Én 150W keretig használnám azt a tápot.
-
nyakdam
aktív tag
válasz szabadoslac #5504 üzenetére
Nekem 2400es ramok vannak és stabilan viszi. Ez már tuningnak számít és kb 5% ot jelent a 2133 hoz képest. Mellette az IGP-t már csak nb fesz. emeléssel tudom csak húzni.
-
nyakdam
aktív tag
válasz tuvics13 #5449 üzenetére
Driver hiba is lehet vsgy ram. Keres rá a catalist omega-ra az volt az utolsó ha jól emlékszem a Crimson előtt.Próbáld ki esetleg azzal. Egyébként nézd meg a Crimsonban a beállíások/radeon spec. beállításoknál a saját képernyőnél a tulajdonságoknál a színmélységet(ne 10 bit legyen) és a képformátum fülön is esetleg változasd az RGB beállításokat. A ramot probáld ki más foglalatban. Egyébként menyin megy a RAM?
A leggagyibb 450-es tápnak is etenie kell a 7600-át. Nem hiszem, hogy az lessz a ludas.
-
nyakdam
aktív tag
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #5427 üzenetére
A kaveri IGP nem bírja. A 270X-el ment 10 biten. Egyébként egy 2010-es LG 42" LCD.
-
nyakdam
aktív tag
Köszönhetően a képednek amit fentebb linkeltél, a legújabb Crimsonban meglett a beállítás(Az eredeti helyén csak a színkalibrálás volt és az a win sugót dobta), csak nem láttam a fától (vagy az idegtől) az erdőt.(bár ez nem magyarázza a korábbi verziókban miért nem jött elő a megfelelő menü)
A gond ahogy jósoltam a bitbeállításon volt, 10 bites színt állított a win, most visszatettem 8-ra és működik.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #5421 üzenetére
Valami kavar van az biztos. Lehet leszedem a nem csak a crimsont hanem a display drivereket is. Egy próbát megér.
-
nyakdam
aktív tag
Tudom, hol van a crimsonbal, csak a mostanival nem jön elő, a legújabb meg a Win- súgót hozta fel. Én nem telepítettek semmit, egy egyszerű win 10 frissítés volt. És az kavart be. Utána tiszta telépítéssel próbáltam a többi crimsont és csak fagytak. Ez a második win10 frissítés ami szar. Tavaj a szeptemberi frissítés teljesen kinyírta magát csak a teljes újrahúzás segített, ez most a crimsont baszagatja. Jó eséllyel újra tábla ez is.
-
nyakdam
aktív tag
válasz MasterMark #5413 üzenetére
Nem raktam fel össze vissza semmit. A Win- t frissítették, és legelső üzenet, hogy az AMD quick sync nem működik. Le is kaptam mint régen mikor bajokat okozott. Éhez jött még a színek tompasága, de ekkor még nem használtam a TV- t is, és nem láttam, hogy a 2 kijelző használatot is elcseszte. Csak ekkor kezdem el leszedni a Crimson- t és feltenni a 3 régebbit ami lementve van a gépemen. 3- ból 2 lefagyott telepítéskor. Most a 16.1 van fel, jobbak a színek és csak szemcsés a kép a 2-es monitoron. Ezzel biztos, hogy lehetett állítani a dolgokat, mert a képarányt is a további beállításoknál tudtad beállítani, nem csak a színeket, de nem hozza élő már azt a menut. Mindegy lehet újra húzom a régi Win- t amivel minden működött.
-
nyakdam
aktív tag
válasz nyakdam #5411 üzenetére
Remek, a második kijelzőmnek annyi. Eddig nem vettem észre mert nem volt időm a frissítés óta, de jelenleg nem sok hasznát veszem. Olyan mint amikor 10 biten használtam és visszaváltottam IGP-re. Villog és szemcsés a kép. Köszönöm WIN10. visszaraktam korábbi Crimsont és csak a 16.1 nem fagyizott le telepítéskor, de ebben sem elérhető már a kijelzőnél a további beállítások. A legújabbnál a win súgót dobta fel, ez meg semmit. Pedig ott lehetett állítani, hogy hány bit-en használod a monitort.
Valakinek hasonló?
-
nyakdam
aktív tag
A legújabb Win10 frissítés nekem is betett. Eltünt a fehér szín és az egész homályosabb, Crimsonból meg eltűnt a butított catalist beállítás ahol a bitrátát és az srgb-t tudtad álítani. A Winben meg nem lehet állítani, pedig biztos azt k. el. én mindíg a 4-4-4 teljes sRGB-t használtam 8 biten és jó volt, most meg valami fakó tompa szar.
-
nyakdam
aktív tag
válasz mefistofeles #5362 üzenetére
Azokat szerintem lehet húzni 1600-ről 2133-ra. Egy próbát megérhet.
-
nyakdam
aktív tag
Ha csak net akkor elég lehet az AM1. Ahoz alaplap 10e+5350-es 12e+mem 2*8(2133, bár nem fontos) 14e+ ssd(120-as) 15e.
FM2+: lap 15e + A67400K(16e, bár jobb A87600 23e-ért) + mem2*8(2133) 14e+SSD 15e.
Kb ilyenek az árak. Az FM2+ az erősebb jóval.
De egy i3-as konfig is jó netezni és felfelé bővíthető, de ebbem az esetben a proci drágább.
-
nyakdam
aktív tag
Nekem a 7850K a YT 4k videókat Chrome-al a H264ify bővítménnyel viszi ,olyan max. 60% a proci kihasználás.
100-as netem van esetleg másnak az lehet a szűk.A videólejátszásnál szubjektív vélemyén, de nekem mintha szebb színeket(esetleg kontrasztosabb) adna a Kaveri mint a 270X. PowerDVD-t használok az igaz, de MPCHC-val is hasonló a helyzet szerintem. A Power talán szintén jobb képet ad. De ez teljesen saját vélemény.
-
nyakdam
aktív tag
válasz Plasticbomb #5195 üzenetére
Ez az, hogy nem volt automatikus indításban. Bár nem kapcsoltam ki, csak újra indítottam a gépet. Na mindegy valamit elbaltáztam az biztos, de már jó. Legközelebb jobban figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest