Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz FinalCaleb #19676 üzenetére
És itt van maga az oldal, 5 db után már lenne mennyiségi kedvezmény (15dodó/db helyett 12dodó/db + a postaköltség is csökkenne értelemszerűen), szóval ha vkinek van AWE64-e és kíváncsi, hogy szólna akár 32 megás soundfont-tal itt a lehetőség.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
tsu
tag
-
pw12345
aktív tag
válasz FinalCaleb #19700 üzenetére
Az nem gond, ha nagyobb helyet foglal.
Egy kép a termékről, azért nem ártott volna. Nem várom el, hogy egy utángyártott alkatrészen szitázott Creative, meg AWE64 logo legyen, de ne is úgy nézzen ki, mintha a fáskamrában gányolták volna össze.(#19706) Fenyő
Bakker most nézem, hogy 72-es kell bele, nekem meg csak a pici van, abból is kisebbek.
Nálad lehetett kapni valamilyen 32-es FPM-eket, de gondolom, azok már kifogytak.
Fővárosi vagy egyébként? -
válasz FinalCaleb #19708 üzenetére
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Fenyő
őstag
válasz FinalCaleb #19838 üzenetére
Sanci777 keresett ilyesmit kérdezz rá nála, egyébként valószínűleg PPro szerver lapokban fog csak menni.
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Fenyő
őstag
válasz FinalCaleb #20473 üzenetére
Tényleg jól elbántak szegényekkel (R.I.P), apropó pont most kaptam egy 12 megás V2-őt, ami a 4 megányi frame buffer memóriájából csak 2-őt lát (tehát összesen 10-et, a 8 mega textúrával), és ennek megfelelően tipikus memóriahibára utaló artifactokat (leginkább pöttyöz, csíkoz, de a geometria ép, tehát a valószínűleg gpuk jók) produkál 3d-ben. Kérdésem meg tudná vki mondani melyik 2 memória blokk lehet a frame buffer (a 8 megás kártyák felépítéséből adódóan valószínűleg a kártya elülső felén lesznek) ?
Lehet memóriadonációval orvosolható lenne a kártya.Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Peter789
senior tag
válasz FinalCaleb #20473 üzenetére
hmmm... milyen memóriák vannak rajtuk, 100 vagy 110MHz-es? tervezek elkövetni egy olyat, hogy pl virge-re a gyári 60-70MHz-es EDO-k helyére átforrasztok ilyen nagyobb sebességűt, hogy kiderüljön hogy tuninggal még mire lenne képes egy ilyen 3D-lassító csipp
----------------------------------------------------------------------------
és megtörtént a csoda, az angol ebay-en sikerült fognom egy AT3D szépséget
ráadásul full dobozos nullkilométeres példány
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
válasz FinalCaleb #20478 üzenetére
a RAM érdekelne... ha a virge úgy megtáltosodna, hogy a 100MHz sem elég neki, akkor majd vadászok tovább... bontok hozzá pár foglalatot is rossz kártyákról, azokba teszem a csippeket és akkor lehet cserélgetni könnyen - bár nemtom a foglalat a magasabb órajelnél nem kavarhat e be...
(#20476) Fenyő
kellene túrni egy lábkiosztást ezekre a RAM-okra, és megpróbálni összezárni pár adatbit sávot - hátha az akkor kialakuló szemetelés alapján jobban be lehet azonosítani hogy ki kicsoda... meg nagyító alatt tekergesd meg kicsit a kártyát, hátha szimplán csak felrepedt valamelyik memória forrasztása vagy a gpu-k lábai itt ott
(#20477) benedekco
még a gyári doksija is elérhető, amiben áradoznak a fantasztikus 3D képességeiről, de azért hozzáteszik, hogy a 3dfx-el együtt fejlesztett dedikált portra külső gyorsító is felfűzhető, ezáltal még tovább lehen növelni az elképesztő tudástát...
a gyakorlati "képességeiről" (ha egyáltalán lehet képességeknek nevezni ) itt van egy jó írás és youtube videót is találtam... ami jól működik hw és sw oldalról is, annak max a sebességében lehet némi izgalmat találni, de ez olyan buta hogy itt a helye a gyűjteményemben
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
válasz FinalCaleb #20481 üzenetére
van 2 db 12 megás voodoo2 kártyám is, az egyiken ráadásul 110MHz-es csippek vannak - gondoltam rá, hogy lekapom róla a 4 megát és foglalatot forrasztok a helyükre - így lenne egyszerre 8 és 12 megás kártyám is, plussz 4 mega 110MHz-es RAM-om amit másban is használhatnék, de sajnos túl közel vannak egymáshoz az IC-k, nem férnének egymás mellé a SOJ foglalatok
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz FinalCaleb #29330 üzenetére
sok sikert az eladáshoz. rég dumáltunk
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
törölt tag
válasz FinalCaleb #29330 üzenetére
sok sikert, upoltam.
-
FinalCaleb
tag
válasz FinalCaleb #32546 üzenetére
Bocs mégsem pwm szabi. Ez egy SO8 tokozású FET. APM9926.
[ Szerkesztve ]
Az embert a hitek vezérlik, de a tények mozgatják...
-
FinalCaleb
tag
válasz FinalCaleb #32547 üzenetére
És nem az AGP-hez hanem a DDR1-3 slotokhoz tartozik!
Az embert a hitek vezérlik, de a tények mozgatják...
-
gban
veterán
válasz FinalCaleb #32546 üzenetére
Írtam, én sem zártam ki hogy ferde vga okozta a zárlatot, 3,3 voltost viszont nem tud beletenni.
Monda hogy a rammal molyolt, akkor füstölt el, és a középsőben volt a ram - ez a slot nem megy most.
De hogyhogy megy a másik kettő????
Valamint lehet, hogy a két szélső megy ugyan, de nem jó feszt kap? Melyik lábakra mérjek?Postázást nem vállalok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz FinalCaleb #35102 üzenetére
téged is lehet látni
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
gerlaip
addikt
válasz FinalCaleb #37912 üzenetére
Inkább az a baj, hogy nem lehet kapni...
Frescho (és mindenki): bocs, nem szapulni akartam, csak ez a probléma évek óta kísér (vagy kísért, ahogy tetszik).
[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
gban
veterán
válasz FinalCaleb #40020 üzenetére
Na ezt így miből és hogy?
Van képed a címkékről meg hozá a belsőről?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
PaulMP
csendes tag
válasz FinalCaleb #43327 üzenetére
Hát az kicsit borsos lenne . Ez viszont teljesen műanyag.
Én arra gondoltam, hogy talán hőlégfúvóval meglehet "olvasztani" az epoxi-t annyira, hogy szétváljon, csak kérdés hogy az mennyire hozná magával a cpu tartalmát. -
arn
félisten
válasz FinalCaleb #43927 üzenetére
Neha gusbol is latni prototipusokat
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz FinalCaleb #43930 üzenetére
Amibayen vagy a vogonson lattam.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Sanchez638
addikt
válasz FinalCaleb #44860 üzenetére
Hát a Gainward D. 3000-et már olyan ramokkal szerelték, hogy szó nélkül lehessen húzni.
Számom az adatlapomon.
-
arn
félisten
válasz FinalCaleb #45780 üzenetére
a haromeres tapkabel nem foldelt eredendoen?
-
válasz FinalCaleb #47338 üzenetére
Awe64+SimConn- hoz most is menő példány. De tényleg marha drága volt. Mennyi is volt akkor az átlagbér ?
-
arn
félisten
válasz FinalCaleb #49677 üzenetére
Irtam
-
arn
félisten
válasz FinalCaleb #50162 üzenetére
koszi majd csekkolom remelem mukodik is
joy-midi kabelt honnan a fenebol lehet szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz FinalCaleb #55950 üzenetére
Köszi
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
frescho
addikt
válasz FinalCaleb #55943 üzenetére
Nekem már segítettél, a kis Commi azóta is jól érzi magát.
Egy érdekes kérdés: tudsz ötletet arra, hogy kreténebb régi csatlakozót honnan érdemes rendelni? Egy régi papír katalógus lapom van hozzá svéd nyelven...
All: Hogy a fenébe tudtok ennyit írni? Soha nem fogom beérni amit nem olvastam el.
RexMaximus: A galéria most is lapozható. Csak rá kell kattintani a [Diavetítés indítása] feliratra fölötte.
Polcos témához: Az IKEA-s fapolc jó, de csak kicsiben olcsó. Egy rendes felszerelés már igen drága. A Praktikeres fémpolcot ne eröltessétek, mert szar. Egy méretesebb CRT egyenlőtlen terhelésétől már megrogyhat. Ugyanígy egy dual P4 workstation alatt is behajlott.
[ Szerkesztve ]
https://frescho.hu
-
frescho
addikt
válasz FinalCaleb #55954 üzenetére
Kontakdon serie 824. A PCB-n a jobb alsó van. A jobb felső ház és csatlakozó kellene a kábel végére. Tápot össze tudok hákolni, csk trafó és diódahíd kell hozzá.
A nagyobb cégeket már megkerestem. Volt ahol válaszra sem méltattak. fdh-t még meg akarom pingelni, ők normálisak szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
frescho
addikt
válasz FinalCaleb #55956 üzenetére
Nem akarom cserélni. Arra gondoltam, hogy készítek nyák és pin-ek segítségével egy átalakítót molex-re. Az a baj, hogy a 9V-on 3A max van, szóval jó érintkezésre van szükség.
-
frescho
addikt
válasz FinalCaleb #55958 üzenetére
Nincs 12, csak 3 tápfesz (4 csati) meg a monitor+hang (4 pin) De hogy a svédek hogyan gondolták, hogy egy olyan pinen át lehet vinni 3A-t azt nem értem.
-
MaxWil
csendes tag
válasz FinalCaleb #55950 üzenetére
Üdv!
Azért az kellemetlen, hogy FSP is meglép a Fuhjyyuu nevű szörnyűséget... mintha a CapXon nem lenne elég
Igazán példát vehetnének erről az Astec SA145-3408 nevű csodáról... Ninichon/Chemicon kondik elől hátul. Hamarosan Laskrr99 forumtárs legnagyobb örömére
[ Szerkesztve ]
A hülyék már a spájzban vannak...
-
frescho
addikt
válasz FinalCaleb #55964 üzenetére
Nem a pinre forrasztok. Hasonló pint forrasztok be nyákba minteg legyártva a csatit. Nyákra meg már könnyű forrasztani.
-
válasz FinalCaleb #56610 üzenetére
Lehet tartozék bár max kulcstartónak jó, túl csontos, kevés rajta a hús esetleg levescsontnak. Habár nem tudom még mit szólna hozzá a kutyus.(Fannika a barna mudi)
Rengeteg volt még sok nekem olyan 10 éve ezekből a procikból, nem kellett senkinek kb még kétszer ennyi a kukába végezte, de nem kell aggódni azok csak celeronok voltak a kommerszebb fajtából.
Kihagytam: Veszprém, Balatonfüred a lehetséges átvétel.[ Szerkesztve ]
-
thomatox
csendes tag
válasz FinalCaleb #57697 üzenetére
-
Sanchez638
addikt
-
flymi
addikt
válasz FinalCaleb #61135 üzenetére
Aham! Köszi!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
gban
veterán
-
válasz FinalCaleb #73685 üzenetére
Miért bővíted ? 2MB cache esetén csökken a tuningolhatóság, 100MHz FSB fölé nem nagyon fog menni.
Amúgy bacsis és Ranagol_5, akikről tudok hogy G5- el rendelkeznek.mod : Ranagol_5 mégsem, az átkerült envagyok- hoz.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz FinalCaleb #90153 üzenetére
Köszönöm.
Igazából az lenne számomra érdekes, hogy a gyűjteményembe keresek minden egyes évnél az abban az évben gyártott leggyorsabb és/vagy legnagyobb kapacitású merevlemezeit.
Például 1992-ben a wd, seagate, maxtor, quantum melyik hdd típusa volt a leggyorsabb, és mi volt a legnagyobb kapacitás.
Egyszerűen semm infót nem találok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6mag 12szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest