Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz jokeph #86866 üzenetére

Nekem a HD4000-es széria nagyon erősen megvolt, sajátként volt HD4850, 4890 is, de HD4670, HD4830 és HD4870 is megvolt kicsit használati szinten. HD6850-esem pedig mai napig megvan.

Régen én is így voltam vele, hogy háttértárból sosem elég (és volt nekem is sok winyóm egy időben), de ma már azért a 2db retros winyó kivételével 1TB alatti winyót nem tartok meg. (pedig most amilyen csoki/sör árban mennek, lehetne rengeteg 250-320-500GB-osat vásárolni... de a használt 1TB-os sem vészes).

Kár, hogy nem ismertük egymást 2009-ben. :( Mikor ki kellett dobjam a HW gyűjteményem (csak egy kis részét sikerült eladni), akkor lett volna jó áron rengeteg cuccom. Volt ládaszámra alaplap, marék számra proci, vagy 20db VGA TNT1-től GeF2-ig, meg GeF4 MX-ig (volt Voodoo 2 is benne), két komplett működő NW magos P4 gép (azokat sikerült eladni gyorsan), sok-sok HDD (egy zöldséges ládányi) 1-300GB között, de két Gravis Ultrasound hangkártya is volt. Pont packokban akartam eladni ezeket a dolgokat, de a kutyának nem kellett :( 1-1 darabra lecsaptak és elvitték, de a javarésze sajnos a kukában végezte, amit nagyon sajnáltam már csak azért is, mert pár teszteletlen alaplap (amik eredetileg a szobám egyik falát borították volna dekorációképp a terv szerint - ez sosem valósult meg :( ) kivételével minden működött! Most itt egy kisebb vagyont kiárulhatnék belőle ...

Új hozzászólás Aktív témák