Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Conroe- t értettem alatta, nem is tudtam hogy Wolfdale- ben is van ugyanilyen jelöléssel. A Core2 és Core i szériákból teljesen kimaradtam. Csak utólag lett 2db Conroe E6600- al Siemens gépek, majd 2db AGP Asrock lap+Conroe1M Pentiumok, így ezeket nézegettem hogy mit tudnak, milyen lehetőségek vannak.
A Core2 szériából tehát a relatíve a korai, amikkel foglalkozom. Core ixx szürkezóna még most is az ismereteimnek.
A Xeon projekt miatt meg az E5 v3 sorozatot csekkoltam, de ott is pld már a RAM támogatásokat is félreértelmeztem.
Mindkét gyártónál a procitípus jelölések sztem arra jók, hogy megkeverjék vagy félrevezessék a felhasználót

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Eladó Ryzen 3 3300X + ID-Cooling DK-03
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DarthSun