Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz jokeph #83653 üzenetére

    Nekem elég volt az 1600AF is(lap+proci ment is a fiókba, tartalék/teszt-darab lesz), ha a teljesítményt nézem, csak a B450 korszak közepes szintjét céloztam meg, amiatt fejlesztettem, valamint csak feeling, hogy AMD oldalon is 8C/16T legyen, mint az Inteles hobbigép esetén. Ma már ahogy nézem az X- es lapok, az 5- ös procikkal, azokból is a 9- es sorozattal számítanak modernnek. A prociszámozás amúgy mindkét gyártónál a vásárló megzavarására alkalmas inkább, tanulmányozni kell, ha valaki ki akarja ismerni.
    Feszt megnézem lejjebb. Az első tapasztalat az volt hogy defaultban a lap nagyon nagy feszt állít be, erről olvasgattam a nemzetközi felháborodásokat is. Topicjában nem kérdeztem, nem vagyok bennfentes - az audio topikokban kérdeztem utoljára szakmait, de választ sem kaptam.

    (#83655) nakos1212 : én meg pont a turbot kapcsoltam ki kapásból :B, nem szívesen látok 4.5GHz- es boostokat(szubjektív hepp), bár lehet kipróbálom majd. A Curve Optimizer az program vagy a biosban van ? Inkább házon belül kérdezek, vannak itt akik értenek hozzá :)

    (#83654) Czo : sztem Neked sikerülni fog, nekem eddig csak az AT lap PS2 kiosztás lenyomozása és a pinek ábráinak összevetése sikerült, SS7 lapon így be is indult az optikai PS2 egér. Ha már elektronikailag is nyomozni kell, ahhoz kevés vagyok.

    (#83659) hege8888 : CT1350B - nekem szól minkét oldal, a korabeli highend bögreszettel.
    (#83671) : GUS érdekes jószág, jóideig foglalkoztam vele - Classic, PnP, Max - de sztem így is csak olyan kezdő/haladó kombinációt ütök meg.

    [ Szerkesztve ]

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák