- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
Tudom, hogy nem nekem szólt a retrórendőrség. Én inkább trollkodni szoktam a 8 bitesekkel
Nem véletlenül írtam ,hogy viszonylag. Egy Amigához képest még mindig olcsó. Egy alap A500, rendbeszedéssel, lemezekkel vagy gotekkel a duplájáról indul, mint egy használható DOS rendszer. Ha nem is olcsó, de viszonylag az. Erről jut eszembe, hogy számolgattam egy raspbiant és annak az ára is már szép összeg. Rasberry, két joy, táp, ház, SD kártya már a 40k-t karcolgatja.
"a '90-es évek elején szépen elkezdett a HiFi és a minőségi hang irányi igény csökkenni." Nem vagyok egy audiofüles, de a fiatalok sokszor vállalhatatlan minőségű dolgokat hallgatnak. Kis tejfölösdoboz hagnszórók kongó-bongó hanggal, torzítva és boldogok vele. OK, a Sokolnál jobb, de a kettő között voltak jobb cuccok, majd a divat győzött a hangminőség felett.
"A DOS minden volt, de nem ez, még a plug&pray időkben sem.": Ezt kiegészítheted a AmigaOS-sel és az Apple System-jével is. OK az alapot fel lehet rakni gyorsan, de előbb-utóbb ezeknél is jön a varázslás. Ilyen lib, vagy vashoz a megfelelő driverek. Az almáknál esetleg a resource-ot editálhatja az ember DOS-ról átmásolva valamit. Na ezért van az, hogy nekem van sok fajta rendszerben egy kis tapasztalatom, de nem érzem azt, hogy bármelyiket is igazán mélységében ismerném.
FoxiestFox: Hova lett az AMD féle hangkártyával számolt 3D hangzás? Behangozták, aztán azóta sincs rá igény, vagy miért maradt el?
https://frescho.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD 7800x3D proci garanciával eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest