Új hozzászólás Aktív témák

• Ranagol_5

senior tag

válasz znagyznagy2 #7722 üzenetére

A sima NF7-es is viszi a 400-as FSB-t, nem csak a V2.0. Különbségek az NF7esek között csak a ráintegrált Hardverek voltak, semmi más. Elfog menni a 3200+-os 400-as FSB-vel. Neaggódj, ha nem így lesz, küldök neked egy NF7 V2.0-át, esküszöm. :))
    Lehet még kapni 3200+-ost, leginkább ebay-en, ott viszonylag türhető áron, itt PH!-n meg ha véletlenül találsz egyet, azt még drágábban, én utoljára 10-15e magasságában láttam, nem éri meg. Kifogsz egy jó 2500+-os, ami szorzólock mentes, és simán viszi a 3200+-t is. Sőt, nem egyszer láttam, hogy úgy árulják a 2500+osokat, hogy "3200+-t viszi alapfeszen". Everestel meg tudod nézni, hogy mennyin fut, de ha 166-os az FSB-d, akkor fix, hogy 333-on. Én is úgy emlékezem, ahogy Akosf mondta, hogy az 1-2-es slotba kell tenni, a 3. az különálló. Sőt a V2.0-ák csak úgy kezelik dualba a ramokat, hogyha az 1-2-esbe rakod őket.

[ Szerkesztve ]

Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.

Új hozzászólás Aktív témák