- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Kompakt vízhűtés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
válasz DarthSun #7495 üzenetére
Azzal nem lesz gond. A legacy modulokat forgattam le, illetve bele a kernelbe. A rmdrv-t kiutottem es megszabadultam a na sok nem szukseges sata-usb-pcie cucctol.
Amit windowsra irsz, az XP-re igaz. Most eppen szivok egy aprosaggal, igy elokaptam hirtelen felindulasbol egy win7-es merevlemezt. Teljesen mas lapban, procival, vidkartyaval, mas portra dugva is elindult. Igaz, 10 percig szoszmotolt a login ablak elott, majd rogton mondta, hogy inditsam ujra. Reboot utan mukszik. Az MS atvette a boot particio otletet es jol implementalta.
zoltanz: A wrpnal ha jol emlekszem 8db driver lemez volt es az egesz cucc majd 30 lemezt tett ki. du 3-tol ejfelig fel is lehetett rangatni egy 386sx-re.
https://frescho.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest